off topic olucak ama yeni golf7 lerde 1.4 122 manuel comfort 48lerdeydı yanlıs hatırlamıyorsam,leon bundan düşük olucaktır. yeni leon fiyatları hakkında bi bilgin varmı cem ?
şuanki leon fr lar en son bi-xenon lu 43 e düştü diyorlar doğrumudur ?
Printable View
Leon fr'ın fiyatı doğru. Yeni Leon satış rakamı için bişey kestirebilmek mümkün değil. Ama 1.4 tsi 122ps Leon 47 civarı olup, fr yeni kasada 1.4 tsi 150 ps olarak gelecek.. Yeni Leon 1.6 tdi vw'nin önümüzdeki dönemde güncel tutacağı 1.6 tdi 110 ps'lik motorla gelecek muhtemelen... :icon_tup:
vaolduğunu bılıyorumda farklı guncel cektılermı dıye sordum lıstede bu fıyata gecıyosa daha alt bı fıyata almak mumkun sanırım ?
eyvallah cem. golf den 2 3 mılyar ucuz olmassa talep olurmu bılmıyorum. genelde bızım ınsanlarımızda leon alcağına golf al mantığı varda. eskı fr 43 belkıde bırazdaha assağısına almakmı yoksa 47 cıvarı yenı leon almakmı yada golf 7 mı mantıklı oraya karar veremdım. arac satıp fr almayı dusunuyorduk ama kafa cok karısık .
neyse konuyuda çip ettim arakdasım kusuruma bakma ya :) ıyı gunler herkese
Ben olsam fransız arabalarının yeni çıkan kasasını hemen almazdım,
Fransız arabalarında makyaj görmesini beklemek daha mantıklı, sorunsuzluk açısından.
Fransız araçları çok sık makyaj görüyor,0 araçta yaşancak değer kaybı gözönünde bulundurulmalı.Bütçeyi biraz daha artırma şansınız varsa j kasa astra dizel var.Hemde c segmenti,kesinlikle farkettirir her yönden.Bütçe esnek değilse 1 yaşında az km li bir astra j bulabilirsiniz bence..
Yeni clio 4 e şöyle bir baktımda sanki arabaya tampon değilde tampona araba takmışlar.Güzel boyanmış bir plastik ve içine kamassonic duble konmuş gibi hissiyat verdi.
Bana göre renault kalite işini beceremiyor.
Polo ise herzaman kaliteli ve zarar ettirmeyecek kendini ıspatlamış bir model.
40 küsür k tl'ye b segmenti araç almak pek mantıklı gelmiyor bana nedense...Sıfır dizel fiat bravo dynamic plus 45 k tl , üstelikte 4 cam otomatik :)
valla ben düşünmez clio alırdım , polo çok boş bi araba
Polo tercihim olurdu.
polo cam tavanlı kırmızısı mükemmel ama sanırım fiyatı 47 48 liraları buluyor full pakette.
clio 4 ise 40 liraya en full olanını alabiliyorsun. ama şuan almak mantıklı değil en full ünde bile arka camlar manuel gibi bir saçmalık var. yılbaşını beklersen clio 4. yılbaşından sonra tam full olucak.
beklemezsen polo derim.
Gonlum polodan yana evet,ama ben bukadar bos bir arac gormedim.ya bir arabada muzik sistemi kumandasi direksiyonda olmazmi :( kalite olarak w guzel,esimde 1.2 tdi vardi cokta kaliteli oldugu soylenemez o ayri bir konu.golf r la mukayese etmemek gerek yada...ama polo 1.6 tdi alsam dsg super olur gibide.zaten 43 u cikarmak icin kýcým cikiyor :),clio cok guzel ama hele o kirmizi rengi ne oyle :)offfffffff beynim sulandi kafayi yicem ilkkez boyle kafam karisiyor....
clio alın pişman olmazsınız ama otomatik vites önümüzdeki sene gelir herhalde dizel motorları yeterince başarılı yeni kasa mercedes a larda nissanlarda hep aynı 1.5 dizel motor var.
4 aytır yetkili renault servisi işletiyoruz müşteriye gereken hassasiyet gösteriliyo Renault bu yeni kasalarıyla dahada başarılı olucak görünen bu.
yeni ibiza düşündünüz mü ?