Polo'ya kuru boş araç diyenler Clio'nun full paketi olan ICON'da bile arka camların manuel olduğunu bilmiyorlar heralde ? Clio'dan şikayet yok diyoruz da daha çıkalı ne kadar oldu ?
Printable View
Polo'ya kuru boş araç diyenler Clio'nun full paketi olan ICON'da bile arka camların manuel olduğunu bilmiyorlar heralde ? Clio'dan şikayet yok diyoruz da daha çıkalı ne kadar oldu ?
polo varken diğer araçlara bakmazdım ancak tek rakip sayılabilecek araba fiesta olabilir bence
Polonun en bosunda bile arka cam otomatik.ama soyle dusun baska nevar soylermisin.clionun sadece arka cami otomatik degil.baska hersey var.
Bugun gidip iyice bakacam su clioya sonrada poloya
yine polo alirim sanirim oda sirf w oldugu icin
Makyajda bi yere kadar :-) polo
fabia biraz daha ucuz polo ya göre onuda değerlendirin bence hayırlı olsun şimdiden.:)
kırmızı renk bir clio fazla dehşet. ailemden, arkadaşlarıma, çalıştığım yerden çevremdeki hatun kişiliklerin hepsinin dilinde. çift kat vernikli kırmızı clioyu görüp de dibi düşmeyeni görmedim =)
Polo 1.6 tdi+kırmızı+cam tavan Başkada bir şeye gerek yok vallahi.
Polo sadece donanim olarak bos degil
Guvenlik ozellikleri olarak ta ayni zamanda sifira yakin
Abs 2 hava yastigi
Donanim olarakta manuel klima otm camlar
O kadar..
Fransız sevmem lakin bu clio bir başka segmentindek rakiplerine nal toplatır bence en azından tr'de reno fiyat politikasını çok iyi yapıyor kia rio gibi abartı bir fiyat çekmezler, 0.9 benzinlilerin yakıt tüketimide çok iyi, bence en iyisi 1.2 120 hp çift kavrama otomatik vitesli versiyon olacak.
Ben polonun GTI ından başkasına para vermezdim.
Ful otom. vites dizel b segmentte araçların fiyatı 48.000 tl cıvarlarına vardı bence bu fiyata en iyi seçenek yaris hiybrit cvt. dizelle aynı fiyata satılıyor
melih abi zaten alman kullanıyorsun al yeni kırmızı dizel bi clio at beyaz jant biraz bas çok tatlı olur yakıtına da bayağı iyi diyorlar
edit yada yeni dacia sanderolarda güzel hemde ucuz
bence kesinlikle clioo her konuda üstün
Polo gidişi yakıtıyla tatmin edicektir.Siz 2sinden birisini sormuşsunuz fakat Pug bayine gittim geçen 208 in şehiriçi yakıt tüketimi beni benden aldı.(3.2 L :) ) fabrika verisinin üstüne 1.5 litre koysanız yinede km de 20 kuruşu geçmiyor.Ama kroniği sıkıntısı varmıdır yokmudur bilemiycem..test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
Bence bunlarıda göz ardı etme bu sınıfta
1.Alfa Romeo Mito
2.Opel Corsa
3.Citroen DS3
Bence bu sınıfın en iyileri bunlar Alfa ve Corsa aynı motor 1.3 CDTi 95 hp burda vergi avantajları da var. DS3 ise tasarım olarak kimseyi yanına yaklaştırmaz...
Tasarım olarak bence bu 3 ü diğerlerinden hemen ayırıyor kendini.
http://a1212.hizliresim.com/14/c/gt446.jpg
clio nun arka camlar otomatik olunca bakalım ne eksik bulunucak...
Renaultta otomatik vites yok, sunroof yok, arka cam elektrikli değil. Şimdi bunları göz ardı edelim. Bu modelin fulunde ne var? Araba lastiği, motor ve kasamı?
clio 4 alalı yaklasık 3 hafta oluyor gayet memnunum kullanımı cok zevkli bir araç arka camların manuel olması evet can sıkıcı bir durum ama onun dışında gayet güzel içeriye kesinlke cok fazla ses almıyor arkadasım lk kullandığında benzinli zannetti :) renault ve hyundai gurubunun hemen hepsini kullanıyorum kullandım merak ettiğiniz bişey olursa cevaplıyabilirim :)
ayrıca tamamı manuel cam değil
http://e1212.hizliresim.com/14/c/gt7vu.jpg