yeni gelen serilerde çekilmiştir bu son attığınız fotoğraf. 2-3 ay önce en full'de (icon paket) bile mevcut değildi
Printable View
yeni gelen serilerde çekilmiştir bu son attığınız fotoğraf. 2-3 ay önce en full'de (icon paket) bile mevcut değildi
polo mantiksiz bir arac dgl, alinir 5 sene sikintisiz biniliriz satarkende hem ugrastirmaz hemde para eder ama yanindan kirmizi clio4 gecisinde bir ic ceker ayrilmasaydik evlenir miydik dersin :D
poloyu kesinlikle es geçmiyorum 1.2 tdi almayı cok uzun zaman düşündüm ancak kullanımda titreşimler ve içeriye aldığı seslerden dolayı vazgeçtim 1.6 tdi tercih edilebilir ama şöylede bir gerçek vardır ki polo her zaman daha kolay satışı olabilcek bir araç bana göre tabiki birde keşke biraz daha paranızı biriktirip hyundai i30 düşünebilirsiniz kesinlikle sınıfında tek diyebilirim şu anda clionun boş versionu yani joy 75 hp start stoplu versiyonunun sahibiyim eksilerini soyleyim bagaj hacmi dar arka koltukta ben gibi 1.85 boyundaki birisi oturmakta zorlanıyor :) on koltuklar o şekilde değil gayet ferah baska bir eksisi gözüme çarpmadı birde cok fazla sert plastık var :) ama bu modelde bile hız sabitleyici standart geliyor ayrıca eski cliolardan çok daha konforlu :)
o sınıftaki corsa hariç hepsini kullandım bir renault cu olarak polo diyorum.clio da ki arka cam olayıda 2013 lerde var.
Casablanca'da en dolusuna bindim, görünüş olarak gayet hoş duruyor. Alıcı gözüyle bakmadığım için çok incelemedim ama cidden yakışıklı bi araba olmuş.
Ayrıca ses yalıtımı konusunda bence sınıfına göre gayet tatmin edici.
Polo'mu? Alman... :)
başka markalara bakmıcam takıntılıyımdır.zaten pariş verdim clio aldık avrada kırmızı.polo iyi güzelde bir *** yok, kalite olarak bişey beklemiyorum çokta .reno hiç almadım bir bakim...şadece yakışıklı ve az yakşın
zaten 20 lt yakan bir canavarım var :)
20 lt camaroyla yakiyorum ben agbi ne yaptin masallah :)
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz binersiniz insallah
Hayırlı olsun en iyisini yapmışsınız
Arkadaşlar halen arka cam otomatiğine takılmış
Biz diyoruzki Polo da güvenlik ekipmanı mevcut değil bırakın donanımı o zaten yokta..
2 hava yastığı Abs
Ama klasik bize bişey olmaz mantığı tam gaz devam :)
Görüyorum arada aracını ağbi inşallah tanışmak nasıl olur bir gün , kış geldi diye garaja çektik camaroyu .