Hahaha Kadir, arkadasin sanirim Honda hissesi var.
Printable View
@ sone-r
ingilizlerde cok kaprıslıdır her arabaya bınmezler.kralıyet sonucta.
ayrıca amerıkan soylarını bılıyosundur ne olduklarını :D
konuyu okuyanlar:D
iynn-RS, chiefkadir, CLIORS, SONE-R
bu kişiler arasındaki ortak nokta civic ve clio hahahahahha:D:D:D:DD:D
Ibrahim, Soner'le CTR - RS dostlugu cercevesinde deneme yapsaniza hazir iki Fenerli :)
O şekilde kandıramassın soneri :) Hem her konuyu sonerin araba deneme muhabbetine getirmeyin yahu :)
:hahaha: şefim haklı benimle deneme yapmak için önce muhtardan ikametgah ilmuhaberi alınacak, sonra bir dilekçe yazılacak, 4 adet fotoğraf ile T.C. Başbakanlık Modifiyeci Gençleri Teşvik Etme Dairesi Başkanlığına başvurulacak. Başvuru sonucu ilgili arkadaşın başvurusu uygun görülürse gerekli deneme yapılacak :D :D :D 1. gelene 50 lt 100 oktan benzin hediye edilecek...
clıo da chıp fıltre egsoz varmıs sonuc normal rc yı gecmesı. 2 arabada standart olursa rc gecer. ben canlı her acıdan ızledım ole oluyooo..
ben rc ıle denerken ıcındeydım hep 200 de bırakıyosunuz arabanız şişiyo ustlede tork yok oluyo baska sayımmı:):) hımm rc konusuna gelelım baska rc ıle denedık onla kafa kafaya gıdıyoo denk vıdeosu var yanı bı tek cemınkı gıtmıyooo butun rc ler bırbırıne yakın gıdıyo....:icon_tup:
Geçen gün denediğimizde 220 ye kadar çıktık biz.Yine gelen giden yoktu?Burdan yola çıkarak mı kısa var diyosun yani.Cem ile toplam 3 kere denedik bikere arabanın içinde sen vardın diğerlerinden sen yoktun.Bütün rc ler aynı gitmiyor.Dynoda 165bg i geçemeyen rc ler var ceminki 177 çıkarmış sanırım demekki her rc aynı değil.Yada cemin araba yüklü madem öyle.
En son clio rc denemesinde fark 1 1,5 boydu o kadar yokuş yukarı yere gelindiğinde rc clio yu yakalamaya başlarken 4 lüler yakıldı.clio sonuçta geçti ama top speede kadar çıkılsa sonuç ne olur bilinmez
sorunun cevabını sen de biliyon bütün deneyen rs,rc sahipleri de biliyor.
rc nin nerdeyse en iyi vitesi 3.
@7300rpm
1- 68.9 km/h
2- 107.7 km/h
3- 148.1 km/h
4- 191.6 km/h
5- 234.1 km/h
vites oranlarından hesaplanmış internetten buldum
4.vites 180 185 Civarıydı
1 de 70 nasıl sence
bi vtec le bi typer la karşılaştır bakalım.
yani 1.vites 70 bencede ciddi bir hız daha ne uzun olucak 100 mü yapsın
rs ten kısa diosun ama o akşam clio daha erken vites değiştiriyordu arabanın sahibi kısa yok diyo saygı duyuyorum ama nasıl erken vites bitirio açıklarmısın
valla hep soylenen rc nın vıteslerının uzun oldugu.
ben sadece mustafanın rc ıle denedım.onda da chıp oldugu ıcın sanzumanda ne kadar fark var anlayamadım.
cem in video yu ızleymıyorum su an youtube da sorun var.
ama hatırladıgım kadarıyla gercekten clıo once vıtes atıyodu.
arada ne kadar zaman var ona vıdeodan bakmam lazım.
ama ozberk vıteslerı 7000 cıvarı degıstırıyo bıkac vıdeosunda gormustum.
ayrıca 1-2 aynı 3. vıteste 3km flan kısa rc.ve tabı +100 devır fazla cevırerek
4.vıteste 9km daha kısa rc.
ya arkadaşlar bu iş klasikleşmiş 106 vtec kıyaslamasına döndü clio o akşam geçti helal olsun bizim clio geçmek gibi bir derdimiz yok eğlencesine gittik denedik deneyemedik neyse ne ama cem kardeşimin arabası gerçekten stock olmasına rağmen bence gayet ii gidio herkese kazasız belasız günler....
Ikı arabanın aynı oranları aynı olsa bıle aynı anda vites degistirticek die bi kaide yok.Daha ıyı hızlanan daha cabuk bıtırır vıteslerı.Rc den erken vştes degistiriyor ozaman kısa var demek cok sacma.Acrıca yakalıoduk demıssın top speed de sana ogle gelmıs bence rs 4 u bıtırp5 e attında rc 4 te oluor o sırada belkı yakınlasmıssınızdır ama rc 5 e atınca far yıne acılıodu.Aksam koyucam videoyu.
Cemde ogun egsozda vardı onları soylemıyosunuz yanı clıo ıle aynı seylere sahip artı jantları orjınalden daha hafıf.Ikı arabada esıt modlara sahıp.O yuzden rc stabdart rs yuklu gıbı konusuosn rc de ne varsa rs tede o var.Gecmek gecılmek onemlı degılsede uzatmayın bence artık.yok rc de 15 olsa kelebegı elektronık olmasa rs ı gecerdı demeyın halamın bıyıgı olsa amcam olurdu muhabbetıne donuyor olay ozamn.