şimdi 2.vites oranları ıkı aractada aynıysa bu devır farkı nasıl olusuyo onu anlamadım:beuj:
Printable View
fransızlar sorunu sever ama eg civic in de dönemi kapandı
emre gerekenleri yazmış aslında fazla yazmıyım...
üzüldüm açıkcası ama olsun problem değil bir kez daha yazarım...
''arabada son susturucu kat iptali ve filtre dışında bir parça extra yok arkadaşlar''
iyi günler....
konu gereği
RS
Sİ
GTI
bence
geçmek geçilmek önemli deilde bende filtre yok borular orj jantların hafifliği o güçteki arabada bişi farketmez ama çap farkeder ancak ama bnm 17 yine
sadece son susturucu var oda sebring yani öle arabayı çok açan bişi deil boruları yaptırmakla işe yarayacak bi susturucu
neyse nasılsa deniycez tekrar ama ne olursa olsun birkere 15 takcam orda anlayacaksınız farkı
ne alaka 15 filan demeyin rc öle çok hızlı bi araba deil 17 taktılarsa yol tutsun die takmışlar ama performansı kısmış biraz bence
15 taklır, eksikler giderilirse işallah tekrar denenir
17 ıle 15 arasında bayagı hızlanma farkı olur bu kesın
15" jant ve ara borular en az 2 boy farkettirir. ben de sadece son susturucu(küçük orta vardı) ve jant nerdeyse o kadar farkettirdi.
ben arada kaçırmışım bi de rs 6000rpm de 80km/h denmiş. eğer 6000rpm de 80km/h ise 7200 de 110km/h denmiş 96km/ filan olmuyo mu 7200rpm de? ben mi yanlış hesappladım
rs 2. vıtes 6000rpm de 91kmh hız yapıyomus.
ıkı aracında 2.vıtes oranları aynı.cem nasıl oluyorda sen 5000rpm de 80 kmh de oluyosun.hesaba gore senınde 5000 rpm 76 kmh de flan olman lazım.
sonucta ıkısının hemen hemen aynı hızlarda olması gerekıyo.
eger senın kadanda gercekten 80 kmh gosterıyo da devırde bı yanlıslık yada yanlıs hatırlama varsa clıonun 80kmh de devır saatının 5500 rpm cıvarı olması gerekır ki rc de de bunun aynı olması gerkır.
kesın olmayan bılgıler yuzunden 2 gundur tartısıyoruz.eger arabanızın hangı devırde kac yaptıgını bılmıyosanız hıc yazmayın buraya.yada kadranınıza bı baktırın.
demek neymıs 80den 110 a degıl 90dan 110 a cıkıyomusuz.
bu da 0-100 7 sanıye olan bır arac ıcın cokta zor cıkılacak bır surat degılmıs.
sen dogru hesaplıyosun ama cıkıs noktan yanlıs;)
rs 6000rpm de 91 kmh de oluyo bırde buna gore hesapla.
6000 devir karşılaştırması..
206 Rc
http://img168.imageshack.us/img168/5...6rc6000dk6.jpg
Clio Rs
http://img225.imageshack.us/img225/3447/cliorsssup1.jpg
5. vıteste rc nın güçten değil şanzumandan rs e yaklaştığda açıklığa kavuşmuş oldu.
herkese iyi geceler.
Rs'inde araborular orta susturucu orjinal.15 takınca daha iyi gidiceği kesin tabi hangi arabaya orjnalinden düsük inc jant taksan gidişi iyileşir.
15 jant taksam geçerim görüceksiniz diyosun tamamda senin araban şuanda 180bg falandır.Rs 165civarı ozaman rs'e +15 bg eklesek Rc nin gücüne gelse yine geçilirsin.Sende olaya o yönden bak ozamn.Rs'in speclerine gelsem geçerim diyosunda aradaki güç farkını unutuyosun.O yüzden bende şu olsa sende bu olsa muhabbetine girmeye gerek yok bence.
Videolarda bunlar.
JS RS vs 206 RC
http://videos.streetfire.net/video/C...-RC_163522.htm
206 RC vs UR RS
http://videos.streetfire.net/video/D...-RS_163523.htm
ayrıca bendeki 15/61 kısa sanzumana ragmen rc nın 5 vitesi benden daha kısa;)
ben geçilmedim demiorum ztn ama iki arabaylada istediğim devirde basamadım :) ur ztn hep dah aaltta basmak istio onu ztn biliorumda
bakın ben o videodaki haliyle sizi geçerim demiorum ztn bnm istediğim devirdede bassaydık keşke illaki daha güzel gitcekti bnm araba diorum
rc nin şanzıman oranı 3.948 olması lzm standart
pardon ztn yazıomuş yukarıda
Rc de güzel gidiyormuş abi. yani bana baya hızlı göründü.
Rs 200 e kadar birçok aracı geçer.Hem 5 vitesin uzun olması hemde aerodinamik sıkıntı nedeni olsa gerek 200 den sonra nazlıdır.
Hernekadar 5 i kısa olsada Rc de 17 jant ve elk.gaz kelebeğinin dezavantajını yaşıyo.
Ayrıca bu ilk Rs le denemelerde Rc 5 te epey basılmasına rağmen farkı kapatamamış buda düşündürücü ..
dıstan bı vıdeo var... o aracta clıo galıba onun speclerı nedır? ıkı aractanda daha ıı yuruyo gıbı geldı...vıtes kacırmasa alıp gıdıcekmıs gıbı...yanlız cemın araba dıger vıdeolarından yavas gorundu bana...daha ıı yuruyodu...goz yanılmasıda olabılır..benım dusuncem....benım eskı rcnın vıdeolarına koyarım... bı bakarsınız...vtila fln vıdeo var baska rc ıle var..sankı bunlardan hızlı gıbıydı...kutu ıcı fıltre+chip+son susturuculu halı...orta susturucu orj..
Cemle diğer rs denerken vites kaçıran araba ile cem denerken içerden çektiğimiz araba aynı rs.Önceki sayfalarda yazmıştık kat iptali son susturucu hava filtresi var.
http://videos.streetfire.net/video/r...vti_163565.htm
cekım benım aractan... solumdakı vtı..skunk2 catback aem v2 dc header....sagımdakı standart rc...vıdeoda araclar bırakmıs gıbı gozukuyo ama salmıyolar...rc bı aracın sagından gecıyo o kareye bakarsanız anlarsınız...ztn yarıstıgım ınsanlar arkadasım bırakmıcaz dıe konusmustuk...
ben rc yı ılk alanlardan sayılırım...bu aracı yapmaya calısırken ılk baslarda daha gerılere goturdum..kapalı kutu ıdı..vtilar gectı benı 206 gtia bıle gecıldım...kat ıptalı sensor yaktı sıldırtım arıza lambası yakmadan kaydetmıs 155 hp cıkımıstın arac 206 gtia gecildigim akasam ztn dynodan sonra cıkmıstık:d sonradan yanlıslarımı duzelttım fıltre secımım yanlısmıs egzos secımım yanlısmıs arızalar sılınıp chıp yapıldı...bu ıslemlerden sonrakı ılk vıdeom...
vıdeoda 8000 donuyorum bu arada gec bıtırıyosun denmesın:d
yok daha yavaş değilde daha hızlıda değil öle aynı yerde sayıyo iişte :D
ben ztn öylesine çağrıldım diye gittim yoksa dışardan gelmiştim eve gidip yatcaktım
bnm takılıdğım olay bi istediğim devirde basılmaması bide benzin yakıoz lafıydı
yoksa ben arabaya herşeyi yaptım sizi delerim geçerim diye gelmedim
rc ııdır...senın arabandan gercekten cıgerlı rclerden....ınsan bı gecılır sorun deıl...ben rc ıle ugrasırken cok gecıldım...ama gecılmek ııdır bır adım one goturur her zmn...bu vıdeosu olan vtila cok denedım saolsun cok faydası oldu arabama ne yaptıysam cvbı bulmamı sagladı....
senın ıcınde aynı sey gecerlı....eksıklerın gıderılır tekrar denenır;)
fabrikadan şanslı çıkma durumunun yanı sıra fabrikadan sonraki kullanım şeklide araçların performansında büyük rol oynar.
:D dogrudur...ben rcyı 8500kmde aldım,gti aldım sandım:D yenım ederım acıp motora baktım:d o kdr kotu yuryodu gıtmıyodu sahıbı hıc basmamıs....ben baya yuklendım 6000 dewırın altında hıc vıtes degıstırmedım 2000 3000 km...sonra gercekten ıı yuruyen bı arac oldu...clio rs hıc kulllanmadım hıc bınmedım...zamanın hızlı araclarından....ne kdr saglıklı ne kdr ıı bakılmıs bılmek zor ama ben rcnın gecmesı gerektıgını dusunuyorum...tekrar soyluyorum rs e bınmedım ama duygusal olarak rc:D
deneme yanılma yönteminde biraz büyük oynadım sonum hayırlı olur inşallah
uheuheuhe:D baya buyuk:D ama emınım kı guzel olacak..ALLAH kaza bela vermesın...
way bee ne rc diy ama :D