2 direk geçse yine her tarafı getz işte...
ruhsatta 1072kg yazıyor tahmini rakam 1080 kg pilotluğum herkese göre değişir burada sizi kandıracak değilim inanmayan inanmaz bir tanıdığımın mareası var 1.6 sx onunla 3 ve 4 viteslerde basıyoruz geçiyor ama milim milim yavaş yavaş ... marea, bora golf leon 1.6 8v i elek gibi deler geçen caddede kapıştığım fiesta mk6 1.4 16v 80 liği 2 boy fark varken bir boy dan fazla arayla geçtim ford focus 2 1.6 tdci yın da kapısındaydım geçildiğin araç var fakat geçtiğim araçta var mesela konyada şahinler çok fazladır ve 06 diye pistonları var onların onu takar egzantrik turbo komple egzoz bildiğim kadarıyla bunu yaparlar bunu yapan ile rollde geçiyorum ama çok yavaş kalkışta 2 boy arayı açıyor anlayacağınız stock leon vs stock getz olsa ve olduda getz geçer son hızda pancar alırda kaç saat sonra ?
getz bg kilo oranı yapılsa hepsinden az çıkar oranı herkes getz hafif ama yürümeyen araç olarak biliyor herhalde bi acayip aksine ağır olduğundan yürüyemiyor 950 kilo olsun corsaları da polo larıda geçeceğime eminim getz de 3 kişiydik accent era 1.4 97 liğe arayı açıyordum eradaki tek kişi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)