tıtanyum subap ıle oem subap arasındaki en buyuk fark nedir? avantajı nedir ?dezavantajı nedir? bildıgım kadarıyla tıtanyum denılen madde hafıflıgı ile bilinir ama nekadar saglıklıdır.
tıtanyum subap ıle oem subap arasındaki en buyuk fark nedir? avantajı nedir ?dezavantajı nedir? bildıgım kadarıyla tıtanyum denılen madde hafıflıgı ile bilinir ama nekadar saglıklıdır.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
titanyum derken hangi markanın ürünü acaba? hafif ama avantajları ve dezavantajları var titanyumun
körler sağırlar
x bi markada olabılır, yapma subapta olabılır.
titanyum dıye aldıgım subaplar oem'den daha agırşimdi tarttım oem 37gr titanyum dıye aldıgım 38gr
![]()
bence en büyük farkı fiyatı.
adam gibi bi titanyum subapın tanesine, 1 takım 16valf oem alırsın![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Gördüğüm kadarıyla titanium olan biraz daha kalın ve sübap kafasındaki o boşluk yok(sağlamlık amacıyla ?), bu fazlalıklara rağmen sadece 1gr daha ağır...
Acaba sübap alırken yanlış amaçlı bir spec mi seçildi ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
foto açısından dolayı biraz kalın gözüküyor evet ama kalınlıklar aynı. subabın ortası dolu fakat subabın kafasından sonrası da oem e göre ınceltilmiş fotoda da gözüküyo zaten.
yanı ben kesınlıkle titanyum deil demiyorum ama bana garip geldi oemle aynı gram dahı olsa tıtanyum secılmesının amacı ne ozman![]()
Yaptırma sübap mı bunlar Cengiz ? Topkapı'damı yaptırdın ? Yoksa bir marka ürünü mü ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Geçen hafta sibop yaptırdım hatta adam bana titanyum yapalım dedi bende fiyatını sordum tanesi 100 tl diyince normal sibop yaptırıp devam ettim
Ama bu siboplar titanyum olmayabilir bence çünkü sadece altları dolu ve dip tarafları işlenmiş gibi gözüküyor bide dediğin gibi hafif olması lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)