Bu arada mail de attım sayın rc sahibi arkadaş..
Bu arada mail de attım sayın rc sahibi arkadaş..
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Arkadaşında izni ile dyno ölçümünü koyuyorum. Çok şüpheciyim galiba. Nerede bu dyno kime ait acaba ?
İstemezsen kaldırırım resmi !
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Buldum bu dyno nereden tanıdık geliyor diyordum.Yanlız bu CatCams egzantrikli halini dyno sonucu ve İngiltere'den. Kaynak sitede burada.
Catcams N.V. Peugeot 2.0L 16v - Peugeot 206GTI (137bhp)
Çok gereksiz şüphecilik yapmışım (!) ya.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
böyle şeylere gerek yok.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bASArili olmus guzel guc cikmis catcams in 13 liftli modeli var 2000 rolanti 8500rpm tatmin edici olur..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
206 rc güzel görünür candır hoştur, gideride ufak dokunuşlarla fena değildir.. çokta kurcalanması taraftarı değilim saten.. kat iptali son susturucu arabaya uyumlu bir egsoz seçilmeli, filitre kiti, ve güzel bi yazılım yeterlidir. yaklaşık 2 sene kullandım ve bana hiç sıkıntı yaratmadı. istanbula bir arkadaşa sattım oda ne yazık ki arabanın önünü darmadağın etmiş sahibinden.com da ilanını görmüştüm hasarlı şekilde çok üzülmüştüm ama şimdi ilan yok sanırım birisi alıp topluyo.. hayırlısı artık ne diyelim![]()
Arkadaşlar ben kendi 206 RC aracımı (tamamen stock) dinamdo ölçtürdüm. sıcak bir yaz günü ankarada 175,8 HP verdi. eğer soğuk bir gün ve deniz kenarı olsa 180Hp yi bulur belkide geçer diye düşünüyorum. Benzin 95 mi 97 mi hatırlamıyorum ama eğer 95 ise 97 olduğunda 1-2 Hp daha atar. Bunun yanında stock 206 gti ile karşılaştırılması zaten anlamsız olmakla beraber, ne kadar doldurduğunuza bağlı olarak gti geçebilir tabi ama her araç doldurulduğunda her aracı geçebilir bu ne kadar doldurduğunuza bağlı ama sadece düz yolda geçer aracın motor performansını arttırınca viraj ve yol tutuş kabiliyetlerine bir faydası olmaz.
benımkı 194 gibi bıse cıktı pıpercross air intake katalizör iptali supersprint komple cat back egsoz ıle chıpleyınce 200-210 arası olur heralde
Schumi.Projects
şunu belirteyim 17 rc jant 205-40-17 lastik ile ağırlık 19kg gelmiştir bizzat kendim tarttım bence çok çok ağır bir janttır
Ulan iskenderin egzost headers yapmaktan başını kaşıyacak vakti yok.Adam gece 12lere kadar çalışıo küçük bebeğini zor görüo hangi ara yapacak yazılımı.
IN BOOST WE TRUST
[QUOTE=kelalper;2574121]Ulan iskenderin egzost headers yapmaktan başını kaşıyacak vakti yok.Adam gece 12lere kadar çalışıo küçük bebeğini zor görüo hangi ara yapacak yazılıMI
YAZILIM YAPIO DİE DUYMUŞTUM AMA HERKEZ KENDİ İŞİNİ YAPAR EKMEĞİNİ YER. ONUN İŞİ BELLİ YAZILIM İÇİN DE COK ADRES WAR AMA İSKENDER GBİ KIVAMINDA OLAN HERALDE ECUFAST DİE DUYDUM..
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)