User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2012 Astra dizel vs 2012 Astra benzinli

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şekilde bende bu aracı alma arifesindeyim kendi aracımı değerlendirip. Fakat artık ağzımı astra diye açtığımda ''gitmiyor'' lafını duymaktan sıkıldım çünkü beklentim o değil Teşekkürler
    Senin beklentin sadece ekonomi olabilir , saygı duyarım , bu bir tercihtir , kimse kimseyi yargılayamaz...Ama şu varki , astra'nın bütün rakipleri hem iyi gidiyor , hemde az yakıyor...Yani astra dizel motor konusunda geride kaldı bunu kabul etmek lazım...Biri kalkıpta astra gitmiyor dediğinde , canınız sıkılmasın
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin beklentin sadece ekonomi olabilir , saygı duyarım , bu bir tercihtir , kimse kimseyi yargılayamaz...Ama şu varki , astra'nın bütün rakipleri hem iyi gidiyor , hemde az yakıyor...Yani astra dizel motor konusunda geride kaldı bunu kabul etmek lazım...Biri kalkıpta astra gitmiyor dediğinde , canınız sıkılmasın
    Tanıdık corolla d4d'sini kmsi çok ilerlediği gerekçesiyle yenilemek istemişti ve h kasa astralar uygundu o sıralar kamyanyaları vardı.Aracı takasladı , Samsundan Terme'ye gelene kadar pişman olduğunu söyledi adam çok değil 30-40 km mesafedir.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu tabiki kalıteden şaşmamız ıcın bı sebep degıl.biz yürümesede aldık.güzel araç.yürütmek için kenara bir miktar para ayırsın alan arkadaş.yüklensin motora
    yakıtı şüphe etmesın artmıcaktır normal kullanımlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdık corolla d4d'sini kmsi çok ilerlediği gerekçesiyle yenilemek istemişti ve h kasa astralar uygundu o sıralar kamyanyaları vardı.Aracı takasladı , Samsundan Terme'ye gelene kadar pişman olduğunu söyledi adam çok değil 30-40 km mesafedir.
    Normaldir

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu tabiki kalıteden şaşmamız ıcın bı sebep degıl.biz yürümesede aldık.güzel araç.yürütmek için kenara bir miktar para ayırsın alan arkadaş.yüklensin motora
    yakıtı şüphe etmesın artmıcaktır normal kullanımlarda.
    Astra'nın kalitesine laf eden yok zaten...Bence bu sınıftaki en kaliteli araç astra...Adam gibi 1.6 dizeli olsa satışlarını 2 ye 3 e katlardı...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normaldir

Astra'nın kalitesine laf eden yok zaten...Bence bu sınıftaki en kaliteli araç astra...Adam gibi 1.6 dizeli olsa satışlarını 2 ye 3 e katlardı...
    Geliyo geliyo yeni dizel.az kaldı.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese yorumları için teşekkürler.Yürüyen araç değil ekonomik şık ve dolu bir araç istiyorum bunlar da yeterince astrada var.Günlük binilecek ailede binecek.Sıfır alıyoruz uzun yıllar kullanacağız malzemesi de kaliteli olmalı ki opel bence gayet bu konuda başarılı.Tabiki 1.6 dizel gelsin bende isterim onu tercih ederim fakat ona daha var sanırım az kaldı yazmışsınız da

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu postum görülmemiş sanırım...

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açık konuşayım uzun yolda araç doluyken , yolcu koltuğunda dahi astrada tedirgin oluyorum.Bu sollamadan sağ çıkabilecekmiyiz diyerekten.Daha ideal motor seçenekleri olan firmalar var , onlarla kıyaslandığında motor konusunda astra zayıf kalıyor.
    2 seneye yakın oldu astra h mı alalı bugün ihtibariyle 44.500 km civarı hiç bir kerede herhangi bir sollamada veya başka bişeyde arabanın gitmeme gibi bi sorunla karşılaşmadım sizin oldugunuz araçta sorun olmasın yada sürücüde bana göre hiçte hantal gelmiyor, sık sık bagaj full yüklü 5 kişi uzun yolada çıktım sollamalarda gidişte duruşta hiç sıkıntı yaşamadım

astra klasmanında bana astradan daha az yakan bi araba gösterirmisin ??? diyelim ki var aradaki vergi farkı neredeyse 2 katı 1.4 olsa bile arada vergiden 300 tlden fazla fark var buda en az 1.5 depo yakıt, yaklaşık 2000 km de fazla yapılır... astra gitmiyor diyenlerin %90 ı kulaktan dolma bilgilerle başkalarından duydugunu söylüyor kullanıpta astranın gidişinden rahatsız olan ben kimse görmedim
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memnunsanız sorun yok hocam.Binmeden yorum yapmadım bu arada kendi adıma konuşayım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 seneye yakın oldu astra h mı alalı bugün ihtibariyle 44.500 km civarı hiç bir kerede herhangi bir sollamada veya başka bişeyde arabanın gitmeme gibi bi sorunla karşılaşmadım sizin oldugunuz araçta sorun olmasın yada sürücüde bana göre hiçte hantal gelmiyor, sık sık bagaj full yüklü 5 kişi uzun yolada çıktım sollamalarda gidişte duruşta hiç sıkıntı yaşamadım

astra klasmanında bana astradan daha az yakan bi araba gösterirmisin ??? diyelim ki var aradaki vergi farkı neredeyse 2 katı 1.4 olsa bile arada vergiden 300 tlden fazla fark var buda en az 1.5 depo yakıt, yaklaşık 2000 km de fazla yapılır... astra gitmiyor diyenlerin %90 ı kulaktan dolma bilgilerle başkalarından duydugunu söylüyor kullanıpta astranın gidişinden rahatsız olan ben kimse görmedim
    Teknik verilere bakarsak , golf bluemotion ve citroen c4 daha az yakıyor astradan ?Ayrıca yeni focusta aynı yakıtı yakıyor astrayla...Hepsi hemen hemen aynı...Bi tek bravo biraz fazla yakıyor(7.5 lt.) gibi ama oda hakkını veriyor yolda...

5 kişi yüklü bagajla nasıl sıkıntı yaşamıyorsunuz anlamadım...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

emreaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya tartışma konusu olmuş sordugum soru, Bizde düşündük taşındık aradaki fiyat farkını ve yapılacak olan kilometrenin azlıgını çekişi vs dikkate alarak benzinliyi tercih ettik. Zaten araç erzurumda işten eve evden işe ara sıra markete vs şeklinde kullanılacak o yüzden ilk zamanlarda lpg düşünmüyoruz. Bugün işlemleri hallettik. Park sensörü ve karter koruma ttakılacak yarın teslim alıcaz. Gözlemlerimi tekrar buraya yazarım. Herkese iyi forumlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 kisi cesme otobanda 220 gormustuk 1.3 astrayla kucumsenicek bi arac degil o kadarda.

Rakipleri daha az ykabilir ama vergi avantaji var astranin
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    J kasa dızel kullandım yurumekten kastınız 250 falansa gecınız ama ıdeal bır sehır aracı işte. 180e kadar guzel gelıyor. Benzınlı Otomatıkler hem ınanılmaz cok yakıyor hemde hızlanma ıvmesı neredeyse 1.3 cdti ile aynı.kesınlıkle dızel dıyorum

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teknik verilere bakarsak , golf bluemotion ve citroen c4 daha az yakıyor astradan ?Ayrıca yeni focusta aynı yakıtı yakıyor astrayla...Hepsi hemen hemen aynı...Bi tek bravo biraz fazla yakıyor(7.5 lt.) gibi ama oda hakkını veriyor yolda...

5 kişi yüklü bagajla nasıl sıkıntı yaşamıyorsunuz anlamadım...
    teknik verilerden ziyade reel verilere bakarsak daha iyi olur golf bluemotion daha az yakabilir c4 için yorum yapamam bilmiyorum ama dedigim gibi katalog verisi degilde reel verilere bakmak lazım, aradaki farka vergi ve bakım farklarını eklersek her halukarda 2 araçtanda astra daha tasarruflu gibi geliyor bana

basbaya sıkıntı yaşamıyorum sadece klima açıkken nadirde olsa rampa yukarı çıkarken sorun olabiliyor o kadar

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 kisi cesme otobanda 220 gormustuk 1.3 astrayla kucumsenicek bi arac degil o kadarda.

Rakipleri daha az ykabilir ama vergi avantaji var astranin
    aynı şekilde astra h la 5 kişi bagaj full yüklü 215 km yi gördüm bu arada araç sedan

araç 1400 kg+ kişiler 80x5 400 kg+ bagaj 50kg : 1850 kg ...
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu postum görülmemiş sanırım...

Kulaktan dolma degıl kendı aracımız dıkatınızı cekerım.Aılece bınıyorsanız sıze yeterlı gelebılır ,bır daha soyluyorum beklentılerımız farklı. bıze yetmedı sıze yetmıs olabılır bu bızı yalancı cıkarmaz ,kişisel br olay duz mantık bana yetmıyor sıze yetıyor. su anda sıkayetımız yok. yakıt gucune gore mukemmel. 239 goruldu tatlı bır meilli yolda.0-100 hızlanması 9 sanıye su anda. yapanın tasaarlayanın elıne koluna saglık. bız memnunuz su anda Allah bozmasın.
    Emre kardesım hayırlı olsun aracınız .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bügün aracımı sattım yarın nasipse dizel J için gideceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bügün aracımı sattım yarın nasipse dizel J için gideceğim
    Hayırlı olsun Cosmo mudur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler Sport + stil paketli olucak inşallah cosmo ile sport arasındaki farklar bana göre pek gerekli farklar değil farlar dışında.Onun için sport u tercih ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o da bı tercıh meselesı tabı hayırlı olsun tekrar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o da bı tercıh meselesı tabı hayırlı olsun tekrar..
    teşekkür ederim umarım hayırlısı olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)