http://www.techturkey.com/forum/moto...-gecmek-4.html
bu konuda fiddle konuşulmuştu sanırım bende oradan öğrenip araştırmıştım. Şubat mart gibi bende fiddle almayı düşünüyorum![]()
eski pcx kullanıcısı sadece işe git gel yapacak fazla para bağlamadan güzel şık birşey peşinde
vespa kafaları filan yaşamak istiyor sanırım
fiddle yakıtı nasıl ? parça fiyatları bakımları üzer mi adamı ?
fiddle benim yiğende var gayet güzel ucuza vespa keyfi yaşıycağınız bir motor.. sanırım en son seri fiddle 3 ler enjektörlü.. led stop led sinyaller çift ayak olayı falan fiddle sym amblemini söküp vespa logosu koysanız motorla haşır neşir olmayan kimse farkı anlayamaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
125 cc lik scooter sıkıştırılırsa yüksek hızlarda çok rahat yakar. sadece fiddle değil hepsi 90 dan sonra yakar çünkü ozrlanır hele ibrde motorda yük varsa yakar.. 125 lik scooter lar genelde 45-70 km şehir içi hızlar için tasarlanıyor.. o hızlardada gayet ekonomikler.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Pcx en az yakani diye ben 2 sene takıldık keşke satmasaydim da dedim ama neyse
Simdi arkadasima diyorum ama pcx piyasasi kafa yemisler fiyatlar sifir gibi
Fiddle vespa kafalari yasar dedim
Gunde 25 30 km arasi yapacak hizlada işi yok zaten
doğru bu oranlarda yakar. ben pcx 150 ile 701 km de 90 tl yaktım ahmetlerle son gittiğimiz çanakkale yolunda. ahmet bize yetişmek için daha dogru yakın gidebilmek için hepimiz sabit 90 105 arası kullandık kendisi söledi 15 16 kuruş yaktı diye. 2014 9600 km idi motoru.
sağa sola gitmek için fiddle cok iyi ama arada kacamak yaparım derse pcx 150 ve ya joymax 250 giriyo devreye ucuzluk bakımından.
uzun yol scoterı alınıcaksa 250cc likden aşağı alınmamalı bence.. 500 lük en ideali arkadaşda x9 var 160 çok rahat yapıyor. ama yakıtı su gibi içiyor oda ayrı.
bende scootter düşünmeye başladım,işe gelip gitmeye,, honda activa lar fena degil,,bi motor var mondial mt 125 650 tl nsıldır acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)