User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: C4 e-hdi - megane 3 dci

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav satıyoruz diye niye savunayım, benim burada savunduğumla Renault mu kurtulacak ?

Tamam abi görmüşündür eminim ki gözünle. Senin sattığın yabancı üretim en iyisiydi en süperiydi. Yabancı üretimler +20 hp zaten.
    böyle deyip işin içinden çıkamazsın.. bana kızacağına madem reno ile bu kadar içli dışlısın, git bursa fabrikasına bu hataları söyle.. arabanın altında stepne mi olur?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin içinden çıkamazsın derken ? Hangi işin içinden ?
    Benim sana kızdığım da yok ki, benim Renaultta çalıştığım da yok, bambaşka bi iş yapıyorum ben.

Heh tamam, derim ki ben Soner bey stepnenin yerini beğenmemiş, ona bi el atıverin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stepnesi çalınan yerli megane.. bunları hep ben mi uyduruyorum?

STEPNE ÇALINDI MEGANE3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yapayım stepnenin başında bekçilik mi yapayım ?

Ankara Panorada Lancer Evo 10'un komple eksoz sistemini çaldılar, yurtdışında vs jant lastik çalınan aracın haddi hesabı yok. Durum böyleyken sen hiç egsozu ve lastiği araç kilitlenince içeri katlanan araç gördün mü abi ?

Böyle saçma bir mantık olabilir mi ? Arabayı çalsalar yerli üretimdi ondan çaldılar diyeceksin.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk stepnesi çalınan araba meg 3 değildir heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şubat ve ocak ayı içerisinde yerli megane ile ilgili yayınlanan şikayetler.. daha eskilere gittikçe sayı artacaktır..

1- Renault Aracım Sabahları Geç Çalışıyor!
    Renault Aracım Sabahları Geç Çalışıyor!

2- Renault Yeni Aldığım Araçta Kusur Var!
    Renault Yeni Aldığım Araçta Kusur Var!

3- Renault 2013 Modellerde Donanım Eksikliği!
    Renault 2013 Modellerde Donanım Eksikliği!

4- Renault Aracımın Yakıt Tüketimi Fazla!
    Renault Aracımın Yakıt Tüketimi Fazla!

5- Renault Aracımın Farları Gündüz Yanmıyor!
    Renault Aracımın Farları Gündüz Yanmıyor!

6- Renault Radyo Teypin Değişmesini İstiyorum!
    Renault Radyo Teypin Değişmesini İstiyorum!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Döndük, dolaştık yine aynı yer. 1 sayfa önce yazdım insanlar kendi hatalarından yaşanan konularda 10 lira para istense konuyu çarpıtıp hemen bu şekilde şikayet konuları açıyorlar. Ha tamam, cidden haklı olan da vardır ayrı konu.

Ama azmine hayran kaldım abi, illa ki batıracaksın yerli Megane'ı, sabahtan beri bin türlü konu aradığına göre
    Kimsenin sana zorla satmaya çalıştığı yok, kimsenin mükemmel dediği de yok. Bi iddian var ya, onu kanıtlamak için başkalarının internete yazdığı şeyleri kopyalayıp iddianı desteklemeye çalışıyorsun. İlk elden yaşadığın bir olay yok, kendi başına gelen bir şey yok. Ama yok, inat tabi illa ki haklı çıkacaksın.

Ben sorunsuz, dört dörtlük araçlar demiyorum, senin yerin dibine sokmaya çalıştığın gibi değiller diyorum. Böyle orası burası dökülen araçlar değiller. Boş konuşmayım, yerli üretim alınmaz diyenlere başkalarının lafıyla cevap vermeyim diye 1 ay önce bi tane de Megane aldım, arasıra onu da kullanıyorum. Babam da Renault bayisinde çalışıyor. Ben ne bu şekilde yazdığın sorunları yaşadım, ne de yaşayan birini duydum.
    Ha sen inat ettin şimdi, kendini haklı çıkarmak için 300 link daha kopyalamadan önce tamam sen haklısın, bu arabalar rezil bitik diyerek konuyu kapatmak istiyorum. Hem yoruldum, hem de gereksiz tartışmayla konunun canına okuduk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw güzel kardeşim benim yazdıklarıma cevap vermek için niye kendini zorluyosun?
    boşver gitsin.. keşke bu eleştirileri yetkili kişiler biraz okusalar da, adam gibi üretseler şu arabayı..

kim istemez türkiyedeki fabrikadan çıkan arabalar, avrupadakilerden daha kaliteli olsun?

Onur1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar yazdiklarinizi genel olarak okudum da konu yine sapiyor. Kendimi suclu hissediyorum yapmayin lutfen...

Bir sorum daha var, bu c4 otomatik sanzimanlar bir easytronic gibi zorlanan tipten midir? Arkadasimin 1.3 easytronic astrasindan biliyorum cok agir sarsintili bir sanziman. Eger bunlar da oyle ise c4 u eleyelim direkt...
    Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 şanzımanı yarı otomatik-mcp ama easytronic kadar sarsıntılı değil.

Mcp şanzıman alışkanlık istiyor biraz, alışınca gayet zevkli.

Test etmenizi tavsiye ederim almadan önce.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 bana daha sıcak geliyor...Motor konusunda ikiside iyidir...Citroen daha konforlu ve donanımlı bence...

editttt = otomatik vites isteniyormuş , kesinlikle edc megane iyidir citroenin o saçma sapan şanzımanına göre
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar yazdiklarinizi genel olarak okudum da konu yine sapiyor. Kendimi suclu hissediyorum yapmayin lutfen...

Bir sorum daha var, bu c4 otomatik sanzimanlar bir easytronic gibi zorlanan tipten midir? Arkadasimin 1.3 easytronic astrasindan biliyorum cok agir sarsintili bir sanziman. Eger bunlar da oyle ise c4 u eleyelim direkt...
    vites geçişlerini diyorsanız vites geçişleri aşırı bi şekilde belli oluyor bi ses eşliğinde sarsılıyorsunuz ama sakin kullanımda böyle tapa gaz kadar giderken bu kadar değil

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites geçişlerini diyorsanız vites geçişleri aşırı bi şekilde belli oluyor bi ses eşliğinde sarsılıyorsunuz ama sakin kullanımda böyle tapa gaz kadar giderken bu kadar değil
    Yazmayım yazmayım dedim de, neyse arkadaslar konuyu acan gence fikir vermek lazım, o yok bu yok tartısmasını gecelim. Sarsıntısız dediginiz EDC nin sikayetlerini ortaya doksek ne olacak, baskı balatasının 6000 tl oldugunun sanzımanın 14000 tl oldugunu bu arkadas bilse ne olacak.

Konu sahibine tavsiyem, git 2 aracı da sür hangisi hosuna giderse al, MCP de bu arkadasların bahsettigi gibi tu kaka bir sanzıman degildir, alıskanlık ister 10 gune alısır mutlu mesut sorunsuz kullanırsın, kronik sorunu yoktur. Yakıt tuketımını arttırmaz, baskı balatası da 6000 tl degildir.

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayım yazmayım dedim de, neyse arkadaslar konuyu acan gence fikir vermek lazım, o yok bu yok tartısmasını gecelim. Sarsıntısız dediginiz EDC nin sikayetlerini ortaya doksek ne olacak, baskı balatasının 6000 tl oldugunun sanzımanın 14000 tl oldugunu bu arkadas bilse ne olacak.

Konu sahibine tavsiyem, git 2 aracı da sür hangisi hosuna giderse al, MCP de bu arkadasların bahsettigi gibi tu kaka bir sanzıman degildir, alıskanlık ister 10 gune alısır mutlu mesut sorunsuz kullanırsın, kronik sorunu yoktur. Yakıt tuketımını arttırmaz, baskı balatası da 6000 tl degildir.
    Alper hocam yaz,yaz ki bilgilensin insanlar
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazacak bir şey yok, herkes fanatik herkesin aracı 10 numara, fabrika çıkışı ciğerli.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hani böyle didik didik renonun yanlışlarını hatalarını arıyosunuz da, ne yaparsanız yapın yine tr de en çok satılan RENAULT. 50 60.000TL veriyorlar az bi rakam değil, bi siz mi görüyorsunuz acaba bu hataları ? bu millet kör o zaman ?Her arabanın arızası hatası olur sen yeterki araştır bmw dende şikayetçi bulursun. renoya çamur at kampanyası başlatırlar yakında hey Allah ım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim sende kusura bakma ama bişey öğrenmişsin heryerde yazıyorsun başka bi forumda chip tuning konusunda yazmıştın aynı şeyleri ne olmuş yani isterse 20 bin olsun edc şanzıman 14 bin tl de c4 ün şanzımanı 2 bin tl mi ne yani ben onu anlamadım hem edc şanzıman araç alıp cebinden 14 bin tl verip şanzıman alan çok insan mı var yada siz böyle insanlar mı tanıyorsnuz yadasizin başınızamı geldi daha ney şeyler söyleyin niye bu kadar tutuldunuz bu fiyatlara.

ki ben şanzımana b.k atmadım kötü dandik ezik v.b kırılıyo yanıyo v.b bi ibare kullanmadım neyse onu söyledim sürdüm biliyorum aynı dediğim gibi oluyo eğer bi gün sürerseniz anlarsınız edc ye sarsıntısız falanda demedim ben saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde 3008'le dolanma fırsatım oldu , o şanzumanın hiçbir savunulacak tarafı yok bence.
    Hoş Dsg'den sonra bindiğim hiçbir otomatik zevk vermiyor orası ayrı.

Yerli Megane ile ilgili söyleyecek pek birşey bulamıyorum.Megane 1-2-3(halen kullanıyorum) hepsine sahip oldum, megane 2 varken sedan , hb arasında fark bulamıyordum kalite babında ama bu seride öyle olmadı gerçekten.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim sende kusura bakma ama bişey öğrenmişsin heryerde yazıyorsun başka bi forumda chip tuning konusunda yazmıştın aynı şeyleri ne olmuş yani isterse 20 bin olsun edc şanzıman 14 bin tl de c4 ün şanzımanı 2 bin tl mi ne yani ben onu anlamadım hem edc şanzıman araç alıp cebinden 14 bin tl verip şanzıman alan çok insan mı var yada siz böyle insanlar mı tanıyorsnuz yadasizin başınızamı geldi daha ney şeyler söyleyin niye bu kadar tutuldunuz bu fiyatlara.

ki ben şanzımana b.k atmadım kötü dandik ezik v.b kırılıyo yanıyo v.b bi ibare kullanmadım neyse onu söyledim sürdüm biliyorum aynı dediğim gibi oluyo eğer bi gün sürerseniz anlarsınız edc ye sarsıntısız falanda demedim ben saygılar
    Yazıp yazmama iznini senden mi alayım?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)