User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: C4 e-hdi - megane 3 dci

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renaulta çamur atacak durum yok, son sene Clio 4 ve Megane 3 şikayetlerini kendin de incelersin. Önü touch arkası icon koltuklu Clio 4 gördükten sonra tartışmaya gerek yok. Burada mevzu kötü araba demek değil, özellikle son sene görülen kalite kontrol eksikliği had safhada, REnault u senden çok seviyorum merak etme, bknkz nick.

O yüzden fanatiklik yapmayalım.
    Abicim fanatiklik değil bu, forumda genel olarak renonun hangi modeli olursa olsun didik didik aranıyor birtane beğenen görmedim ben, babam da amcamda reno yetkili servislerde 20 25 yılı aşkın süredir ustalar burdaki bazı şeyleri soruyorum bu şikayetle gelen oldumu vs diye ama yok duymuyorum.(sözde kronik fabrikadan çıkan her araçta aynı sorun var) .Tamam hadi renolar o kadar kötü ya, neden türkiyede en çok tutulan reno o zaman ? o fiyata başka araçlarda alabilir sonuçta ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik, arabaya hiç binmeden internetten duyduğuyla ilerleyen kullanıcı modeli. Sana da hayırlı işler.

Git bin bakalım C4'e falan, bi yerinden ses geliyor mu ?

Sen hiç yüzükle VW kullanmadın galiba. Düşük donanımda olanlar kalas gibi olduğundan tabi soyulmuyor VWde. Highline, deri direksiyonlu bi araç al da görelim kaç güne eline alıyorsun o kaplamayı...
    Bizde garantisi uzatılmış Porsche Cayenne var, o da dökülüyor. Onu napıcaz ?
    yok binmedim uyduruyorum
    ben binmediğim araba hakkında konuşmam , evet yüzükle vw kullanmadım ,derisi ince ve yumuşak olduğu için seattaki veya renodaki gibi çok fazla yapay olmadığı için sıyırmış olabilirsin,audilerde de oluyor.Benim başıma gelmedi.Highline vw e gerek yok gel bak 70 binde a3 um var aynı tipte direksiyonu var ben elime bişey almadım daha , passat,a6 da vardı kimse eline bişey almadı.
    Sen o sanzımanla ,pejo 207 gibi koltuğu olan c4 le golf ü kıyaslama istersen iddian ne c4 o sınıfın liderimi yada ne ? Fransız her zaman fransız Allahtan psa motorunu kullanıyorlarda o dökülmez en azından.Banane sende cayenne varsa sidikmi yarıştıralım bende de farklı farklı modellerde bmw mercedes audi ler var bizim konumuz cayenne mi ? 30 binde 2011 rcz in içine bin dışarıdan birisi kapısını açsın sen içerden kapa,içerdeki kolu tuttuğunda çıtırtıları duyman lazım.Veya sana her rcz deki olayı söyleyeyim.RCZ in Çamurluğuna birisi yaslandığında kapısını açamıyorsun bu kadar basit, dene gör bakalım ne olacak ? C4 ün önünü arkasını a3 ten çekip farları değiştirip çevirmekle olmuyor maalesef.
    sana renonla mutluluklar o beğenmediğin dsg nin alt modelini megane kullanıyor madem bu araçlar çok iyiydi neden dsg nin alt modelini kullanıyor ya da neden citroen hala mcp gibi vites atarken nerdeyse 1 sn bekleyen mcp şanzımanı kullanıyor ? Varmı o sınıfta adam gibi otomatik şanzımana sahip araç ? Kore araçları var tam otomatik onlarda fazla yakıyor,yarı otomatik c4,toyota onları zaten geçelim,ee ne alıcaksın elle tutulur bi vw var o da şansına bozulabiliyor ? Şanzımanı geçtim bu araçlardan da diğer yönlerden üstün ? Adam sende megane var diye megane mı alsın golf daha iyi araba ötesi varmı ?
    Saygılı şekilde konuşursan saygı beklersin, bu sekilde bi yere varamazsın ben sokak dalaşına girmek istemiyorum..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaa o değilde bu plastik soyulma mevzuu c5'tede var...4 ay önce vites topuzunu değiştirdik deri aşınmasından dolayı...Şimdide ön kapı kolları soyuldu , onlarıda değiştirecez
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransız her zaman fransız
    heh işte ben de konuya Fransızsın diyordum zaten

Tamam fransız kötü, VW süper harika.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh işte ben de konuya Fransızsın diyordum zaten

Tamam fransız kötü, VW süper harika.
    anlarsın bi gün sende,vw süper harika değil ama her zaman renodan pejodan citroen den iyi olacak o söz
    millet salak zaten vw prim veriyor 2.el de hep fransız arabaları para etmiyor beğenilmeyen donanımsız vw ler para ediyorlar.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
    Benim en yakın arkadaşım 2006 senesinde c5 aldı 80 lira para verdi en dolusu 2.0 hdi.Her bişey var arabada.2006 passat tdi lar kaç ediyor c5 ler kaç ediyor kendisi de çok pişman oldu,araba dökülmedi belki gayet iyiydi ama adı çıkmış bi kere işte 28 milyara filan verdi arabasını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He ok anlarım ben burada sana 3 gün açıklama yapsam, sen hep VW süper diyeceksin. O yüzden 1 adım ileri gidemeyeceğiz. Boşver, haklısın sen. VW süper harika.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He ok anlarım ben burada sana 3 gün açıklama yapsam, sen hep VW süper diyeceksin. O yüzden 1 adım ileri gidemeyeceğiz. Boşver, haklısın sen. VW süper harika.
    süper filan değil ben öyle düşünüyorum en azından sen beni yanlış anladın anlaşamadık neyse sağlık olsun canımız sağolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner abi, stepneyi çalıyorlar dedin ya dün, şansa bak ki bugün sağ arka lastik patladı. 3 kişi, yarım saatte zor söktük stepneyi biz. Çalan arkadaş bulunabildiyse bana da söyleyin, plaketini hazırlattım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner abi, stepneyi çalıyorlar dedin ya dün, şansa bak ki bugün sağ arka lastik patladı. 3 kişi, yarım saatte zor söktük stepneyi biz. Çalan arkadaş bulunabildiyse bana da söyleyin, plaketini hazırlattım.
    hırsızlar 1 dk'da arabayı soyuyorlar.. bunu yapabilir misin? hayır..
    herkesin uzman olduğu iş var.. hırsıza çelik kapı dayanmaz.. çalınıyormuş ki adam konu açıp derdini paylaşmış..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E abi demek ki stepnenin hatası değilmiş o zaman değil mi Adamın uzmanlığı o, yerli olsa ne yabancı olsa ne

Ciddi anlamda canımıza okudu ama stepne, ne düzenek kurmuş adamlar. Bomba imha eder gibi stepne indirdik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renonun saçma sapan bir işi.. C segmentinde başka marka bulamazsın stepnesi dışarıda olan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C segmentini bilmem, benim Clio'nun patladı lastik

Onur1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. Bar35 ve CLiORS nickli kullanicilara da ekstradan tesekkur ederim net bilgilendirmeleri icin. Bir onceki kasa c4 dizel otomatik sahibi arkadasimla bugun gorustum sanziman pindan bir sikayetinolmadigini belirtti. Kafamdaki sorunisareti kismen kalkti. Yenisini test icin gitmek en mantiklisi vakit bulabilirsem bakalim...

Diger yandan leon tdi dsg modelleri de butce olarak uygun geliyor bakinca onlari da arastirmaya basladim tesekkurler. Temiz kullanilmis leon da guzel bir alternatifmis
    Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...

ardaydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkı bir Renault kullanıcısıyım başka marka araca sahip olmadım sürekli Renault Renault Renault. Ama açık ve net söylüyorum konfor ve iç malzeme kalitesi Citroen`e göre zayıf kötü demiyorum Citroen`e göre zayıf diyorum dikkatinizi çekerim. Megane 3 GT Line kiralayıp kullandım araç 2013 model 46.000 km civarındaydı triptonik vites gerçekten vitesi çok rahat kullanımı rahat vites geçişlerini çok az hissediyorsunuz bir dağ yoluna girdim arabanın yürüründe en ufak bi ses yoktu ne torpido kapağı açıldı ne başka bişey gerçekten çok iyi direksiyonda kılıf vardı çıkarttım soyulma yoktu ama bunlardada o kronik sorun var ki kiralama şirketi kılıf takmış. Araçta Michelin lastik vardı virajlara sert giriyodum ve hiçbir sıkıntı yoktu güven veriyodu bi araçta lastikte çok önemlidir Citroen`de kiralayıp sürdüm ondada Michelin lastik vardı diş derinlikleri Megane ile aynı mıdır değil midir yorum yapamicam ama virajlara girerken arka tarafın savrulacağını hisseder gibi oluyorum bozuk aynı dağ yoluna girdiğimde Megane`dan daha konforlu olduğunu fark ettim. Bana diceksiniz Citroen madem daha rahat, iç malzeme kalitesi Renault`tan daha iyi niye hep Renault araç satın aldınız? Benim Renault araç tercih etmemde ki en büyük unsur parçaları rahatlıkla bulunabiliyor ama bazı parçalarda Citroen çok pahalı oluyor. Ha Citroen`inde rahatlıkla bulunabiliyor ama Renault Traffic Opel Vivaro ile aynı Renault Kangoo Mercedes Citan ile aynı Renault`un kalitesini burdanda takip ediyorum sonuçta üstün Alman otomobilleri ile ortaklıkları var. Citroen Nemo Fiat Fiorino ile aynı. Fiat aracını sevmememde ki en büyük unsur Tofaşlardır. Parça parası sıkıntı değil diyosanız sıkı bir Renault`cu olarak Citroen alın derim ama parça bende sıkıntı çıkarabilir derseniz Renault derim. Ama Fluence ile Megane kalitesi çok farklı özellikle GT Line kalitesi bambaşka

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes sen bi mercedes a class al gitsin merso herzaman merso dur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerek yok düze vw yapmış alıp binilir ,ne robotize ne de fransızlar gibi değer kaybediyor ya da dökülüyor.
    garantisi olsun yeter olur da dsg bozulursa bes kurus cıkmadan yaptırılır o da gülün dikeni olsun.
    Fransız araçları arasında en dayanıklı renaulttur.Kolay kolay dökülmez emin ol.Hele dizel motorları ne koysan yakar cinstendir
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4'u hic bilmiyorum onu es gecersek;

Megane 3 Sports Tourer 1.5 EDC aldik ablama 0 olarak, ilk 600km falan ben kullandim, sanzimani cok sevdim ben ne bir sarsinti ne bir yavaslilik geldi, daha once kullandigim Polo TDI DSG'den hicbir fark goremedim ben. Sanziman-motor olarak her turlu tavsiye ederim.

Su an arac 13bine geldi, hicbir sikayet duymadim ablamdan. Donanim olarak en dolusunu almistik o zaman, genel hissiyat cok iyi, ancak kalite hissi yine de bir miktar zayif.

Kalite hissini de bos sayabilecegimiz Comfortline Polo ile kiyasliyorum, VW her seye ragmen iyi bu konuda

Bu arada ben 3-4 ay once bir sure Dogus Otomotiv'de gorev almistim,DSG problemlerini Almanya'nin bile cozemedigini soyluyorlardi. O konu eminim halen muammadir.

Genel olarak konu sahibi arkadasa iki arac arasinda cok fark olmayacagini ancak sanzimandan dolayi ben Megane'i tavsiye edebilirim.

Goruntu olaraksa C4 daha iyi.

Bu grupta tek sahsi tecrubem 207 GT ileydi, onu da 20bin km'de bitmek bilmeyen tikirtilar yuzunden biktigimdan satmistim ama hani klasman farkidir falan diyerek girmiyorum, belki C4 tikirdamiyordur

Bu arada @Bar35 Baran, konudaki en faydali yorum sanirim, eline saglik

Onur1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tekrar tesekkur ederim yardimlariniz onerileriniz icin ancak arac degistirme durumu maddi sebeplerden dolayi simdilik askiya alindi.
    Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün renault bayisine gittim arkadaşım s.danışmanı olarak girdi bi ziyaret edeyim hemde araçlara bakayım dedim. renault gerçekten ilerlemiş baya yol kat etmiş, megane 3 gerçekten alınacak bi araç olmuş mahallede beyaz bi c4 alan olmuş arabaya her baktığımda tasarımı gördükçe soğuyorum citroenden, sırf tipinden dolayı bile megane 3 alırım.. arkadan panameraya benzetiyorum meg3 leri ne alakaysa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)