bence o araç için abartılacak bir vergi fiyatı değil buna neden bukadar takıldı anlamıyorum..
3.20ci o performansı verebiliomu acaba(mesela)
![]()
oda 3.20![]()
walla 205gti'ımoldu, 306gti'ım oldu şimdide 106gtim var..bu son peugeot arabamdır..106 ve saxo grubu kafasına göre sorun çıkarmakta üstüne olmayan arabalardır ne kadar temiz olursa olsun..clio rsden şaşma bence...bende çok seviyorum 106 ımı ama artık yordu..bide herkeste 106 var..2. el konusunda da 106 olsa bişey diyemiycem ama saxoda zor satılan bir araçtır..Rs'i ii değerlendir ve bence temizinden bir tane edinbenim aklım ctr da olmasa bende düşünüyorum..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
şahan ne gibi sorunlar cıkarttı 106 sana ?
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
yağ soğutucusu arızalandığı için yağ ve suyu birbirine karıştırdı bundan dolayı piston-kol-yatak hariç motor sıfırlandı..aldığımda saçma sapan tekliyodu araba heryerine baktık, map sensörünün kablosunun içinde bir kopuk olduğu anlaşıldı (bilgisayarda hata vermiyor),peugeot sport limitörsüz chip yaptık araç 2000d/dk'da asılı kalıyordu, bi baktık gaz kelebeği aradan hava alıyor komple boğaz aldık..benzin azaldığında araba kesiyordu, komple benzin pompası değiştirdik..gazlarsın, kesin biryerinden bişey çıkararır genelde..en büyük sorun bu araba elektronik bir sorun çıkardığında onu bulmak inanılmaz zor oluyor..benim devirin asılı kaldığı dönemde denemediğimiz sensör kalmadı ve çözemedik..yani içinde sürekli bir acaba bu sefer ne olcak korkusu mevcut..3 kez aks körüğü değiştirdim..en son artık uğraşmamak için ön takımıda komple yaylarına kadar sıfırladım şimdi aklımda olması veya değişmesi gereken bir yer kalmadı motordaki sensörler dahil..ama bunların maliyeti bana 6000ytl yi buldu..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)