Herkese teşekkürler,
Yok ikimiz de 2. viteste bastık ama onun deviri daha yüksekti.
Printable View
Herkese teşekkürler,
Yok ikimiz de 2. viteste bastık ama onun deviri daha yüksekti.
hmm maşallah aracınıza tebrik ederim güzel sonuç elde etmişsiniz de merak ettiğim birşey ver daha önce vti kullandınız mı? 40 ta ikiden basan vti avantajı durumda mı 6 silindir 2500 cc araba karşısında:) sanki biraz komik bir yorum olmuş bu...
edit: zaten 4 bittiğinde yani 200 lerde vectranın önde olacağını savunanlardandım hemde acımasızca geçer...
VTI a demek ki + olarak headers ve egzoz olaymış 2500 motor V6 yi bile tokatlayacakmış :) stock halde iyi yürüyebilmiş...Kazasız belasız deneme olmuş en güzeli budur :)
maşallah aracınıza tekrardan.. yorumu da art niyetli algılamayın kesinlikle ben sadece vti nın vtec altında nerdeyse 1.4 gibi olduğunu belirtmek istedim:) ama her ihtimalde 200 üstü ezerek geçmeniz lazım.. en sağlıklısı teker kişi çıkıp 70 ten v sizin devrinizden basıp sonucu değerlendirmenizdir...:icon_tup:
yani vti ın geçmesi için illa bişiyler yapılacak ? adam gelmiş ikinci vites basmış geçmiş abi, normal olanıda bu zaten sadece filtreli bir vti ne yapabilir nereye kadar gidebilir ? tamam işte oda zaten bir kısım önde gitmiş ardından güçlü olan kazanmış abartmayın abi ya :)
abi adam vti geçsin diye çabalamıyor ki vectra sahibi arkadaşımız zaten yeterince iyi niyetli ama 1600 cc 4 silindir araba 2 kişi, 2500 cc 6silindir araba tek kişi ve alt devir deneme yapılıyo.. art niyet aransa vtec geçilsin diye elden gelen yapılmış demek daha doğru olmaz mu bu mantıkla...:soru: :icon_tup:
yanlız bizim araçla da iki kişi denendi. 2 roll yaptık. yazıda görmediniz sanırım :)
yaw zaten eninde sonunda v6 geçer beyler, ha alt ha üst :D kullandım geçmişte harbiden 2.5 v6 lar ilk mesajda yazdığım gibi 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyorlar.
Ama şunu söylemezsem haksızlık olur. VTI çok güzel giden bir araç. Bu kadar bilmiyordum. Hatta ikinci roll'de sırf sesini dinlemek için sağ cam açık gittim :) Yüksek devirlerde sesi çok güzel
6,5 yıl hb vti, son 7 yıldır da S2k kulanan biri olarak düşüncem şu; vtec candır ama alt devirde hiçtir.Aynı araçlar,aynı hızda 1. viteste başlasınlar sonucu görelim..4 bitene kadar vti önde olmalı.vti 195km gibi 5 e atınca vectra yüksek torku sayesinde gelir,ezer geçer.Önemli olan denemenin kaç km ye kadar devam edeceğidir bence burda.