gt ile v6 bambaşka arabalar , yukardaki videolar çok yanıltır, ama şu açıdan bakarsak eğer 2.0 gt bile o kadar tutunuyorsa (ki onlarda iki çeşit motor var en güşlüsü 156hp olan) bu durumda v6 yı az çok tahmin edersiniz :)
Printable View
gt ile v6 bambaşka arabalar , yukardaki videolar çok yanıltır, ama şu açıdan bakarsak eğer 2.0 gt bile o kadar tutunuyorsa (ki onlarda iki çeşit motor var en güşlüsü 156hp olan) bu durumda v6 yı az çok tahmin edersiniz :)
gt dediğinizde astra gsi motoru var v6 dan aşağı kalan bı arac değil
vectrayı hafıfletın vti da 4 kişi bınsın gecılsinde bazı kesımler rahatlasın konu kapansın:)
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Colt pert olduktan sonra babamın arabasıyla uğraşır oldum şuanlık. Bikaç gün sonra VTI ile deneyeceğiz. Gelişmeleri aktaracağım buraya. Bu sırada son videodaki GT SFI mı yoksa Ecotec mi?
izmirdeki vectrayı hatırlyorum eskilerden :) egzoz felan derken arabanın kimyası değişmişti eğer sağlıklı ise 4 vitesten sonra vectra gelip geçer
vectranın sesini dinler keyif yaparım ..
200 e kadar vtec önde gider
2.5 v6 nın gelip geçeceğini düsünenlerdenim.
kısada vti uzunda vectra diyorum
Çekişmeli olucak gibi ne zaman denenicek
paslandık deneme yapamıyoruz
yokmu ankarada vectra v6 deneyelım benım vti ile :)
Vay arkadas agzı olan konusmus:D
arac kımın dermısım vıdeodakıvtı caı egsoz olması lazımdı.
vıdeodakı 106lar egzantrıklıydıç
vtı ı 4 ortalarındn ıtıbaren gecıyor yanı 200 e kalmadan.
baska araclarla deneme soranlar yuklu yuksuz egzntrık vs yaklasık 120 vıdeoya bakabılır tarıhsel gelısım acısından:D
Bence vectra nın pek şansı yok ama uzun denerlerse durum değişebilir
benzin harcamaya değmez. VTİ :)
Uzunda vectra nın gideceği aşikar zaten vti kafadan ne kadar fark atarsa ilerde o kadar şanslı olur tahminim 180 e kadar 2-3 boy vti önde olur snrasında vectra alır diye düşünüyorum...ŞUDA VAR 4 BİTER ROLL BİTER yani vti galip sayılır önde bitirebilirse :D :D Konunun takibindeyim...
ne vti mış arkadaş, karşılaştırılmadığı araba kalmadı mübarekin...