Yok ama artık son 2 senedir felan pek abartılmamaya başlandı
Printable View
bugun hava guzel
go pro muzun şarjı da var
yokmu deneyecek vectra v6 ? :D
Bence saglikli bi Vectra 3. Viteste direk acmaya baslar. VTİ in egzantrik piston girmesi lazim. Cunku Vectra 6 silindir. Cok guclu. Vti cilar hic bosa basmasinlar husran olur.
Pazar pazar evde oturup kime sarayim başka :D:D
Denenmedi mi hala ?
Denendi arkadaşlar dün itibariyle, fakat giremedim foruma.
İlk olarak 40 dan bastık. yol durumuna göre bitirdik. yani son hız sınırı koymadık. ben vectrayla 2. viteste TC off olarak bastım ama vectranın şanzıman arası çok uzun olduğundan 40 kmh hızdayken devir 2500 civarı olduğundan hantal kalıyor. 140'a kadar VTI yaklaşık 1,5 boy önde gitti. 150-160 geldim ve 170 sonrası öndeydim. ilk önce ben tek kişi, VTI iki kişi; sonra da o tek ben iki kişi yaptık. Sonuç pek değişmedi. 3. vitesin sonlarına kadar o önde gidiyor. Ben 4 te geçiyorum. 205 gibi 5 e atıyorum daha da uzuyorum ondan. videolar VTI cı arkadaşta. alır almaz yükleyeceğim.
bahçeşehir - çatalca arası otobanda yaptık
Tam olarak tahmin ettigim gibi olmus :)
uzun yıllardır hondacıyım, integra da olsa sonuçta vtec kullanıcısıyım, fakat körü körünede marka savunmadım, en başında dediğim gibi, vectra 2.5 kullanmadan yorum yapanlara umarım aydınlatıcı bir bilgi olmuştur :heyoo:
demedikmi :)
vti var vti var diyeyim mi :D sonuc normal olmuş tabi ki oyum vectra v6'dan yanaydı zaten
enteresan:)
ben 200 e kadar tutunurum diye düşünmüştüm vti yanılmışım :D
Attim tuttu :D
video beklerizz :)
4 bitene kadar VTi önde olur diye tahmin ediyordum..
Bir yanda 2.5 V6
Diğer yanda 1600cc 4 silindir...
Ağırlık faktörü de bir yere kadar etkili demekki :)
benim tahminim de ağır olan vectranın 190 a kadar VTI ın önüne geçemeyeceği yönündeydi...
tebrikler Vectra ya...
Vectra ya Maşallah