User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Civic VTI vs Vectra V6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese teşekkürler,

Yok ikimiz de 2. viteste bastık ama onun deviri daha yüksekti.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm maşallah aracınıza tebrik ederim güzel sonuç elde etmişsiniz de merak ettiğim birşey ver daha önce vti kullandınız mı? 40 ta ikiden basan vti avantajı durumda mı 6 silindir 2500 cc araba karşısında sanki biraz komik bir yorum olmuş bu...

edit: zaten 4 bittiğinde yani 200 lerde vectranın önde olacağını savunanlardandım hemde acımasızca geçer...

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VTI a demek ki + olarak headers ve egzoz olaymış 2500 motor V6 yi bile tokatlayacakmış stock halde iyi yürüyebilmiş...Kazasız belasız deneme olmuş en güzeli budur
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkürler,

Yok ikimiz de 2. viteste bastık ama onun deviri daha yüksekti.
    anladım ozaman vtec kapalı ıken denenmiş cok farkeder bırde vtecden 1 kısı ınmesıde cok farketmesı lazım

benım şahsi fikrim 2de vtec acık teke tek 190-200 den önce gecılmemesı lazım sağlıklı bır vti heleki sıfırdan kalkılırsa kesınlıkle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm maşallah aracınıza tebrik ederim güzel sonuç elde etmişsiniz de merak ettiğim birşey ver daha önce vti kullandınız mı? 40 ta ikiden basan vti avantajı durumda mı 6 silindir 2500 cc araba karşısında sanki biraz komik bir yorum olmuş bu...

edit: zaten 4 bittiğinde yani 200 lerde vectranın önde olacağını savunanlardandım hemde acımasızca geçer...
    Yok daha sadece 1.4 is kullandım

Avantajlı durumda demeyelim de ondan bayağı ses geliyordu bana o sıra. devrinin yüksek olduğunu düşündüm 4'ün ortalarında geçtim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok daha sadece 1.4 is kullandım

Avantajlı durumda demeyelim de ondan bayağı ses geliyordu bana o sıra. devrinin yüksek olduğunu düşündüm 4'ün ortalarında geçtim zaten
    maşallah aracınıza tekrardan.. yorumu da art niyetli algılamayın kesinlikle ben sadece vti nın vtec altında nerdeyse 1.4 gibi olduğunu belirtmek istedim ama her ihtimalde 200 üstü ezerek geçmeniz lazım.. en sağlıklısı teker kişi çıkıp 70 ten v sizin devrinizden basıp sonucu değerlendirmenizdir...

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım ozaman vtec kapalı ıken denenmiş cok farkeder bırde vtecden 1 kısı ınmesıde cok farketmesı lazım

benım şahsi fikrim 2de vtec acık teke tek 190-200 den önce gecılmemesı lazım sağlıklı bır vti heleki sıfırdan kalkılırsa kesınlıkle
    yani vti ın geçmesi için illa bişiyler yapılacak ? adam gelmiş ikinci vites basmış geçmiş abi, normal olanıda bu zaten sadece filtreli bir vti ne yapabilir nereye kadar gidebilir ? tamam işte oda zaten bir kısım önde gitmiş ardından güçlü olan kazanmış abartmayın abi ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani vti ın geçmesi için illa bişiyler yapılacak ? adam gelmiş ikinci vites basmış geçmiş abi, normal olanıda bu zaten sadece filtreli bir vti ne yapabilir nereye kadar gidebilir ? tamam işte oda zaten bir kısım önde gitmiş ardından güçlü olan kazanmış abartmayın abi ya
    sadece yorum yapıyorum Korhan sonucunda bıze hedıye verılmıyor zaten kım gecerse gecsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi adam vti geçsin diye çabalamıyor ki vectra sahibi arkadaşımız zaten yeterince iyi niyetli ama 1600 cc 4 silindir araba 2 kişi, 2500 cc 6silindir araba tek kişi ve alt devir deneme yapılıyo.. art niyet aransa vtec geçilsin diye elden gelen yapılmış demek daha doğru olmaz mu bu mantıkla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız bizim araçla da iki kişi denendi. 2 roll yaptık. yazıda görmediniz sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız bizim araçla da iki kişi denendi. 2 roll yaptık. yazıda görmediniz sanırım
    kusura bakmayın yalnışlık oldu sanırım tek kişi sandım ama yinede teke tek denemeniz daha sağlıklı oLucaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw zaten eninde sonunda v6 geçer beyler, ha alt ha üst kullandım geçmişte harbiden 2.5 v6 lar ilk mesajda yazdığım gibi 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw zaten eninde sonunda v6 geçer beyler, ha alt ha üst kullandım geçmişte harbiden 2.5 v6 lar ilk mesajda yazdığım gibi 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyorlar.
    aynı fikirdeyim vti nin o motora karşı nefesi 4 sularında kesilecektir illa ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonucu farklı dusunen yok zaten yorumlarda sadece senın kadar ısteklı yazmamışız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama şunu söylemezsem haksızlık olur. VTI çok güzel giden bir araç. Bu kadar bilmiyordum. Hatta ikinci roll'de sırf sesini dinlemek için sağ cam açık gittim Yüksek devirlerde sesi çok güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonucu farklı dusunen yok zaten yorumlarda sadece senın kadar ısteklı yazmamışız
    ahaha hakkaten bi tek sonuna ya işte böyle saplarız yazmamışım dimi

MBozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah aracınıza tekrardan.. yorumu da art niyetli algılamayın kesinlikle ben sadece vti nın vtec altında nerdeyse 1.4 gibi olduğunu belirtmek istedim ama her ihtimalde 200 üstü ezerek geçmeniz lazım.. en sağlıklısı teker kişi çıkıp 70 ten v sizin devrinizden basıp sonucu değerlendirmenizdir...
    vti vtec altında 1.6ies gibidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6,5 yıl hb vti, son 7 yıldır da S2k kulanan biri olarak düşüncem şu; vtec candır ama alt devirde hiçtir.Aynı araçlar,aynı hızda 1. viteste başlasınlar sonucu görelim..4 bitene kadar vti önde olmalı.vti 195km gibi 5 e atınca vectra yüksek torku sayesinde gelir,ezer geçer.Önemli olan denemenin kaç km ye kadar devam edeceğidir bence burda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsada denesek sımdı benım eskı aletın akıbetı bellı degıl elemanda arayıp sormuyor artık sattımı ne
    serkan 1-1.5 ay oluyo sattım aleti ist içinde yine denemek isteyen varsa ulaşabiliriz
    Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)