Bayılıyosunuz sidik yarıştırmaya arkadaş, şurda adam vectra v6 ile civic vti sormuş adamlar sidik yarıştırıyor vay arkadaş.. Ben de aynı fikirdeyim kısada vti uzunda v6..
Bayılıyosunuz sidik yarıştırmaya arkadaş, şurda adam vectra v6 ile civic vti sormuş adamlar sidik yarıştırıyor vay arkadaş.. Ben de aynı fikirdeyim kısada vti uzunda v6..
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
selcuk m3csl bol bol denemisti en iyi o yazar. biraz arastirirsaniz bulursunuz konusunu/videolarini...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
agırlık kilo oranı derken herkesin dedigi gibi kısada vti cokcok bir boy olur agır ama sonucta v6 motor OPELCİYİ hacı biz)
4 biter roll biterse vti alır bence, 5 de devam edilirse v6 öne geçecektir.
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
videolarda vti pek gelememiş,
ama v6 ile vti gerçek olarak bakılırsa kalkınca, vti tokatlar vetra başım gözüm hadi gidelim diyene kadar ama uzunda ayırır.
pöF
hacim, güç, tork, ağırlık vs.vs.
2.0 vectra ile ufak bir rampada deneyin bak ne oluyor, 150 de geçiyor vteci
düzlükte vtec temiz 5 boy yapıyor
Seyyar Tayyar
videoda vti neden tutunamamışki ben öyle bir sonuç beklemiyordum. 106lar kadar yürür gibime geliyordu. ilginç, şaşırdım birazama hacimli motor hız arttıkça gidiyor mübarek
![]()
roll başladığında vti öne çıkar fazla geçmeden 4. vites ortalarında vectra geçer. benm şahsi
ve daha önce denenmiş gözlemlerim sonucunda bunu söylüyorum.
V6'nın temizi bi elin parmaklarının sayısını geçemez.
Vti'ımda oldu Vectra'mda
Cdx temiz olursa 210-220 lerden sonra geçmeye başlar.
Videolari izliyemiyorum ama zmninda cdx kullanmis bir adam olarak vti diyenlere sorum hic v6 2.5 vectra kullandinizmi ?
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
vectranın orjinal gücünü vereceginden supheliyim.. eger duzgun bi arabaysa kullanıcısı da iyi kullanıyorsa 200 e kalmaz gecmek için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)