Bayılıyosunuz sidik yarıştırmaya arkadaş, şurda adam vectra v6 ile civic vti sormuş adamlar sidik yarıştırıyor vay arkadaş.. Ben de aynı fikirdeyim kısada vti uzunda v6..
Printable View
Bayılıyosunuz sidik yarıştırmaya arkadaş, şurda adam vectra v6 ile civic vti sormuş adamlar sidik yarıştırıyor vay arkadaş.. Ben de aynı fikirdeyim kısada vti uzunda v6..
selcuk m3csl bol bol denemisti en iyi o yazar. biraz arastirirsaniz bulursunuz konusunu/videolarini...
Konulu olmuş
Uzun da Vectra zaten geçecek de, kısada da şaşırtma ihtimali var bayağı.
agırlık kilo oranı derken herkesin dedigi gibi kısada vti cokcok bir boy olur agır ama sonucta v6 motor OPELCİYİ hacı biz :))
4 biter roll biterse vti alır bence, 5 de devam edilirse v6 öne geçecektir.
videolarda vti pek gelememiş,
ama v6 ile vti gerçek olarak bakılırsa kalkınca, vti tokatlar vetra başım gözüm hadi gidelim diyene kadar ama uzunda ayırır.
195e kadar vti, sonra vectra show.:D
Video yu izlemediniz mi :D
Vectra'nın 200'den sonra uzayacak denmesinin sebebi 2,5LT motorun avantajımıdır?
hacim, güç, tork, ağırlık vs.vs.
2.0 vectra ile ufak bir rampada deneyin bak ne oluyor, 150 de geçiyor vteci:D
düzlükte vtec temiz 5 boy yapıyor
videoda vti neden tutunamamışki ben öyle bir sonuç beklemiyordum. 106lar kadar yürür gibime geliyordu. ilginç, şaşırdım biraz :) ama hacimli motor hız arttıkça gidiyor mübarek :D
roll başladığında vti öne çıkar fazla geçmeden 4. vites ortalarında vectra geçer. benm şahsi
ve daha önce denenmiş gözlemlerim sonucunda bunu söylüyorum.
V6'nın temizi bi elin parmaklarının sayısını geçemez.
Vti'ımda oldu Vectra'mda
Cdx temiz olursa 210-220 lerden sonra geçmeye başlar.
Videolari izliyemiyorum ama zmninda cdx kullanmis bir adam olarak vti diyenlere sorum hic v6 2.5 vectra kullandinizmi ?
vectranın orjinal gücünü vereceginden supheliyim.. eger duzgun bi arabaysa kullanıcısı da iyi kullanıyorsa 200 e kalmaz gecmek için