ikisininde sağlıklı oldugunu varsayarsak, ve 60 gibi basılacaksa (roll style) vti 2 vites boyunca tutunur belki 1-2 boy açar en iyi ihtimal,4 den itibaren roller degişir. sonrası *****.. Mokoko.
ikisininde sağlıklı oldugunu varsayarsak, ve 60 gibi basılacaksa (roll style) vti 2 vites boyunca tutunur belki 1-2 boy açar en iyi ihtimal,4 den itibaren roller degişir. sonrası *****.. Mokoko.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Vectra ların 4. viteste çok iyi hızlandığını biliyorum 4 de hacimden dolayı avantajlı olabilir vectra. Deneyip görmek lazım.
cdx'ler öyle hafife alınacak araçlar değil ki videolarını eklediğim extralı bir araçda değil bunu yüklü ve sökük düşünsek ???
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Vectra kısa müddet 1 kafa geride kalıp geçer.Heleki emmesinde kapağında polsh varsa basar basmaz da vti ı ayırabilir..
kısa vti uzunda vectra..
ankarada olsaydı bende vectra ile denerdim![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
vti in mazallah alt devirlerinde başlar ise örneğin 3000 gibi, vti hiçbir şekilde öne geçemez, ayrıca 5. vitesi görmeden v6 önde olur arkadaşlar ,sadece filtreli bir vtec sonuçta, ama v6 kullanmadıysanız varsayımla yorum yapmayın, 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyor v6 lar.
bende sonradan okudum sadece filtre varmış. çekişmeli olur ama opel geçer büyük bi ihtimal yüksek hızda
videodaki denemeler izmirde oldu çok seneler evvel, 2 korna serkanınvectra..vti da ugurun olmalı..
bende eme vti varken denemişdik vectra gt ile araçlar f/h/e- hb vti b16b piston
2x VTI , Vectra GT - YouTube
Vectra GT vs Civic VTI - YouTube
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
2. vites de basılırsa 4 ün sonlarına dogru vti önde olur. sonrası *****![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
vectra gt ile cdx farklı sanırım birisi 2.0 diğeri 2.5 v6
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
zaten vectra gt oldugunu belirtdim..![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)