ikisininde sağlıklı oldugunu varsayarsak, ve 60 gibi basılacaksa (roll style) vti 2 vites boyunca tutunur belki 1-2 boy açar en iyi ihtimal,4 den itibaren roller degişir. sonrası *****.. Mokoko.
Printable View
ikisininde sağlıklı oldugunu varsayarsak, ve 60 gibi basılacaksa (roll style) vti 2 vites boyunca tutunur belki 1-2 boy açar en iyi ihtimal,4 den itibaren roller degişir. sonrası *****.. Mokoko.
Vectra ların 4. viteste çok iyi hızlandığını biliyorum 4 de hacimden dolayı avantajlı olabilir vectra. Deneyip görmek lazım.
bende arkadaşlara katılıyorm 200 e kadar vti plakasını okutur
cdx'ler öyle hafife alınacak araçlar değil ki videolarını eklediğim extralı bir araçda değil bunu yüklü ve sökük düşünsek ???
Vectra kısa müddet 1 kafa geride kalıp geçer.Heleki emmesinde kapağında polsh varsa basar basmaz da vti ı ayırabilir..
kısa vti uzunda vectra..
ankarada olsaydı bende vectra ile denerdim :D
vti in mazallah alt devirlerinde başlar ise örneğin 3000 gibi, vti hiçbir şekilde öne geçemez, ayrıca 5. vitesi görmeden v6 önde olur arkadaşlar ,sadece filtreli bir vtec sonuçta, ama v6 kullanmadıysanız varsayımla yorum yapmayın, 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyor v6 lar.
1. sayfadakı video 6 sene önce . şimdiki vti lar çok daha hızlı .
Benimde şahsi fikrim 60-70 gibi hızlarda basılırsa 150-160 gibi vectra yanaşır ve uzar gider.
bende sonradan okudum sadece filtre varmış. çekişmeli olur ama opel geçer büyük bi ihtimal yüksek hızda
videodaki denemeler izmirde oldu çok seneler evvel, 2 korna serkanın :D vectra..vti da ugurun olmalı..
bende eme vti varken denemişdik vectra gt ile araçlar f/h/e- hb vti b16b piston
2x VTI , Vectra GT - YouTube
Vectra GT vs Civic VTI - YouTube
2. vites de basılırsa 4 ün sonlarına dogru vti önde olur. sonrası ***** :)
vectra gt ile cdx farklı sanırım birisi 2.0 diğeri 2.5 v6
zaten vectra gt oldugunu belirtdim..:)