User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
214 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Toyota GT86 vs Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır 120hp oldu mu ya gelir bi type-r kalkarız veya pisti döneriz kaç hp olduğunu görürüz.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O araba 280 hp ise bizim yaptığımız arabalar 350 yi zorlar demekki:S Araba 1. vites sarmıyo bie yüksek ihtimal programlanabilen bir beyin bile yok o aracın üzerinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli cup arabası yapıyorsanız doğrudur.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni ne güzel bi ara otobanda rollerde görüuoduk bu aralar draglarda boy gösteriyosun maşallah dragtaki rakipler dahamı cezbetti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürekli cup arabası yapıyorsanız doğrudur.
    madem araban bu kadar hızlı 280 beygir type-r ları yok ediyosun otobanda yanına geldik başkalarıyla denerken kafanı bile çevirmedin deneseydin bizle o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın fırsat olmuyor ayda 1 kere anca çıkabiliyorum onda da pistte dönmek her zaman için daha çok cezbediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem araban bu kadar hızlı 280 beygir type-r ları yok ediyosun otobanda yanına geldik başkalarıyla denerken kafanı bile çevirmedin deneseydin bizle o zaman
    Yaw istediğimle deneme şansım var biliyordum her otobanda gördüğün senle denemek mi zorunda?
    Time trail diye bi organizasyon var getir 350hp'lik type-r'ını pisti döneriz hangimiz hızlı belli olur. Yok illa ben sadece arabamın gücüne güvenirim dersen dragta var.
    Yani alternatif çok.
    Birde şunu unutma ben geçerim ezerim yok ederim demiyorum ama sanırım sen diyorsun o zaman gel piste rahatça deneriz. En son 1:09 gibi kötü bi derecem var bunu geçip 1:08 yapki bende kendimi geliştirmek için çabalayayım.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerla 3 sonu bitiyo o pist hangi gücü görmek istiyosun zaten 1,2 sarıyo.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konudan bıraz uzaksınız sanırım,kısaca bılgılendıreyım

1- 280 hp typer yok 300 hp denılen bır typer varkı o araba ıle denemedınız sız.

2- denedıgınız araba max 220 hp cıkartır

3- bırakın 300 hp yi 250 typer bile pistte sizi üzer bilginiz olsun.

4- ulkü yarış pisti 300 mt bile yok ben bir fanatik değilim,sadece genelleme yapmanın bir mantığı yok eger hızlı araba görmekse maksadımız,düz yola çıkılır görülür.
    hee dersenki ben gücü pistte görürüm benim güçten anlayışım bu orası ayrı;

Ama aracınızın ne kadar hızlı oldugunu gormek ıstersenız düz yolda,bir çok arkadaşımda typer var,isterseniz bendede dizel var onunlada deneyebiliriz.

ama genelleme yapmak çok yanlıs tekrar soyluyorum. pistte 280 hp bır bılemedınız 2 adet cıkar sızın deneme yapmıs oldugunuz araba 220 hp ancak cıkatır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw istediğimle deneme şansım var biliyordum her otobanda gördüğün senle denemek mi zorunda?
    Time trail diye bi organizasyon var getir 350hp'lik type-r'ını pisti döneriz hangimiz hızlı belli olur. Yok illa ben sadece arabamın gücüne güvenirim dersen dragta var.
    Yani alternatif çok.
    Birde şunu unutma ben geçerim ezerim yok ederim demiyorum ama sanırım sen diyorsun o zaman gel piste rahatça deneriz. En son 1:09 gibi kötü bi derecem var bunu geçip 1:08 yapki bende kendimi geliştirmek için çabalayayım.
    Tabiki benle denemek zorunda değilsin. Ama sadece geçebileceğin garanti olan arkadaşlarla deniyorsun gibi gözüküyor otobanda ve burda 280 hp type-rı falan geçtim diye insanları yanıltıyorsun sadece. Ben pist dönmedim öyle bir iddiam yok 400 metrede denk gelirsek o zaman konuşuruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şaka yapıyorsun sanırım ben type-r geçtim diye video mu koydum ya da geçtim diye yanıltıyorum? Ep3 type-r'la denemem diye çok önceleride yazmıştım. Kişisel tercihimdir bu yüzden de hiç denemedim. Denememe rağmen biri ep3 videosu koyunca bile o araba ile alakası olmayan kişiler bile polemik yapıyor.
    Garanti geçeceğimi nasıl bileyim benden önce böyle bi deneme yapmış arabamı vardı?
    Benim arabam hızlı değil ben hızlıyım diyeyim konu uzamasın.
    Bu sebepten 250hp'lik beni üzecek type-r piste girer döner kim üzülür belli olur.
    Type-r'ı fazla yüklersen dragta daha da zorlanıyor. 5 sene önce Özgün'ün kullandığı strokerlı kırmızı type-r ikinci viteste kaldırmasına rağmen çok fazla sarıyordu.
    Aynı yarışta bende s2k ile başka bir ep3 ile drag yapmıştım :
    İzmir Pınarbaşı 30 mart 2008 mahalli drag s2k & ctr - YouTube
    izmir pınarbaşı 30 mart 2008 mahalli drag s2k & ctr - YouTube

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şaka yapıyorsun sanırım ben type-r geçtim diye video mu koydum ya da geçtim diye yanıltıyorum? Ep3 type-r'la denemem diye çok önceleride yazmıştım. Kişisel tercihimdir bu yüzden de hiç denemedim. Denememe rağmen biri ep3 videosu koyunca bile o araba ile alakası olmayan kişiler bile polemik yapıyor.
    Garanti geçeceğimi nasıl bileyim benden önce böyle bi deneme yapmış arabamı vardı?
    Benim arabam hızlı değil ben hızlıyım diyeyim konu uzamasın.
    Bu sebepten 250hp'lik beni üzecek type-r piste girer döner kim üzülür belli olur.
    Type-r'ı fazla yüklersen dragta daha da zorlanıyor. 5 sene önce Özgün'ün kullandığı strokerlı kırmızı type-r ikinci viteste kaldırmasına rağmen çok fazla sarıyordu.
    Aynı yarışta bende s2k ile başka bir ep3 ile drag yapmıştım :
    İzmir Pınarbaşı 30 mart 2008 mahalli drag s2k & ctr - YouTube
    izmir pınarbaşı 30 mart 2008 mahalli drag s2k & ctr - YouTube
    Anlıyorum 280 demişsiniz onun için yazdım. Biz bugüne kadar arabaları pist hariç hep caddelerde denedik,arzu eder denemek istrseniz herzaman deneme yaparız hemde yüz yüze tanışmiş oluruz. Vtec te var sizinle deneyebilcek güçte maksat araba denemek. Bir gece bize katılırsanız çok seviniriz.

Ayrıca kırmızı ep3 stroker degil k24 tü geçmiş zaman unutmuş olabilirisiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O arkadaş ortalığı karıştırmak için koydu zaten konu bile açmış senin denemenle ilgili. Ben 280 hp olayı ile ilgili yazmıştım. Ayrıca ben seni takdir ediyorum şahsen her organizasyonda varsın ve yeni bir araçla uğraşıyorsun. Herkesin konuya yorum yapmasının sebebi pistteki type-r ların gücü belli ve kaldıran arkadaşta çok kötü kaldırmış ama sonuç olarak drag hata kaldırmıyor sonuçta geçmişsin ama o araba 280 hp değil

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzmeyin birbirinizi gençler

arada 3. şahıslar çok,adamlarda araba yok o gelir mi bu geçermi derdinde
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlıyorum 280 demişsiniz onun için yazdım. Biz bugüne kadar arabaları pist hariç hep caddelerde denedik,arzu eder denemek istrseniz herzaman deneme yaparız hemde yüz yüze tanışmiş oluruz. Vtec te var sizinle deneyebilcek güçte maksat araba denemek. Bir gece bize katılırsanız çok seviniriz.

Ayrıca kırmızı ep3 stroker degil k24 tü geçmiş zaman unutmuş olabilirisiniz.
    yazın çıkmam çok zor hep bi işler çıkıyor hafta sonu hanım bi yerlere gitmek istiyor vs. vs. eylül-ekim gelsin deneriz. (ep3 hariç uçakla bile denerim.) Hatta bu hafta sonu drag'a büyük ihtimal gidemem.

Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O arkadaş ortalığı karıştırmak için koydu zaten konu bile açmış senin denemenle ilgili. Ben 280 hp olayı ile ilgili yazmıştım. Ayrıca ben seni takdir ediyorum şahsen her organizasyonda varsın ve yeni bir araçla uğraşıyorsun. Herkesin konuya yorum yapmasının sebebi pistteki type-r ların gücü belli ve kaldıran arkadaşta çok kötü kaldırmış ama sonuç olarak drag hata kaldırmıyor sonuçta geçmişsin ama o araba 280 hp değil
    bana pistte 2 tane 280 hp var dediler ve aracı kullanan pistin sahibinin oğlu olunca bende 280 olduğunu düşündüm hatta time trailde arkadaşım type-r kiraladı beyazı istedik vermediler. Balkanerle kalkan ep3'ü verdiler.

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemek isteyen herkesi drag veya time trail organizasyonuna beklerim hemde legal.
    çok iyi pist tutuyo diyen type-r varsa sevinirim kendi kendimi geçmektende yorulmuştum. Çok iyi direksiyonum var diyen varsa da beklerim hem kendimi geliştiririm.
    Sadece düz yolda değil virajda da gidebilen type-r'larda piste çıksa ne güzel olur. Geçen olmayınca arabaya bişey alasım gelmiyor

Bu arada 280hp'lik içi boş cup arabasına b.k atan varsa bu işten hiç anlamıyordur. Sürekli tak sök yapılan type-r'ları kiralama yapıyorlar bunları sahipleri kullanıyor. Problem ilk çıkışta tutunamaması pist 400 metre olsa gt86'yı deler geçer.
    ufacık pistte sarmayan bir typera 1 boy atıp burada atarlı konusuyosan uzunada kısayada hazır olman gerekir cok iddialı laflar bunlar . kendı kendını geçmekte yorulma sen bence senı arabandan sogutacak ınsanlar var ızmırde RR herzman hazır yarısa ,daha onceki yazılarında ep3 le asla denemem diyordun sanırım gel bir gece cuma günü çifteyede uzundada kısadada denersin aracını yüklücegin bir amacın olur hem . drag dersen drag rool dersen rool ne istersen yapılır aracının hem gücünü görürsün hemde haddini bilirsin
    01 BR 993 106 Gtı
    01 B 3483 106 Gtı
    01 PB 799 Audi A3 1.8T
    01 DA 964 Vtı
    01 TT 883 Leon 1.8 T FR
    01 PA 258 Type R
    01 FR 143 Leon 1.8 T FR
    01 FR 252 Vtec2
    01 UT 324 Golf Gtı

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahk@ abi sen aracına diğil pilotajına güveniyosun..drag da time trailde pilotoj öne çıkar..roll de tam tersi araç öne çıkar.iyi vites atmak yeterli. eminim bunları sen daha iyi biliyorsun,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burhan Type R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haddini bilirsin
    Özür dilerim abi kusura bakma aman diyim abi eğer sana bi yanlışımız olduysa tepecikdeyim mezarlıklar müdürlüğü karşısı haddimi bildirirsin.

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar adam pistde gazlıyor siz neyin derdindesiniz..

ülkü yarış pistine giden herkez hakanla yarışabilir.adam niyetini söylüyor ama konuyu bilen bilmeyen herkez yazdıgı için saçma bir durum ortaya çıkıyor.

biriside çıkıp saçma bir video koyuyor, uzatmayalım konuyu hatta silinebilinirse daha iyi olur.
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)