iki aracı belli bir koşul altında deneyip roll yapılıp ep3 geçerse oooo gt86 tü kaka oluyor , piste çıkılsın gt86 geçsin vaaaaaaaaaaay tayyarımızı yedirmeyiz gel bizle dene o cacık vs vs atar gider dönüyor, uçaktan aşağı atıp hangisi daha hızlı düşecek diye yarış olsa geç düşen bile bir bahane bulacak hale gelmiş...
Roll de ep3 geçse gt86 kötü araç olmaz, ep3 iyi araç olmaz. Roll de geçmiş olur.
Pistte gt86 geçse yine biri iyi biri cacık olmaz..
Koşuldan koşula değişir araç yahu bu makine işte, iyi oldugu yönler vardır kötü olduğu yönler vardır.
Ben 100 metre koşardım lisede çok iyiydim şimdi 5 km koşamam diye 5 kmde beni ahmet geçerse , Ben cacık mı olurum ?? Hala iyi 100 metreci olurum , ahmet iyi 5kmci oluruz arkadas arkadas takılrıız konu kapanır
2000 de üretilen araçla 2013 araç kıyaslanamaz mı ? Nesi mantıksız ?? Her karşılaştırmada bir mantık jürisi geliyor , hmmmm mantıksız raporu verelim diyor.
Canım istemiş karşılaştırmışım. Videolu kanıtı olsa şu geçti diye , ama bu çok deli makineeeee diyen olcak.
Üzülüyorum karşılaştırmalarda denemelerde böyle muhabbetler oldukça. Yarıştırın karşılaştırın binin gazlayın gitsin ne fark eder ?
Arabaları bırakın karting yapalım geçen adam geçilen eşşek mi olsun ? Yada ama sen 50 kilosun ben 70 dur senin araca ağırlık koyalım mı dicez ? Adam sana gelirken de 50 kiloydu denerken de.
Hep bir kilo eşit olsaydı , önden çeker olsa az güç kaybı olurdu , turbo üretilseydi , veli dedem kullansaydı...... Gidiyor da gidiyor