Arkadaşlar e30'umu Sattım. Bu 2 Araçdan Birini Alacağım Karasızım Sizce Hangisi Daha Mantıklı. Megane Hakkında Pek Bi Bilgim Yok Bilgsi Olanlar Yazarsa Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşlar e30'umu Sattım. Bu 2 Araçdan Birini Alacağım Karasızım Sizce Hangisi Daha Mantıklı. Megane Hakkında Pek Bi Bilgim Yok Bilgsi Olanlar Yazarsa Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
e36 cabrio temizi bulunsa çok iyi olur ama, temizi varsada sağlam rakamlar istenirmegane 2 rs donanımlı giderli 2.0 T 225 hp lik bi motora sahip.
bmw cı adamsın al bir e36 m3 hayat sana güzel olsun megane falan zevk vermez sana bir kere bmw binince
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
2500 6 silindir rwd den sonra önden çekerin sana hiç ama hiç tat vermiceğini düşünüyorum.
düzgün bi e36 bulursan iyi edersin bence.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
megane sürüş keyfi olarak farklı gelebilir tabii ki fakat önü çok açık özellikle e36 3.28e oranla biraz para harcayıp gayet hızlı bi araca dönüştürülür. 3.28 ise baska bi dünya o da gider de yani megane gibi yürümez megane gibi piste çıkılmaz. imkan varken bi megane alın hatta kelalper nickli üyenin aracını mesela alın onu yol tutusu konfor yol performansı olarak binilmesi gereken bi araç bence
cabrio 28 tadından yenmez heleki motorsportlu estoril bulunursa fena olur
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
tabikı megane her yonden artısi var bmw klasık halıne gelmıs adı var ama daha yenı donanımlı arbya binmek daha mantıklı.Yurur olarakta gayet ıyidır.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
ben olsam megane alırdım. daha yeni. daha donanımlı. temiz bir megane iyi seçim olur. masraf açma riskide daha az. yürürüde çok iyi.
SEAT SPORT
Megane Rs yanlamaz kardeş haberin olsun![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
megane rs alınır mı hiç ya? yanlamaz etmez![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Megane al megane. 10 numara araba. az yakar çok kaçar. tipide güzelnapıcan bu saatten sonra 20 yaşında bmw yi.
OTOBULL GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)