User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: F30 3.28i mi, Gt86 mı?

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt86'nın sadece filtre, egsoz ve yazılım ile 100-200'ü dbn ile 15 saniye herkes 200'ü zor geçen otomatikleri görüyor Ayrıca piste girdiğin zaman herşey daha da değişir. 328 yazılım yapmadan gt86 ile şansı yok. Ha bide gt86'ya 328 gibi basınç verirsen 328 gt86'yı sadece otoparkta görür. Tabi 328'e modifiyeye çok açık demişsin yazılımdan sonra? Gerçi haklısın türkiye şartlarında BMW'lere sürekli pistonlar kollar egzantrikler takılıyor, nos basılıyor . (çok eski kasalar hariç)
    Piste gt86 girince F30 da olduğu yerde duruyor zaten içerde öyle bi saygı tuşu var basınca hazır ola geçiyor olmadı basamadınız sensörler Gt86 yı algılıyor

F30 kasa itibarı ile harika yol tutuşu olan çok iyi direksiyon tepkilerine sahip stabil bir araçtır..Bunun üstüne harika verimli bir motor da eklenince ne olması bekleniyor ?
    Araç 245 hp sadece yazılımla 300 hp leri görebiliyor 400 küsürat Nm torkuda cabası..
    Siz atmosferik arabaya sadece filtre egzoz yazılım yaptınız da 328i ye yapılınca ?
    Modifiyeye açıklığı olayı;
    Atmosferik bir aracı soft bi şekilde modifiye etmekle
    Turbo bir aracı soft bi şekilde modifiye etmek arasındaki farkı çözebilmek matematiksel işlem gerektirmiyor..

Gt86 ye turbo takmak supercharger takmak takınca şöyle güç almak böyle güç almak
    İşte halamın sakalı olsa idi amcam olurdu lafına güzel bir örnek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piste gt86 girince F30 da olduğu yerde duruyor zaten içerde öyle bi saygı tuşu var basınca hazır ola geçiyor olmadı basamadınız sensörler Gt86 yı algılıyor

F30 kasa itibarı ile harika yol tutuşu olan çok iyi direksiyon tepkilerine sahip stabil bir araçtır..Bunun üstüne harika verimli bir motor da eklenince ne olması bekleniyor ?
    Araç 245 hp sadece yazılımla 300 hp leri görebiliyor 400 küsürat Nm torkuda cabası..
    Siz atmosferik arabaya sadece filtre egzoz yazılım yaptınız da 328i ye yapılınca ?
    Modifiyeye açıklığı olayı;
    Atmosferik bir aracı soft bi şekilde modifiye etmekle
    Turbo bir aracı soft bi şekilde modifiye etmek arasındaki farkı çözebilmek matematiksel işlem gerektirmiyor..

Gt86 ye turbo takmak supercharger takmak takınca şöyle güç almak böyle güç almak
    İşte halamın sakalı olsa idi amcam olurdu lafına güzel bir örnek..
    Çok fazla fanatiksin umarım birgün manuel bi gt86 kullanırsında biraz daha farklı açıdan bakabilirsin.

Sana yazdığım yazıda turbo veya sc yazmıyor nerden çıktı anlamadım

Keyif aldığın araba en güzel arabadır her arabadan farklı keyifler alırsın en çok keyif aldığını satın alırsın bunların hepsini kendin yaparsın. Sen f30 iyi dedin diye f30 iyi olamıyor gt86 kaka dediğin içinde kaka olamıyor.

Soft modifiyeden kastın aracıma E85 koyduğumda +37whp alıyorum işte matematik orda duruyor

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyin neden fanatikliğini yapayım ki amaç ne olsun ?

"Ha bide gt86'ya 328 gibi basınç verirsen 328 gt86'yı sadece otoparkta görür"

Bilmiyorum basınç vermek ne anlama geliyor ben belki yanlış kavradım basınç vermek deyimini ben öyle çözebildim hani turbo olur supercharger olur

Evvela Gt86 tü kaka falan değil keyifli bir araç bu tartışmaya açık değil ki neden irdeleyiyeyim

Ama f30 328i totalde Gt86 dan çok daha iyi bir araç salt performans odaklı bakmıyorum olaya
    F30 ne olursa olsun zaten çok rijit bi kasa bunun üstüne harika bir motor eklentisi yapınca negatif bi ivme beklenenecek hali yok

Olaya başından beri total daki sonuçdan yola çıkarak yorum yapmıştım
    Yineliyorum totalde f30 çok daha iyi bir araç..
    Benim yorumum bu şekilde
    Gt86 daha keyiflidir sürüş pozisyonu daha iyidir ama kendi açımdan totalde F30 un ününe geçebilecek avantaj toplamına ulaşamıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor arac onerilerine acik oldugunuzu yazmissiniz;
    Ben yaklasik 1 aydir 370z kullaniyorum, gercekden butun beklentilerimi karsiliyor, tabiki daha once hic evo kullanmadigim icin size yeter mi yetmezmi bilemiyorum ama gt86 dan yada f30 dan hizlidir diye dusunuyorum

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye de malesef 370 yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lancerution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye de malesef 370 yok
    O zaman ozur diliyorum, bilmiyordum
    Hatta yikildim suan Turkiye ye donunce almayi dusundugum bir arabaydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyin neden fanatikliğini yapayım ki amaç ne olsun ?

"Ha bide gt86'ya 328 gibi basınç verirsen 328 gt86'yı sadece otoparkta görür"

Bilmiyorum basınç vermek ne anlama geliyor ben belki yanlış kavradım basınç vermek deyimini ben öyle çözebildim hani turbo olur supercharger olur

Evvela Gt86 tü kaka falan değil keyifli bir araç bu tartışmaya açık değil ki neden irdeleyiyeyim

Ama f30 328i totalde Gt86 dan çok daha iyi bir araç salt performans odaklı bakmıyorum olaya
    F30 ne olursa olsun zaten çok rijit bi kasa bunun üstüne harika bir motor eklentisi yapınca negatif bi ivme beklenenecek hali yok

Olaya başından beri total daki sonuçdan yola çıkarak yorum yapmıştım
    Yineliyorum totalde f30 çok daha iyi bir araç..
    Benim yorumum bu şekilde
    Gt86 daha keyiflidir sürüş pozisyonu daha iyidir ama kendi açımdan totalde F30 un ününe geçebilecek avantaj toplamına ulaşamıyor..
    Benim fikrim dedin mi yorum biter. Sonuçta saygı göstermek gerekir.

Sadece gt86 hakkında bikaç nokta ileteyim :

Güvenlik konusunda; volvoda olan kafalık tasarımı ve diz havayastığına kadar mevcut.

Konfor olarak; keyless go'dan, koltuk ısıtmasına , katlanır aynasına , xenon farına vs. olması gerekli her donanım mevcut. (Tabiki daha çok olabilir ama bana göre bunlar olmazsa olmazdır.)

Güç olarak ; vasat bir gidişi var stock halde anca fn2 kadar gider fakat yaptığın
    cıvata değişimine bile çok güzel tepki veriyor.

Yakıt olarak ; ekonomi olarak bu güçteki ve tarzdaki benzinli araç yaklaşamaz.

Bakım gideri ; gene bu tarz ve güçteki araçlardan ucuz. Hatta BMW'nin 5'te biri desek abartmamış oluruz

Arabanın şanssızlığı manueli nerdeyse yok. Bu sebeple hiçbir zaman s2k gibi olamayacak. (tabi Toyota veya Subaru manuel getirmeye karar vermezse)

Gt86'yı korumaya falan çalışmıyorum sadece türk psikolijisi çok ezildiğini görünce dayanamıyorum

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S2000 turbo olsa bence daha eglenceli olur.

Bu tercihde smg tercih ederdim

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT86 iyidir güzeldir jant lastik yay meth. vs girince güzel birşey olur

gücü yoltutuşuna vs zevkli olur ama günlük kullanım var işte

e85 ile 37 whp almak sorun değil egzost yaptığında zırlama sesini kesmek için 1000+TL'ye bide varex alman lazım sonuçda high comp. araca biniyorsun

+ birde günlük kullanımda bu CR'lerde bir araca binmek ??? tamam belki 3-5 yıl sorun çıkarmaz ama hele bir 80-100K km'leri bi devirsin bakalım sonra belki sağlam kalır bilmiyorum ama bu risk'e ben girmem

100K TL param varsa gider alırım GT86 veya BRZ ama F30 328i dolu bişey'e binecek param varsa gider F30 alırım

kasa olarak felaket derecede dengeli bir araç körfez pist'inde denk geldim binmeye vaktim olmadı ama izlediğim kadarıyla çok başarılı

filtre egz. yazılım yapıp ince ince 300+hp takılmak kafanın rahat olması F30'daki konfor vs ( gt86 konforsuz değil ama F30 kadar da değil yani )

birini yüceltirken diğerini itin g.tüne sokmaya gerek yok ama ikisi arasından seçim yap derlerse tabi ilk sayfada koyduğum gibi bir F30 nokta atışı olur

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese değerli bilgileri ve düşünceleri için tek tek teşekkür ederim. hepsi çok önemli benim için.

ben çok fazla hız yapan biri değilim genel olarak. roll-dragla da çok fazla ilgilenmediğimden daha çok keyif odaklı bir otomobil istiyorum. s2000 i her ne kadar istemesemde, insanın aklını çelmiyor değil. tek korkutan tarafı, değişken yol tutuşu. çok kötü araba kullanmasamda korkutuyor. bundan önce 175hp dizel bmw kullandım, arkadan itiş olarak. ,

F30 her yola gelen bir otomobil olsa da, piyasada çok olması ve ve dolularının 70bin eurolara satılması, eksi tarafları benim için. o kadar yüksek fiyatlı araba istemiyorum.

Evoyu satana kadar olan vaktimi araçları değerlendirerek geçiricem o zamana kadarda tüm fikirler açığım. tekrar herkese çok teşekkür ederim.
    Real Cars, Real Roads.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 serisi ne zaman yollarda.Ben olsam 4 coupe beklerdim

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüklü gt86 diye bahsettiğiniz araç 200lük rcz ile kafa kafaya gitmiyormu yoksa bizmi videolarda yanlış gördük ?
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 serisi ne zaman yollarda.Ben olsam 4 coupe beklerdim
    75k euro civarında, agustos ya da sonbaharda gelir sanırım. O kadar para veremem maalesef 86 daha ucuza o keyfi yaşatır. Ama elit kesim olamayız tabi toyotayla
    Real Cars, Real Roads.

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu arada deneyimlerimi söyliyim stock leon cupra ile 240hp olan, 328i kafa kafaya gidiyorlar.
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu arada deneyimlerimi söyliyim stock leon cupra ile 240hp olan, 328i kafa kafaya gidiyorlar.
    Zaten yakın araçlar güç olarak, agırlık farkıda pek yok sanırım. Bence olması gereken bu bilgi için teşekkürler
    Real Cars, Real Roads.

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkli biseyler olsun istediginiz icin bile gt86 one cikiyor. Yakit konusunda da baya basarili galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkli biseyler olsun istediginiz icin bile gt86 one cikiyor. Yakit konusunda da baya basarili galiba
    Evet, Ahk nickli abimizin dedigine gore gayet uygun sanırım
    Real Cars, Real Roads.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn ft86 alırdım farklı olmak adına, ama f30da boş geçilecek araç değil.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    75k euro civarında, agustos ya da sonbaharda gelir sanırım. O kadar para veremem maalesef 86 daha ucuza o keyfi yaşatır. Ama elit kesim olamayız tabi toyotayla
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29139849/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29365034/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27401322/detay

illa sıfır takıntın varmı bilmiyorm ama söyle bir sportline hoş olmazmı (özellikle sportline olanları koydum ekstradan luxury ve modernline da olmayan sport+ modu var )
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)