User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
77 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: F30 3.28i mi, Gt86 mı?

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.8 turbo bmw yi ne gt86yla nede s2k ile birlikte düşünmem

Kesinlikle bmw.
    2.0 galiba bulut 2.8 değil
    BMW N20 - Wikipedia, the free encyclopedia

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    328 deyince eski usul 2.8 mantığıyla yazdım

2.0dır doğrudur sağol osmancım aydınlandım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten görsel olarak tek eksiği jantları. Çok güzel duruyor onun haricinde.

Yorumunuz için teşekkürler. düzeltiyim yanlış anlamazsanız, Araç 2.0 turbo. 6 tokmak sesi olsaydı keşke ama maalesef benim için bmwnin bir kötü yanıda piyasada çok fazla olması. Özel araba takıntım var benim, bir aracı çok fazla görünce soğuyorum diğerleri daha özel ve cazip geliyor bu yüzden.
    Yanlış anlamam estağfurullah.

Beyaz içi kırmızı 320d cabrio neden düşünmüyorsun?

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar para kalite yoksunu GT86 ya verilmez.Konsept farklı ama F30 da gayet güzel hatlara sahip.Sedan diyip kenara koymamak lazım.Özellikle de mavi rengi

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamam estağfurullah.

Beyaz içi kırmızı 320d cabrio neden düşünmüyorsun?
    Diesel otomobil 3 sene kullandım, gına geldi abi. Birde dedigim gibi piyasada çok fazla var. Hele kıbrısta her sokakta var
    Real Cars, Real Roads.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavi m paket f30 hem performansli hem goruntusu guzel daha ne olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M Series bişiyler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M Series bişiyler ?
    Onlarda beni aşar maalesef. Vergi falan problem olur benim için.

Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar para kalite yoksunu GT86 ya verilmez.Konsept farklı ama F30 da gayet güzel hatlara sahip.Sedan diyip kenara koymamak lazım.Özellikle de mavi rengi
    Haklısınız tasarımı çok güzel. Estoril blue- Mpaket efsane güzel oluyor. Tabi fiyatta ona oranla artıyor
    Real Cars, Real Roads.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

çok fena

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para olunca bıde boyle sıkıntılar cıkıyor tabı Valla ısınız cok zor allah yardımcınız olsun kolaygelsın

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fanatik mersocu oldugum halde f30 diyorum.hatta 2sinide alma c180 coupe al

fakat tunc yukarda beyaz bi gt86 , güzel jantla olabilir dedi bnm bile aklımı celdi ) ama sonuc olarak yinede f30.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para olunca bıde boyle sıkıntılar cıkıyor tabı Valla ısınız cok zor allah yardımcınız olsun kolaygelsın
    Yok valla, nerde çok para Allah daha fazlasını size versin, bugünümüze çok şükür.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fanatik mersocu oldugum halde f30 diyorum.hatta 2sinide alma c180 coupe al

fakat tunc yukarda beyaz bi gt86 , güzel jantla olabilir dedi bnm bile aklımı celdi ) ama sonuc olarak yinede f30.
    Sonuç olarak kısmına kadar butun dediklerinize katılıyorum bakalım bende şaşırdım iyice neye karar vericegimi..
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz gibi evo günlük hem çok sert, hemde çok masraflı. Aracı alırken bunları biliyordum ama yinede hayalimde ki araca binmek istedim, keyfinide aldım.

Açıkcası Sizinde yorum yazmanıza çok sevindim, gt86 sahibi olarak. TypeR karşılaştırmasında yazdıklarınızı da ilgiyle okumuştum. Benim merak ettiğim araç hakkında ki genel izleminiz. Yol tutuşu stock olarak nasıldır, fren performansı ve günlük trafikteki tepkileri nelerdir? Yakıt tüketimi ş.içi-dışı makul müdür? En önemlisi de servis bakımları ve parça fiyatları ne durumda? Son olarak Uzun yolda çok yorar mı?

Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
    Bir hatırlatma yapayım otomatik olanları 105bin civarına sıfır veriyorlar.

Yol tutuşla ilgili olarak izmir park pistinde klima açık öğlen 13'de 37 derece sıcakta 1:09:257 ile tur attım rahat 2-3 saniye daha düşürülebilir. Daha fazlası için pist eğitimim olmadığı için ben yapamam

Şehir içi 8-9 üstüne çıkmaz şehir dışı 110'u geçmezsen 6-7'leri çok rahat bulursun. Tabi bu tüketimler gaza normal basarak ulaşılacak rakamlar. Yakıt konusunda benzinli olan bu güçlerdeki hiçbir araç yanına bile yaklaşamaz

En uzun gittiğim yol bir kere izmir-denizli(çivril) arasıydı 250km civarı coil olmasına rağmen hiçbir rahatsızlık duymadım. Gerçi artık yollar eskisi gibi değil.

Stock olarak yol tutuşu s2k'dan iyidir ama mesela evo X MR'dan kötü. Sonuçta MR direk brembolar, eibach ve semi slickle geliyor.

Servis fiyatları Corolla gibi yani öle abartı bi rakam görmedim ve 5 sene garanti uzatabiliyorsun. (800-900TL gibi bi rakama)

Burda ne yazarsam veya yazılırsa yazılsın artık arabalar keyif için alınıyor keyif alacağın araç hangisiyse onu al. Otomatik test aracı ile gt86'yı test et gidişi konusunda ise manuel ile kıyaslama otomatik olanlar 200'den sonra bitiyormuş (otomatik sahibi biri aramıştı ne yapabilirim diye)

Ama kıyaslama konusunda çok yanlış yapıyorsun sonuçta 328 ile gt86 hız konusunda kıyaslanabilir yoksa genişlik, konfor vs. kıyas yapamazsın.

çıkan parçaları için şu sayfaya ve fiyatlara göz atabilirsin :
    BRZ/FR-S/GT-86 Complete Parts List

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo'nun günlük kullanımda çok yormasından ve bakımlarından sıkıldığım için, bir kaç ay içinde araç değişikliğine gitmeyi düşünüyorum.

Her ne kadar karakterleri birbirinden farklı olsada, başlıkta ki araçları beğeniyorum. Gt86' nın eğlenceli bir sürüş sunması ve sportif tasarımı, f30unda güçlü motoru ve buna paralel düşük yakıt tüketimi beni cezbeden özellikleri. Gt86 evo'dan sonra çok mu hantal gelir, yoksa kağıtta yazandan daha seri bir araç mı? F30un kronik bir problemi var mıdır? Sizce hangisi, hangi açıdan mantıklı bir seçim olur? Özellikle bu araçları kullananların fikirlerini almak isterim.

Arkadan itişli ve spor kullanıma uygun diğer tavsiyelerinizide alabilirim. ama S2000 ya da Rx8 düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler.
    Merhaba öncelikle işiniz çok zor şu yüzden; şuan kullandığınız arac burada yazdığınız araçlardan daha çok sportif ve performanslı doğal olarak bir güc kaybı yaşayacaksınız ne kadarda benim için fark etmez desek de araç değişiminden sonra evo yu arıcaksınız. iki aracında test sürüşlerine katıldım
    Gt86 otomatik kullandım gerçekten vasat heleki evo dan sonra katliyam diyebilirim,manuel olanlanı nı kullanmadım o yüzden onun için yorum yapamayacağım.
    Bmw 3.28i için diyebileceğim sunlar 2.0 beni ilk duyduğumda üzdü fakat araç twin olduğundan dolayi bunu size fazla hissettirmiyor.
    bmw de şöyle bir sorun var araç gt86 a göre en boşu bile daha pahalı ve paket eklemek istediğinizde ortaya ciddi derecede bir para çıkıyor en basit örneği (m direksiyon 2.000€ civarinda. )
    Öncelikle iki aracida test etmenizi öneriyorum olmazsa alternatif araçlar aramalısınız Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt86'nın sadece filtre, egsoz ve yazılım ile 100-200'ü dbn ile 15 saniye herkes 200'ü zor geçen otomatikleri görüyor Ayrıca piste girdiğin zaman herşey daha da değişir. 328 yazılım yapmadan gt86 ile şansı yok. Ha bide gt86'ya 328 gibi basınç verirsen 328 gt86'yı sadece otoparkta görür. Tabi 328'e modifiyeye çok açık demişsin yazılımdan sonra? Gerçi haklısın türkiye şartlarında BMW'lere sürekli pistonlar kollar egzantrikler takılıyor, nos basılıyor . (çok eski kasalar hariç)
    Çok fazla marka fanatikliği ile yaklaşılıyor. Fanatikçe yazılıcaksa hepsine sahip olmuş biri olarak ;
    S2k koltuk ısıtması olmayan cabrio herkes bi tarafı ile güler. Bi ara eşime aldığım Daihatsu coopende bile vardı Gerçi onda momo direksiyon ve koltukta vardı Frenler iğrenç yol tutuş yok eeee bi roll yapmak için araba alınıyosa ok!!
    Evo günlük kullanımda sadece yorar hergün piste girmiceksen bu kadar sert arabayı napıcaz!!!
    Bmw 3 serisi yakında daha ucuz olsun diye m görünüme yakın m diye paket çıkaracak son çıkan e90'da m paket diye satılanlar m görünümlüydü
    Vallahi sizin aracı çok merak ediyorum ben dbn si mevcut mu acaba benim okuldan arkadaşlariminda stock 3.28i ve stock golf r ı var (16 sec yapan golf r) kafa kafaya gidiyor iki araçta.bence sizin dediğiniz gibi fazla bir fark olmaz.328 yazılım yapmadan sansı olabilir,yazılım olursa otoparkta 328 yikandıktan sonra gelebilir gt86

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gt86 bana göre özel bir araç, f30 dan daha mantıklı olacaktır

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?p=620325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lancerution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi sizin aracı çok merak ediyorum ben dbn si mevcut mu acaba benim okuldan arkadaşlariminda stock 3.28i ve stock golf r ı var (16 sec yapan golf r) kafa kafaya gidiyor iki araçta.bence sizin dediğiniz gibi fazla bir fark olmaz.328 yazılım yapmadan sansı olabilir,yazılım olursa otoparkta 328 yikandıktan sonra gelebilir gt86
    Arkadaş gt86 yok olur puf olur falan yazdığı için biraz abartı gibi algılanmış olabilir sonuçta 245hp'lik bi araçtan bahsediyoruz tek dezavantajı ağırlığı olabilir fakat tork avantajı ile bir adım öne geçer. Arkadaş biraz öldürünce bende mübağla yapmışım
    Tabi şöyle aptalca bişeyide unutmamak lazım gt86'ya da aşırı besleme yapınca; gt86'yı önce yıkatır pasta cila yaptırırsın ardından servis bakımını yaptırırsın 328 ulaşmış olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gt86 bana göre özel bir araç, f30 dan daha mantıklı olacaktır

Frs or f30 ? - Scion FR-S Forum | Subaru BRZ Forum | Toyota 86 GT 86 Forum | AS1 Forum - FT86CLUB
    burası biraz yanlı olur

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m paket 328 tercih edilesi ama arada neredeyse 50k tl fiyat farkı var. Eğer bütce 150bin TL gibiyse ben olsam gt86 alır yanına da bir dizel alıp binerdim
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)