Hafif derken ?
Polo GTI 1269 KG dır
Megane coupe 1205 KG..
Tsi motor dsg kategorisine göre en hafif şase iki araçta, megane ile kiyaslamadim. Motorun az yakmasi nedeni ile alakali. 2013 CC aldik babaya, sehir ici 8.1 yakiyor sakin kullandigindan. İbiza ya da golf versek 7lere iner + 160'lik CC
Varsın ı yoksun u yok bu işin
Neyse odur
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane-Yeni Megane Coupe-Özellikler
polo GTi candır..ama mümkünse 2.eli değil, 0 km'si alınmalıdır..
![]()
Ben kendi acimdan konustum. Yolda astra j leon rocco c180 gibi araclari 1.5dci lik motorla gecmek veya pesinden yurumek daha cok hosuma gidiyo. Yolda gordugum hemen her stock dizeli geciyorum. İnsanlarin saskin bakislarida gayet eglenceli oluyo durdurup soruyolar bu kac motor vs. diye sonucta yolda beklenmedik bir performans gosteren reno var. Az yakmasida en buyuk artisi
Hal boyleyken ben kendi dizel meganeimi satip benzinli cupra almam. Ama iki arac arasinda secim yapmam gerekirse tabikide cupra derim
bu verilerde bir yanlışlık var, benim 2011 megane coupe 1.5 dci ruhsatta 1300 küsur kilolardaydı. ayrıca 1.6 dci motoru 1320 kg gösteriyor. 1.5 dci ile arasında nasıl 115 kilo farkı var anlamadım. pololarada 1269 kg deniyor, ben onada inanmıyorum. İbizayla arasında 100 kg fark varsa nasıl aynı sürelerde (hatta daha iyi sürelerde) hızlanıyor. İlk dört vites oranı da aynı zaten. Belki cam tavan, 4 kapı, hava yastıklı, koltuk ısıtmalı tamamı ile dolu bir araçsa bu kilolarda olabilir.
İnanmak veya inanmamak sizin elinizde
Ama verilerde hiç bir yanlışlık yok
Ruhsatta yazan değer hiç bir anlam ifade etmez ordaki hataları ciddiye alırsanız ucu bitmez..
Renault Fransa ;
Mégane Coupé Collection 2012 - Prix et Spécifications - Renault France
Renault İngiltere ;
Prices - Mégane Coupé - Mégane Range - Renault Cars - Renault UK
GTI için forumda daha önce kantara çıkan arkadaşlarımız var donanımlı aracın kilosu dahada fazla yazan veri boş versiyon içindir..
Vw Almanya ;
Produktbroschüren < Infomaterial & Zubehör < Der Polo - der Kleinwagen von Volkswagen < Modelle
Vw İngiltere ;
The Official Website for Volkswagen UK : Volkswagen UK : Volkswagen UK
Abi aracın ağırlığı için şöyle bir not yazıyor teknik veri katoloğunda ;
FAHRZEUGLEERGEWİCHT MİT FAHRER 68 KG, 7KG GEPACK UND KRAFTSTOFFBEHALTER ZU 90 % GEFÜLLT, ERMİTTELT NACH DER rl 92/21/EWG İN DER GEGENWARTİG GELTENDEN FASSUNG
Türkçeye sözlükten çevirmeye çalıştım biraz saçma bir anlam çıkıyor ama az çok neyin ne olduğu belli oluyor![]()
ARAÇ SÜRÜCÜ BOŞ AĞIRLIK İLE 68 KG, 7KG Yakıt tankı BAVUL VE anda DEĞIŞIKLIĞE en rl 92/21/EEC kullanılarak hesaplanan,% 90 İÇİN DOLGULU
Bugüne kadar farklı duyumlar aldım farklı kantarlarda tartılan değerlerden.
- Bir arkadaşım İstanbulda kantarda tek kapı,cam tavansız,perde hava yastıklı bir araç çeyrek depo ve içine kendisi binmeden 1220 kilo çıktığını,
-Bir arkadaşım yine İstanbulda aynı kantarda 4 kapı,cam tavansız,perde hava yastıklı ile aynı kantarda çeyrek depo ve içine kendisi binmeden 1240 kilo geldiğini,
-Bir arkadaşım Sivas'ta kendi benzinliklerindeki kantarda 4 kapı, cam tavanlı,perde hava yastıklı bir araç depo içinde 3-5 litre yakıt ile 1310 kilo çıktığını,
-Bir arkadaşım Antalyada tek kapı,cam tavansız,perde hava yastıklı, depo sanırım çeyrekti, arka koltuk ve stepne sökük 1200 kilo çıktığını,
-Bir arkadaşım Antalyadaki aynı kantarda dört kapı,cam tavansız,perde hava yastıklı, depo hakkında tam bilgim yok ama çeyrek civarı diye tahmin ediyorum,arka koltuk ve stepne sökük 1220 kilo çıktığını söylemişti. Bence 1269 tamamı ile boş bir tek kapı ve cam tavansız aracın sürücü içinde ağırlığıdır. 4 kapının ekstra ağırlığı tek kapıya göre 20-25 kilo civarı. Cam tavanın ağırlık farkı tahminim 40-45 kilo civarı...
Vw Cc & Mk 5 Gti
1205 kg ise o zaman megane'yi makyajda ciddi hafifletmişler nasıl olduğunu anlamasamda...
Şuan eminimki 2009 Mayısında 10 kg fark vardı araçlar arasında.
1205 kgda yanlışlık seziyorum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bir netleşmedi şu forumda lci cupralar konforlu diyen var ayni fark yok diyende ben çözemedim bu işi. Çok yakar diyen de var ama gercek verilerle gelen arkadaslarimiz var. Kime göre çok yakiyor yani o zaman.
Gti daha iyi diyende var cupra daha başarili diyende var . Benim gibi araç alma arifesinde olan kisiler icin gercekten forumdan bilgi toplamak çok zor oluyor lutfen yanlis anlamayin beni arkadaslarim.
Megane'nin hepsinden az yakacagi aşikar...
Kullanim keyfi olaral sonda olacagi da asikar...
Ama konforu, ic hacmi en iyi, malzeme kalitesi olarak polo'dan sonra geldigide anlasiliyor...
Esas soru konunun başindaki; 2010 hatasiz 44nin'de dizel megane coupe satilip, sifir cupra ya da gti alinir mi?
gtı alınır bence benımde almayı dusundugum araba bındım kullandım cok cok guzel keyıflı saka makınası![]()
doğuştan araba manyağı
Cupraya konforlu diyen kim var? Bunu diyen konuya muhalefet olmak için tutarsa diye sallayan kişidir.
Cupra iyi yada Gti iyi diyen olması çok normal,bu Merso iyi yada Bmw iyi demek gibi bişey. Bunlar kişinin düşüncesine göre değişen göreceli kavramlar.
Yakıt konusuna gelince çok YAKAR diyenlere değil,eğer varsa çok YAKIYOR diyenlere inanmanı öneririm.
Kimine göre 800cc dizel Smart çok yakar,kimine göre 3.35 az yakar.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
bu yakıt konularına kişiden kişiye değiştiği için hangi kullanımda hangi durumda kaç LİTRE yakıyor demek lazım diye düşünüyorum. Adam araba alcak soruyor uuuuh çok yakıyor aman alma diyen var fakat , istediğin mili saniyede minik bi canavar olabilen 180 hplik bir cupra'n olacak , sakin sakin orta seritten giderken 5-6 litre yakicak trafikte 8 litrelerde gezecek ise yakıyor demek ayıp olur.
Konuyu açan arkadasim senin 44 bindeki megane'ın genel ortalaması kaç litre ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)