dün akşam öyle bir yol yoktu maalesef. Çok kamyon vardı. M5 i normal benzinle özgün mıncıklasın fark bu kadar olmaz.
dün akşam öyle bir yol yoktu maalesef. Çok kamyon vardı. M5 i normal benzinle özgün mıncıklasın fark bu kadar olmaz.
IN BOOST WE TRUST
Bişey soracağım madem m5 rol ile yürüdüğü gibi yürümüyordu neden rol ile e92 m3 denemedi? Onu kıstas alsaydık?
tam deneyecektik dönüş yolunda bekliyordum selcuk benim arkamda idi emniyet şeridinde duruyorduk..ben telefonda oyun oynarken m3 lü arkadaş geçti biraz hızlıyıdı selcuk bana korna sellekktör ben görmedim ..tak gördüm hareket ettik valla 200-200 gittik yok gişelerden sonra bile göremedik oda yalan oldu benim yüzümden
Doğrudur. Rol ün iyi gittiğini herkes biliyor ama ekstra açıklama yapiyorsunuz mesela m5 berbattı bugün şöyle oldu böyle oldu diye.
Yani rol bu kadar yavaş değildi demek istiyorsunuz o mesajları atarken beni dışarıdan anladığım bu.
Rolün gidişini yazarak anlatmayın abi strese girdiniz yemin ederim dışarıya böyle yansıyor. Olmuştur bir yakıtın bir aracı nasıl değiştirdiğini eksi yada artı en iyi ben bilirim.
Keşke ayarını ethanole göre yapsaydı. Yada hiç yapmadan rolle nasıl denediyse o şekilde gelseydi.
Bu denemedeki asıl amaç bence M5 le M3 ün nasıl gideceği değil. M5 den kıstas alıp rolün m3 ile denemesi nasıl olur olur acaba fikriydi.
M5 yavaş kalıncada rol ister istemez kendisini kanıtlamaya yönelik mesajlar attı. Çok normal.
En kısa sürede m5 düzgün bir ayar ile tekrar denesin ama ben sonucun pek değişeceğini sanmıyorum.
ne alakası var olgar ya allah askına m5 'in gitmediği anlamanız için yazdık rol ile videosuna bakın diye ama anlayamamışın + olarak gereksiz bişey söylüyorsun...zaten bidahaaki hafta sonu etonele göre yazılacak araç ozmanda deneriz görürüz kim gitmiş kim kalmışş... Rol de bizim M5 de bizim hiç sıkıntı yok yani..
zaten m3 dkg yani geçebilir herkesde biliyor geçebilceginiama uygun şartlarda bu kadar geçemezdi ama sonuçta öyle yada böyle geçti bidaha denenir.
Olgar harbi sacmalamissin yaneyse herkezin fikri disardan boyle görünüyorsa bsy diyemem ama beni bilen bilir benim araba prim yaptirmak satmak pazarlamak gibi bu tür seylerle isim yok arabanin gideri hakkinda öyle ince degisik hesaplarimda yok hic olmadi ben ucana kacana sikarim bundanda hic cekinmedim gecilmek bana göre dünyanin sanu olmadi hicbir zaman hizlinin hizlisi vardir ben bunlarin bilincindeyim yok m5le gitmis m3lede gidermis roll iyiymis fln filan komik seyler bunlar gercekten cok yanlis yerden anlamissin
Ben arabayi bile cikarmiycaktim rahat izlemek icin ciktim m3 lede yarim yamalakta olsa denedim gecti hangi devirde basarsam basiyim gecerdi ben ne kadar tutunuyorum ona bakmak istedim bu arabayi yaparkende amacim 200 e kadar bi m3 e tutunabilmekti suan olmuyo biraz kurcaliycaz ins olur sen bi m3 ayarlarsin bakariz daha sonra
Yine soyluyorum enteresan dolayli yollardan arabaya prim yaptirmaya calismam calismadim hicbir zaman burda az cok herkez neyin ne oldugunu biliyor zaten 1.6 arabadan 195 hp cikmis bnm bsy dememme gerek yok![]()
etanol yok etanol yok.![]()
IN BOOST WE TRUST
Başından beri konuyu takip ediyorum. Güzel bir anket herkes fikrini söyledi vs vs. Buraya kadar herşey normal.E39 m5 ( yazilim,filtre,ss magnum egsoz ) tahmini 430 440 hp
E92 m3 ( stock oglu stock )
Merhaba arkadaslar bu iki arac roll yapsa 60 - 230 fln ne olur sizce
Ben M5 diyorum
Peki o zaman yukarıda m5in specleri anlatılırken ethanol geçmiyor.
Pompa benzini ile ethanol arasındaki farkı herkes biliyordur umarım. Bu şekilde özellikler belirtilip insanların fikri alınıp denemeye ethanol koyup gitmek bana dostça bir deneme olmadığını gösteriyor zaten.
Bu resmen ava giderken avlanmak olmuş. İşler tahmin edildiği gibi olmayıncada m5 çok yavaşlamış şöyle olmuş böyle olmuş.
Abicim yine diyorum egzoz lu yazılımlı ve filtreli bir M5 in M3 geçme şansı yok. Ekstralar olmadığı sürece.
Yanlış düşünüyorsam söyleyin Allah aşkına herkes akıllı bi ben mi safım bunları düşünürken.
Abicim M5 sahibi ile M3 sahibi zaten arkadas ne koydugunuda adam biliyor zatenhatta m3 un sahibi su kadar bu kadar koy diyor sen anlatiyosun ne avi ne avcisi bizle ayni kafada degilsin sen belli
Ayrica ordaki konusmayi bi dinle selim abi arabada bi tuhaflik oldugunu hissedip bi deneyip bakalim diyor bana yani bizim mevzu boyle gelisiyor ve deniyoruz e ben bile geciyorsam m5 i o anda demekki bi tuhaflik var ya ethanolden ya pompa bozulmus olabilir dediler bakicaz?
Ayrica m3 un gecicegini m5 in sahibi bile soyliyordu bir ben m5 gecer dedim yanildik yani amk olamazmi
Ama sonuc boyle olmazdi diyorum kafa burun yada bi tik m3 onde olurdu bence diyorum ve ozgun abi yazsin tekrar bakicaz diyorum o zaman daha aciklamali bi demec verriz sana olgar bey![]()
Olgar selimi tanisan boyle hirslari olmadigini bilirsin. Bi tek offroadda hirslidir. Suradan illa gecicem diye arabayi gole sokar on camin ortasina kadar. Ya da gecicem su patikayi der diff falan kirar. Denemeye zevkine cikar. Sabahtan balik mevzuu olunca ben aradim tollien getiriim koyalim dedim o zaman bile m3 gecer gerek yok dedi. Yakit olayini ben bile sokmus olabilirim kafasina istemeden. O gitmis etanol koymus tabi o ayri. Bana sorsaydi etanol bende koyma derdim. Neyse olanla bitene care yok. Pompa ve duzgun yazilim sonrasi pompa yakiti ile ara bu kadar acilmaz. Headers koyarsa isin rengi cok degisir. O da dusunuo headers i.
IN BOOST WE TRUST
İlk denemeden sonra M5 kötü gidince ethanol üstüne benzin alsaydınız 20 30lt düzelirdi sanırım bide öyle denerdiniz. iki araçada Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)