User Tag List

Sonuçlar: E39 M5 vs E92 M3

Katılımcı sayısı
212. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • M5

91 42.92%
  • M3

121 57.08%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
232 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: E39 M5 vs E92 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam öyle bir yol yoktu maalesef. Çok kamyon vardı. M5 i normal benzinle özgün mıncıklasın fark bu kadar olmaz.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişey soracağım madem m5 rol ile yürüdüğü gibi yürümüyordu neden rol ile e92 m3 denemedi? Onu kıstas alsaydık?

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey soracağım madem m5 rol ile yürüdüğü gibi yürümüyordu neden rol ile e92 m3 denemedi? Onu kıstas alsaydık?
    tam deneyecektik dönüş yolunda bekliyordum selcuk benim arkamda idi emniyet şeridinde duruyorduk..ben telefonda oyun oynarken m3 lü arkadaş geçti biraz hızlıyıdı selcuk bana korna sellekktör ben görmedim ..tak gördüm hareket ettik valla 200-200 gittik yok gişelerden sonra bile göremedik oda yalan oldu benim yüzümden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam deneyecektik dönüş yolunda bekliyordum selcuk benim arkamda idi emniyet şeridinde duruyorduk..ben telefonda oyun oynarken m3 lü arkadaş geçti biraz hızlıyıdı selcuk bana korna sellekktör ben görmedim ..tak gördüm hareket ettik valla 200-200 gittik yok gişelerden sonra bile göremedik oda yalan oldu benim yüzümden
    Doğrudur. Rol ün iyi gittiğini herkes biliyor ama ekstra açıklama yapiyorsunuz mesela m5 berbattı bugün şöyle oldu böyle oldu diye.

Yani rol bu kadar yavaş değildi demek istiyorsunuz o mesajları atarken beni dışarıdan anladığım bu.

Rolün gidişini yazarak anlatmayın abi strese girdiniz yemin ederim dışarıya böyle yansıyor. Olmuştur bir yakıtın bir aracı nasıl değiştirdiğini eksi yada artı en iyi ben bilirim.

Keşke ayarını ethanole göre yapsaydı. Yada hiç yapmadan rolle nasıl denediyse o şekilde gelseydi.

Bu denemedeki asıl amaç bence M5 le M3 ün nasıl gideceği değil. M5 den kıstas alıp rolün m3 ile denemesi nasıl olur olur acaba fikriydi.

M5 yavaş kalıncada rol ister istemez kendisini kanıtlamaya yönelik mesajlar attı. Çok normal.

En kısa sürede m5 düzgün bir ayar ile tekrar denesin ama ben sonucun pek değişeceğini sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur. Rol ün iyi gittiğini herkes biliyor ama ekstra açıklama yapiyorsunuz mesela m5 berbattı bugün şöyle oldu böyle oldu diye.

Yani rol bu kadar yavaş değildi demek istiyorsunuz o mesajları atarken beni dışarıdan anladığım bu.

Rolün gidişini yazarak anlatmayın abi strese girdiniz yemin ederim dışarıya böyle yansıyor. Olmuştur bir yakıtın bir aracı nasıl değiştirdiğini eksi yada artı en iyi ben bilirim.

Keşke ayarını ethanole göre yapsaydı. Yada hiç yapmadan rolle nasıl denediyse o şekilde gelseydi.

Bu denemedeki asıl amaç bence M5 le M3 ün nasıl gideceği değil. M5 den kıstas alıp rolün m3 ile denemesi nasıl olur olur acaba fikriydi.

M5 yavaş kalıncada rol ister istemez kendisini kanıtlamaya yönelik mesajlar attı. Çok normal.

En kısa sürede m5 düzgün bir ayar ile tekrar denesin ama ben sonucun pek değişeceğini sanmıyorum.
    ne alakası var olgar ya allah askına m5 'in gitmediği anlamanız için yazdık rol ile videosuna bakın diye ama anlayamamışın + olarak gereksiz bişey söylüyorsun...zaten bidahaaki hafta sonu etonele göre yazılacak araç ozmanda deneriz görürüz kim gitmiş kim kalmışş... Rol de bizim M5 de bizim hiç sıkıntı yok yani..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten m3 dkg yani geçebilir herkesde biliyor geçebilcegini ama uygun şartlarda bu kadar geçemezdi ama sonuçta öyle yada böyle geçti bidaha denenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten m3 dkg yani geçebilir herkesde biliyor geçebilcegini ama uygun şartlarda bu kadar geçemezdi ama sonuçta öyle yada böyle geçti bidaha denenir.
    normalde bu m3 le denemeyecektik başka m3 gelecekti o iptal olunca buda selim abinin arkadası heveslenmişken gel deneyelim dedi muhabbet ettik denedik... bidahada deneyecekler zaten yazılımdan sonra

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Olgar harbi sacmalamissin ya neyse herkezin fikri disardan boyle görünüyorsa bsy diyemem ama beni bilen bilir benim araba prim yaptirmak satmak pazarlamak gibi bu tür seylerle isim yok arabanin gideri hakkinda öyle ince degisik hesaplarimda yok hic olmadi ben ucana kacana sikarim bundanda hic cekinmedim gecilmek bana göre dünyanin sanu olmadi hicbir zaman hizlinin hizlisi vardir ben bunlarin bilincindeyim yok m5le gitmis m3lede gidermis roll iyiymis fln filan komik seyler bunlar gercekten cok yanlis yerden anlamissin
    Ben arabayi bile cikarmiycaktim rahat izlemek icin ciktim m3 lede yarim yamalakta olsa denedim gecti hangi devirde basarsam basiyim gecerdi ben ne kadar tutunuyorum ona bakmak istedim bu arabayi yaparkende amacim 200 e kadar bi m3 e tutunabilmekti suan olmuyo biraz kurcaliycaz ins olur sen bi m3 ayarlarsin bakariz daha sonra

Yine soyluyorum enteresan dolayli yollardan arabaya prim yaptirmaya calismam calismadim hicbir zaman burda az cok herkez neyin ne oldugunu biliyor zaten 1.6 arabadan 195 hp cikmis bnm bsy dememme gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etanol yok etanol yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E39 m5 ( yazilim,filtre,ss magnum egsoz ) tahmini 430 440 hp

E92 m3 ( stock oglu stock )

Merhaba arkadaslar bu iki arac roll yapsa 60 - 230 fln ne olur sizce

Ben M5 diyorum
    Başından beri konuyu takip ediyorum. Güzel bir anket herkes fikrini söyledi vs vs. Buraya kadar herşey normal.

Peki o zaman yukarıda m5in specleri anlatılırken ethanol geçmiyor.

Pompa benzini ile ethanol arasındaki farkı herkes biliyordur umarım. Bu şekilde özellikler belirtilip insanların fikri alınıp denemeye ethanol koyup gitmek bana dostça bir deneme olmadığını gösteriyor zaten.

Bu resmen ava giderken avlanmak olmuş. İşler tahmin edildiği gibi olmayıncada m5 çok yavaşlamış şöyle olmuş böyle olmuş.

Abicim yine diyorum egzoz lu yazılımlı ve filtreli bir M5 in M3 geçme şansı yok. Ekstralar olmadığı sürece.

Yanlış düşünüyorsam söyleyin Allah aşkına herkes akıllı bi ben mi safım bunları düşünürken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başından beri konuyu takip ediyorum. Güzel bir anket herkes fikrini söyledi vs vs. Buraya kadar herşey normal.

Peki o zaman yukarıda m5in specleri anlatılırken ethanol geçmiyor.

Pompa benzini ile ethanol arasındaki farkı herkes biliyordur umarım. Bu şekilde özellikler belirtilip insanların fikri alınıp denemeye ethanol koyup gitmek bana dostça bir deneme olmadığını gösteriyor zaten.

Bu resmen ava giderken avlanmak olmuş. İşler tahmin edildiği gibi olmayıncada m5 çok yavaşlamış şöyle olmuş böyle olmuş.

Abicim yine diyorum egzoz lu yazılımlı ve filtreli bir M5 in M3 geçme şansı yok. Ekstralar olmadığı sürece.

Yanlış düşünüyorsam söyleyin Allah aşkına herkes akıllı bi ben mi safım bunları düşünürken.
    Abicim M5 sahibi ile M3 sahibi zaten arkadas ne koydugunuda adam biliyor zaten hatta m3 un sahibi su kadar bu kadar koy diyor sen anlatiyosun ne avi ne avcisi bizle ayni kafada degilsin sen belli

Ayrica ordaki konusmayi bi dinle selim abi arabada bi tuhaflik oldugunu hissedip bi deneyip bakalim diyor bana yani bizim mevzu boyle gelisiyor ve deniyoruz e ben bile geciyorsam m5 i o anda demekki bi tuhaflik var ya ethanolden ya pompa bozulmus olabilir dediler bakicaz?
    Ayrica m3 un gecicegini m5 in sahibi bile soyliyordu bir ben m5 gecer dedim yanildik yani amk olamazmi
    Ama sonuc boyle olmazdi diyorum kafa burun yada bi tik m3 onde olurdu bence diyorum ve ozgun abi yazsin tekrar bakicaz diyorum o zaman daha aciklamali bi demec verriz sana olgar bey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim M5 sahibi ile M3 sahibi zaten arkadas ne koydugunuda adam biliyor zaten hatta m3 un sahibi su kadar bu kadar koy diyor sen anlatiyosun ne avi ne avcisi bizle ayni kafada degilsin sen belli

Ayrica ordaki konusmayi bi dinle selim abi arabada bi tuhaflik oldugunu hissedip bi deneyip bakalim diyor bana yani bizim mevzu boyle gelisiyor ve deniyoruz e ben bile geciyorsam m5 i o anda demekki bi tuhaflik var ya ethanolden ya pompa bozulmus olabilir dediler bakicaz?
    Ayrica m3 un gecicegini m5 in sahibi bile soyliyordu bir ben m5 gecer dedim yanildik yani amk olamazmi
    Ama sonuc boyle olmazdi diyorum kafa burun yada bi tik m3 onde olurdu bence diyorum ve ozgun abi yazsin tekrar bakicaz diyorum o zaman daha aciklamali bi demec verriz sana olgar bey
    Sabırsızlıkla bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabırsızlıkla bekliyorum

buda avciyla avi arasindaki bi konusmami sence??

Biri m5 in biri m3 sahibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bidatane daha var en başı edit yap koysana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar selimi tanisan boyle hirslari olmadigini bilirsin. Bi tek offroadda hirslidir. Suradan illa gecicem diye arabayi gole sokar on camin ortasina kadar. Ya da gecicem su patikayi der diff falan kirar. Denemeye zevkine cikar. Sabahtan balik mevzuu olunca ben aradim tollien getiriim koyalim dedim o zaman bile m3 gecer gerek yok dedi. Yakit olayini ben bile sokmus olabilirim kafasina istemeden. O gitmis etanol koymus tabi o ayri. Bana sorsaydi etanol bende koyma derdim. Neyse olanla bitene care yok. Pompa ve duzgun yazilim sonrasi pompa yakiti ile ara bu kadar acilmaz. Headers koyarsa isin rengi cok degisir. O da dusunuo headers i.
    IN BOOST WE TRUST

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk denemeden sonra M5 kötü gidince ethanol üstüne benzin alsaydınız 20 30lt düzelirdi sanırım bide öyle denerdiniz. iki araçada Maşallah.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xor efendi davet ettik gelmedin amk ben daha naapiyim, senin yerine Bugra 2 kat yedi zaten
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk denemeden sonra M5 kötü gidince ethanol üstüne benzin alsaydınız 20 30lt düzelirdi sanırım bide öyle denerdiniz. iki araçada Maşallah.
    Abi aklımıza geldi aldık 95 oktan ama düzelmedi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xor efendi davet ettik gelmedin amk ben daha naapiyim, senin yerine Bugra 2 kat yedi zaten
    Doktor bey Doktor bey buluşmanıza yarım saat kala haberim olursa nassı geliyim Neyseki sevenimiz bol Levrek marine ile başlayan ve Izgara kalamar & ahtapot ile devam eden Protein dolu bir gece oldu peşinden Reina et pazarı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)