m3 gider.. hem de iyi gider. gittikçe gider. öyle böyle gitmez. bi gider bi gider sormayın.. hele ki dkg ise m3 of yarabbi.
gönül e39'dan yana olsa da gerçekler kaçınılmaz..
ek bilgi;
E92 M3 - 1,680 kg
E39 M5 1,826 kg
m3 gider.. hem de iyi gider. gittikçe gider. öyle böyle gitmez. bi gider bi gider sormayın.. hele ki dkg ise m3 of yarabbi.
gönül e39'dan yana olsa da gerçekler kaçınılmaz..
ek bilgi;
E92 M3 - 1,680 kg
E39 M5 1,826 kg
M. The most powerful letter in the world.
eğer DKG ise çok güzel gider m3. yoksa öyle kopup gidemez ikisi de. 200 den sonrası için de oyum yine m3'den yana amainş dkg'dir.
M. The most powerful letter in the world.
Güzel akşamdı valla. Doktor seni sevindiremedik kusura bakma. Selim saolsun etanol koyunca pompa yetiştiremedi selçuğa da geçildi bu akşam. Ama koymasaydı da geçemezdi bir iki boy m3 öne çıkıo 3ten 4 e atınca. Ama m5 hidir ve duzgun yazilim sonrasi rahat gecer. Selcugun ROL un da masallahi var cok iyi gidio. Arabada cok temiz masallah. Ama corvette sacmalikti. Sordular deneme oncesi 1 kacta bitio ona gore ayarlayalim dediler. Sahibi fark etmez 105 de bitiio 1 dedi. Ben direk ohayi yapistirdim. Gidiside inanilmazdi.
IN BOOST WE TRUST
Deneme bu bahanesi olmaz selim abi beni kirmadi kendi samimi oldugu arkadasini cagardi sagolsun kalkip herkez geldi guzel aksamdi ama bence gormek istedigimizi goremedik selim abi ethanol atiyim biraz depoya demesiyle ( benden esinlendi adam 30 lt ethanol aldi 20 lt ben kullandim )araba ciddi geriledi yani ben 106 ile kafa cikaramazken simdi onde gittim hee bu demek degilki m3 u gecerdi ! Ama iki aracta birbirinle es deger olurdu yani arada 2 3 boy oldu e bence zaten m5 de hmn hmn o kadar geriledi neyse tekrar denenir yazilim bi ozgun abi tarafindan yapilsin bide oyle bakicaz sonuc olarak specler yine ayni olacak
Her keze iyi geceler
Clio RS ph182 2.0 motor Polo GTI 1.4 motor ama beygirler aynı ama sonuç olarak RS kazanmıştı hacim olarak E39 M5 üstün uzar gider diyorum
yazamadan önce en son yazılanları okuyaydın iyiydi.
IN BOOST WE TRUST
Abi yanlız bişey diyecem M3 geçer dedim hatta alın buda videosu dedim. O m5 ciğersizdir dediniz.
E peki ethanol mü ciğerli yapacak m5 i?
Hava filtresi yazılım egzoz olsun pompa benziniyle e39 e92 m3 geçemez abi. Bu bir gerçek.
Ethanol falan ciğerlendirecekse direk nos bağlayın bizim m5 çok ciğerli hemde fena dersiniz hiç yoktan.
Deneyen araçlara maşallah ayağınıza sağlık
Doktor rezervasyonu yapıyorumince düşündün kalın girsin, Alperle akşam seni Arnavutköyde en pahalı balıkçıda bekliyoruz
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Olgar ne diyon ne anlatiyon abi ya valla uyanamadim daha![]()
Sende cok iyi biliyosun her bmw nin ayni gitmedigini ben onun icin bu M5 farkli olabilir dedim selim abi kendi kendine ise yarar diye koymus ethanolu hatta denemeye cikmadan once ozgun abiylede konustum geriler araba is yapmaz dedi ama yapicak bsy yok mal depodabak yine soyluyorum M3 hizlidir bunu anladim
ama M5 normal gitmesi gerektigi gibi gitseydi dun aksam aralarinda yarim boy bir boy fark olurdu en fazla cunku dun M5 beni gecemedi ya
bi terslik oldugu asikar
Lan arkadaş ne beleşçi adamsın sen amk
suşi kurt yapar tavsiye etmiyorum
Lan kazanmadan önce eminönü, beşiktaş palamut diyodun şimdi arnavurköyde balıkçıya mı terfi ettik vay ameke
Sonuç olarak her türlü balık bana giriyormuş diye anlıyorum ben burdan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)