User Tag List

Sonuçlar: VTEC mi haram beygir mi?

Katılımcı sayısı
172. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Civic VTi

45 26.16%
  • Colt CZT

127 73.84%
Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
111 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Colt CZT & Civic VTi ? (Bütçe 30.000 TL)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyenin baskentini bilmeyip vti'in final drive oranini bilenler yuzunden piyasasi tavan yapmis durumda.motor haric hic bir albenisi yok siradan moktan 90 lar arabasi civic hala neyi abartiyolar anlamiyorum.guvenlik desen yok yol tutus desen yok fren desen bizim eski partner daha kisa mesafede duruyodu denemiştik o fiyatlar zaten gulunup gecilesi..rs yada czt alirdim keyfime bakardim

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Colt U zamanında servise sormuştum, senin lancerla yürüyen falan aynı demişlerdi.
    Çok jenerasyon farkı var yani
    Fakat gece hangisi zevklidir bilmem
    Seyyar Tayyar

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkiyenin baskentini bilmeyip vti'in final drive oranini bilenler yuzunden piyasasi tavan yapmis durumda.motor haric hic bir albenisi yok siradan moktan 90 lar arabasi civic hala neyi abartiyolar anlamiyorum.guvenlik desen yok yol tutus desen yok fren desen bizim eski partner daha kisa mesafede duruyodu denemiştik o fiyatlar zaten gulunup gecilesi..rs yada czt alirdim keyfime bakardim
    Freni geçtim camlarında bile kalite farkı var.
    Seyyar Tayyar

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakıyorum yorumlara sadece vti sahıplerı vti demıs

vti kullanmıs bırı olarak vti keyıflı araba tamam buraya kadar eyvallah ,

ama clio rs colt czt de keyıflı arabalar fıltre eksozla gayet tatmınkar ve en az vti kadar keyıflı

megane rs zaten bu gurupda degıl bence donanım yol tutus fren olarak zaten tepelerde bı araba ve vti la kıyaslanamaz,

30 000 lira verdım aldım stock bı vtı amac ne ? roll mu deneyecegım arabalar bellı yakın setup da kı vti...106 agar gelır clıo agar gelır o yuzden bence vtı mantıklı bı secım degıl

ayrıca 30 000 verıp fitre eksoz vs vs lı bı vti alana kadar uzerıne 3 5 bsey daha koyulup turbo vti almak en mantıklısı o zaman dıcek hıc bsey yok t.vtec hem hızlı hem keyıflı.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya illa fanatiklik yapacaksınız, kardeşim vti direksiyonu spor görünen bir direksiyon mu ? 1.4 de de 1.6 ieste de aynı direksiyon var,

Çemberi çok geniş tur sayısı fazla değil mi ? ek9 type r direksiyonu çok daha spor değil mi ?

Vti zevkli araba kabul ediyorum ben de çok severek hatta aşık olarak aldım zamanında arabamı, ama sahipleri bu kadar fanatik olmayın arabanıza karşı, evet zamanında yapmış honda, güzel de bir teknolojisi vardı kullanımı da zevkli kabul ama her arabayla karşılaştırıldığında aynı muhabbet, yaşamayan bilmez, adamlar yapmış falan filan.

Konfor desen konfor yok, güvenlik desen güvenlik yok, kmleri hepsinin 160 bin kmde takılı kaldı ileri giden yok,

Vay efendim vti neden 2005 model arabayla karşılaştırılıyormuş, e napalım adam bu arabalar arasında kararsız kalmış ne diyelim vti 98 model o yüzden sadece 98 modellerle mi karşılaştırabilirsin diyelim

Şunu demek çok mu zor biz vti seviyoruz o yüzden vti seçiyoruz niye illa başka arabaları kötülüyorsunuz

Şu direksiyon spor mu yani şimdi size göre ?

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar 90 yılında " KAMYON DİREKSİYONU " koymuşlar arabaya + bunu hidrolik yapmışlar + 4 disk fren yapmışlar + sanruf koymuşlar + klima koymuşlar ve en önemlisi de vtec diye bişey çıkarmışlar ..... Ve hala benim bilmedigim özellikler koymuşlar ve ve ve hala daha son model arabalarla karşılaştırmışlar .... bu adamlar bi harika dostum
    Hacım bu nasil bi fanatiklikdir konu basindan beri fanatizm otomobil karsilastirmis konu sahibi.
    Aslinda czt vti la deil civic ef le karsilastirilmali dimi nede olsa hondan
    1.6tdi.
    Ecutech.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacım bu nasil bi fanatiklikdir konu basindan beri fanatizm otomobil karsilastirmis konu sahibi.
    Aslinda czt vti la deil civic ef le karsilastirilmali dimi nede olsa hondan
    ef swap mı ?

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durumda kalsam benimde seçeceğim araç tartışmasız Megane RS olurdu.
    CZT'yi kullanma fırsatım hiç olmadı ama Vti kullandım Honda sahibide oldum tamam çok zevkli araçlar ama donanım olarak 4disk fren abs klima sunroof hidrolik direksiyon harici ne var araçta ?
    Sağlamlığı ve zevkini inkar etmiyorum ama 25 bin tl.ye 98 model vti almaktansa 2005 model daha geniş daha donanımlı daha yeni ve daha üst sınıf bir araç olan megane rs.i almayı tercih ederm.
    Görüntü dersek bence Megane RS'lerde çok sportif ve çekici duruyo

ilan sahibiyle hiç bir alakam yoktur ama bakarken dikkatimi çekti paylaşmak istedim.
    Connecting site...
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar 90 yılında " KAMYON DİREKSİYONU " koymuşlar arabaya + bunu hidrolik yapmışlar + 4 disk fren yapmışlar + sanruf koymuşlar + klima koymuşlar ve en önemlisi de vtec diye bişey çıkarmışlar ..... Ve hala benim bilmedigim özellikler koymuşlar ve ve ve hala daha son model arabalarla karşılaştırmışlar .... bu adamlar bi harika dostum
    Hadi bu da son mesajım olsun,

96 yılında 4 disk fren, sunroof, klima, hidrolik direksiyonu çok müthiş bir donanım sanıyorsan 96-97 model corollolarda da aynı donanımlar var. Kimse vti alırken ay donanımı iyimiş diye almaz.

Adamların harika olduğuyla ilgili bir şüphemiz yok zaten merak etme senelerdir o harika adamların arabalarına harcadığımız paralarla ev alırdık

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya illa fanatiklik yapacaksınız, kardeşim vti direksiyonu spor görünen bir direksiyon mu ? 1.4 de de 1.6 ieste de aynı direksiyon var,

Çemberi çok geniş tur sayısı fazla değil mi ? ek9 type r direksiyonu çok daha spor değil mi ?

Vti zevkli araba kabul ediyorum ben de çok severek hatta aşık olarak aldım zamanında arabamı, ama sahipleri bu kadar fanatik olmayın arabanıza karşı, evet zamanında yapmış honda, güzel de bir teknolojisi vardı kullanımı da zevkli kabul ama her arabayla karşılaştırıldığında aynı muhabbet, yaşamayan bilmez, adamlar yapmış falan filan.

Konfor desen konfor yok, güvenlik desen güvenlik yok, kmleri hepsinin 160 bin kmde takılı kaldı ileri giden yok,

Vay efendim vti neden 2005 model arabayla karşılaştırılıyormuş, e napalım adam bu arabalar arasında kararsız kalmış ne diyelim vti 98 model o yüzden sadece 98 modellerle mi karşılaştırabilirsin diyelim

Şunu demek çok mu zor biz vti seviyoruz o yüzden vti seçiyoruz niye illa başka arabaları kötülüyorsunuz

Şu direksiyon spor mu yani şimdi size göre ?

hile var bu araç vti değil.. vti olsaydı spor görünürdü)))))))

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ef swap mı ?
    Hayir canim düz karbüratorlu ef. Swap in rakibi evo 9.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu fanatiklik değil ki arkadaşlar burda saygı önemli herkesin görüşü farklı zaten konuyu açan arkadaş ne alırsa alsın kendi bütçesi kendi kararları yani tabiki rs olsun başka bi o donanımlarda araba olsun daha iyi yönleri artıları cok daha fazla bunu ben dahil kimse inkar edemez kendi acımdan söylemek gerekirse ben hondaya biniyorum ve böyle de inanılmaz mutluyum bahsettiginiz rs e bindim güzel araba donanımlı araba o ayarda da bi cok arabaya bindim ama ben hondadan cıkan sesi hiç bi araba da duymadım buna fanatiklik deyin veya başka bişey kimse kimseyi kırmadan konuşursa daha iyi olur rs alcak arkadaşlar da gidip alabilirler czt alabilirler veya o denk araçlar alabilirler kimse kimseye bunu alamazsın binemezsin demiyor zevk meselesi bu ... Bu konu aslında burda cok cok cok uzatıp gider daldan dala konar gider en iyisi parası olan kimse parası olanlar kimlerse gidip istediklerini alsınlar saygılar

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir canim düz karbüratorlu ef. Swap in rakibi evo 9.

Arkadaş arabanın Sahibi zaten bilip bilmeden cevapları o verir ,

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30.000 bütçe varsa direkt megane rs derim. ama satarken biraz zorlanabilirsin malesef.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben iki araca bindim çok şükür hatta aynı anda aldım bi gün birine bi gün birine bindim

czt hızlı,donanımlı,daha yeni, yere basınca duruşu çok şık hele o beyaz speedline lar ile otur izle.
    sorunları ise parçası pahalı,beyni akıllı,hızlandırmak kolay değil yazılım işi istanbulda değilsen büyük sıkıntı 220-230 hp oluyor ama en az 5 bin tl ile onun için dolu üzerinde malzemeli araç almak mantıklı 240-250 hp olduğunda nasıl gittiğine inanamıyosun yol tutuşu yeterli.

vti ya headers filtre egsoz yapcan tın tın bincen onun haricinde na olarak hızlandırmak haram. parçası bol ve ucuz. bi sorun yaşadığında aynı gün çözebiliyosun. biraz işten anlıyosan kendin bile söküp takarsın. vti yın meraklısı daha çoktu trafikte salça olanlar daha fazlaydı.

ikisininde keyfi bambaşka işi yıla yorgunluğa vermeye gerek yok ikiside japon kalitesinde temiz düzgün bi vti asla üzmez. colt ta üzmez . 2 araçta verdiğin parayı hak ediyo. ikisininde meraklısı var vti yı 15 günde sattım czt yı 20 günde sattım. ikisininde düzgünü her zaman para eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artı olarak tolga vti lar tr ye 1.6 motor seçeneği adı altında güvelik paket sunroof ile giriş yaptı spor araç olarak değil gene aile tipi ama şartlar onu spor araca yönlendirdi. ek9 bu modelin spor versiyonu onun için çok farklı kıyaslanmaz bile nomal vti ile. integralarda öyle hep aile tipi typer ları gimedi tr ye. zaten ek9 la integra typer tr ye girseydi diğer modeller şuan nal topluyodu doğruya doğru.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artı olarak tolga vti lar tr ye 1.6 motor seçeneği adı altında güvelik paket sunroof ile giriş yaptı spor araç olarak değil gene aile tipi ama şartlar onu spor araca yönlendirdi. ek9 bu modelin spor versiyonu onun için çok farklı kıyaslanmaz bile nomal vti ile. integralarda öyle hep aile tipi typer ları gimedi tr ye. zaten ek9 la integra typer tr ye girseydi diğer modeller şuan nal topluyodu doğruya doğru.
    Biliyorum

90 ların sonunda r serisi türkiyeye gelmiş olsaydı hala saklıyor olurduk hepimiz bir tanesini garajda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen. vti fiyatları ozman düşerdi belki gerçi aynı kalırdı itr ek9 40-45 ten giderdi

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speedline"ları Şırnak dönüşü takıyorum bi hfta içinde oturup izlicez Tuncer abi

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)