ozans Nickli Üyeden Alıntı
Ben de aldım KU36, Istanbul Park'ta 6-7 saniye farkettirdi. Eski lastiklerim 2. el 205/50/16 Pilot Supremacy idi, 2.40 dönebilmiştim onlarla. 215/45/16 KU36'lar ile 2.33 döndüm.
Soğutma turu gibi çok zorlamadan tur atayım dediğimde 2:40 altında dönmüşüm KU36'lar ile :)
Arkalara 32, önlere 34 bastım. Benim araba'nın yanağa yatma huyu var, daha fazla bile basılabilir belki önlere. Sağ ön yine yanaktan yedi biraz. Pilot supremacy'ye göre çok daha az yedi ama michelinler ile çıktığımda acemilikten fena understeer de kaldığım birkaç an olmuştu, onun da etkisi olabilir.
Yine KU36'ları arkadaşın Mitsubishi Carismaya taktık. Nankang semi-slickler ile 2.51 dönmüştü. Önleri kilitleyip semi-slickleri düzledi, balans edilemez hale geldiler. Önlere KU36 aldı.
Önde KU36, arkada daha yumuşak NS2R ile önden çeker Carisma deli gibi understeer'da kalıcak diye tahmin ediyoduk. Tam tersi oldu. Çok daha tail happy bir hal aldı araba. Yağmurda 2.50 döndü önler KU36 arkalar Ns2r'li halde. 2.51 kuru bir günde idi. Ciddi bir fark bence.
Özet: öneriyorum :)