-
2.0 atmosferik aracımda tamamı yaz ve bahar şartlarında yol kullanımında 17.000 km bitti. Lastiklerde bitti. :D ancak sert kullandım. Kışlıklardan sonra Son 2 haftada 1500 km yaptım. Yola Zamk gibi yapışan aracım 17k sonrasında tehlikeli olmaya başladı. Deli gibi kayıyorum ama kontrolü henüz kaybetmiyorum. 15.000 bence Limit. İlk 7-8bin çok keyifli. Soğukta kararsızlık adrenalin kadar kötü değil. Yol sesi aşırı değil. Islakta ön yargım nedeni ile çok zorlamadım ancak normal kullanımda sıkıntı yaratmadı. Burda kışlar hardcore geçtiği için Kış deneyimim yok.
Fakat kış lastikleri diğer lastiklere göre yumuşaktır denir ya işte ku36 Kışlıklardan dahi yumuşak. Öyleki trim sesleri dahi kesildi. Ömrü sıkıntı değilse kışlık takım var ise tercih edilebilir.
-
arabanın patinaja dusmemesı vs konularında evet basarılı ama bu gece cıktım bıraz yol yaptım ettim .. cıkmadan once de sogukken onler 34 arka 33ayarladım.. arkalar 30 du...
vırajlarda cok cabuk yanaga cıkıyor tutunamıyor vs gibi geldi anlamadım tam olarak acıkcası..
yarın gunduz zemın sıkcakken tekrar bakacagım..