Gecemez diye bisey yok demekki adam arabasini cok iyi hazirlamis olur.
Printable View
Otobanda önüne göktaşı düşmediği sürece Tıc Rs alır. :)
ne dert olmuş bu iş millete ya araç sahipleri sorun etmemiş zevkıne stres atmaya denıcez demiş millet hala neyin peşinde...
iki araçta dener zevkını alır geçilen geçenı tebrik eder çay çorba muhabbet yapılır...
daha uzamasın bence bu sökük takık muhabbetleri.
şimdiden maşallah araçlara sorunsuz sıkıntısız deneme olur sağ salim herkes memleketıne döner inş.
dostum istediğim yere konu açarım rahatsız olduysan yazma
biz bilmiyoruz tmm bu işi, apaci işi denicez siz böle bilin böle düşünün sıkıntı yok.
:icon_tup:
bekleriz erkut abi :)
konuyu başından okusaydın keşke.
bizim kimseye dikildiğimiz yok he sen denemeleri dikilmek olarak tanımlıyosan o senin tutumun ;)
bu taraflarda rs olsa denerdim yazdım ibo bana ben denerim dedi we anlaştık denicez ben kimseye arabasını tak demedim dememde senin gibi hırs yapmıyrm zewkine denicez tabiki rekabet olcak geçilmeye kimse gitmez ama geçildikten sonrada tebrik etmek gerekir.
teşekkr ederim.
can's nickli kişi benm arkdşm değil dostum senin gibi konuya yazan biri.
arabamı söküp sökmyeceğimi sana sorcak da değilim.
karşımdaki kişi ile anlaştıktan sonrada istediğimle denerim bu seni alakadar etmez sen dert etme geçmekte war geçilmekte ben bu durumu biliyorum ama sen henüz farkına waramamışsın.
birader senin sorunun ne ya hem can's nickli kişiye diosun araç sahibi bu kdr dert yapmıyo die hem de aynı dawranışı kendin sergiliyosun ibo bu kdr dert yapmıyo da seni ne ilgilendiriyo.
istediğim yere konu açarım seni ilgilendirmez.
arkadaşlar sağolsun denicek arkdşların sözüne bakmayıp kendi aralarında çatışınca böle oluyo işte
rs alacaktır
Doktor bir ara benide Düzceye çağırıyordu
Bir ara Azrail ile bende deneyecektim
Git gel pek uğraşmamıştım ozamanlar
Umarım kazasız belasız güzel videolar izletirsiniz bizlere
Oyumu hem duygusal bağ olarak hemde mantıken TIC RS e verdim
Kusura bakma doktor pampa :D
specler aynı ama rs hafif. azrail sökmücem diyo bu durumda rs nin geçeceği aşikar. ama yinede oyum rc ye :)
Vay be ne konu olmus yasin kardesimin deneme konusu bu speclerde baska denemeler olmustur daha önce belki rs'ler hizli olabilir esit specte ama azrail rc iddiali bir araç bence tr'deki speclerinde en hizlidir hafife almamak lazim hafifletme isi iki tarafin pek umrunda degil 3.kisiler fazla dert etmis herkez kendi aracina denemelerine baksin yasin kardesim bilir isini oyum azrail rc'mize simdiden kazasiz belasiz birgün dilegiyle!!!
Istikrarli arac olan TIC rs e oyum
Bu RC Geçer
RS geçmesede RS :)
Ben kendi EV rc ye göre kınusuyom rc i ben bu speclerde gecerdim denemeler Var zaten ben
Buda denemeden biri bu sonuca bakarak konusuyom öle böle gecmedik
http://m.youtube.com/watch?v=XqT2KaO...%3DXqT2KaOE6Fc
EV RC;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımng
egsoz
costum filtre
KB RS;
Filltre
emme gaz kelebeği port polish
yazılım