Bnm arka koltuklar sökük rs tam takım takılı bildiğim kadarıyla rs zaten rc ye göre hafif olması lazım
Bnm jantlar 15
Printable View
Ooow bi hafta kaybolduk neler olmuş :D
Yasin kardeşimin Rc sağlam yürür öyle yabana atılmaz,Tic Rs de motorunda "egzantrik var lan, söylemiyolar.." dedirten sağlam cigerli bir arabadır,her devirde fırlayıp gitmesiyle kolay geçirtmez kendisini..
Bakalım kim önde olacak :) Oy'um Tic Rs den yana
Deneme için ortak nokta ,Gerede-Çamlıdere arası biraz inişli çıkışlı yerlere denk gelir ama yinede düzlükler var,bende gelirim inşallah önce dener sonra muhabbetimizi yaparız:icon_tup:
Kadir abi bence yeniçağa gerede veya bolu doğu gerede arası daha iyi olur, çamlıdere cankurtaran dolayları bu aylarda yağışsız hava yakalamak zor hemde iniş-çıkış dediğin gibi sıkıntı yaratabilir. benim dediğim yerde düzlük daha fazla tabi son karar denemeyi yapacak arkadaşlarındır.
Sonda orjınal egzoz varsa ve orj kılosundaysa o fark cok normal.
o egzozu cıkar 5 boy ılerı gıtmezse bende bısey bılmıyorum.
acı bı tecrubeyle sabıttır bu egzoz konusu :D
Rc yı kesınlıkle ezmedım dıkkatlı okursan.
aksıne ben ıkı aracında bırbırıne denk oldugunu dusunuyorum.
yasın lede pm lestık sokme takma konusunda detaylı acıklama yapacak.
en hızlı degılım ama EV rc ılede denemek ısterım buyrun gelın :D
Aynen kadır abi RC nın cok gerıde kalacagına ınanmıyorum ben.
koltukları sokecek, klıma flanda ıptalmıs detaylıca yazacak ne sekılde gelecegını.
duzce-ankara nın tam ortası gerede gibi gozukuyor. yanlıs hatırlamıyosam duzlukler var deneyebılecek.
orjınal egzoz olayı bıtırıyor zaten :)
enkaya gıtgel 50-60 km. boş boş bekleyıp gelıyoruz. 150 km boluya gıder adam gıbı deneme yaparız hacı :D
Rc hafifletme:
-Kesin olmamakla birlikte tum koltuklar sokulecek yaris koltugu takilacak yada sadece orjnl surucu koltugu kalacak dier koltuklar sokulecek.
-15 teneke
-Klima iptali mevcut
Rs hafifletme:
-Koltuklar sokuk yaris koltugu mevcut
-ic plastikler sokuk
-kapi icleri sokuk
73 kiloyum bende
biri cikip surucu kilolarida esitlenmesi lazim demese bari :D
Ekip tam jokey valla maşallah kilolar iyiymiş biz en 90 kiloyla oturuyoz koltuğa