Rc geçerse yan yattı çamura battı olayı çok olucak daha şimdiden şak şak olayı çok zaten
Printable View
Rc geçerse yan yattı çamura battı olayı çok olucak daha şimdiden şak şak olayı çok zaten
deneme daha olmadımı konu 5 inde açılmış
maalesef daha denemeyi yapamadık
22 sinde gündüz olacaktı ancak 29 una kaldı ibo konya draga gidecekmiş.
hafta içi gece yapmayı düşündüm ancak ibo ya teklif bile etmedim
çünkü bolu semalarında geceleri kuru olacağını sanmıyrm
ancak ibo düzceye gelirim derse :D hafta içi gecede yapabiliriz
iii hadi 1 hafta kalmış herkes sabırsızlıkla bekliyor valla :) rc nin içini biraz boşaltacağını söylemesiyle daha heyecanlı oldu sanki.
Ayıp oluyo ama hanı gunu tarıhı ben belırlıyodum:)
Konuyu yenı gordum bı hastalıgım soz konusuydu, dırek yazmıyorum herseyıde okudum.
3. sahısların kıloların esıtlenmesı mewzusuna takılmalarına anlam veremıyorum, denemek ısteyen ragzı oldugu surece 0 sıkıntı bence.
Benım gozumde kilo esıtlenmesı sadece aynı model aynı marka ve stok araclar ıcın yapılmalıdır.
Ikı aracta farklıyken yapılanlar hıcbır sekılde esıt olmayacagı ıcın kılo esıtlemenınde bır manası yok, ıkı aracın sahıplerın sesı cıkmıyoken amac aracları gormekken neden boyle bır tartısma konusu oluyo bunuda hıc anlamıs degılım.
Daha oncede konusulup araclarda neler oldugu, ne sartlarda denenecegı yazılmıstı, konunun uzaması ıcın bır sebepte yok.
Denemelrde bende olacagım Bu arada bende stoc RS imle gelecegım:)))
deneme bugunmu ?
bugün deneme yoldayız
2 aracada simdide kazasiz belasiz denemeler diliyorum ama gonlum tic rs den yana videolari bekliyoruz heyecanla...
gopro ile çekicez videoları deneme sonrası atarız tech e.
kazasız belasız denemeler .. videoları bekliyoruz :)