passat yok ama isteyen olursa 1.8t a3 var vti 3,20 1.8 hb cıvıc hepsıyle denerım![]()
tamam ayın 15 inde depoyu doldurunca gelirimmemur adamız
sohbet güzel olursa zaten denemeye bile çıkmayız![]()
o bmw çipsizdir kesin konusabilirim.Bizdede var bi 320d ankara ortamında o speclerde sağlıklı bi vti ı geçer.çipsiz olduğundan da eminim kendi arabamız sıfır aldık.184 ler güzel.konu çok karışmış ne gerek var.
bu arada ufuk bey araçları turbolu turbosuz diye değil de gücüne ağırlığına göre ayır derim.senin mantığına göre ne olması lazım 110 bg turboluya 125 atmosferikmi lazım?benim aracım fındık turbolu altlarda torku fazla üstlerde basıncı düşüyor ona göre de gücü 122 hp.turbom var fd6 yla kıyas yapıyorum diye ezikmi oluyorum 200 nm torkum 1500 devirde geliyor.6000 rpm de 140-150 nm..denerken alt devirmi basılıyor?cuprayla s2000 demişsin.turbo murbo ikiside 240 hp.bence ikisi arasında turbosuz olan hız arttıkça avantaja çevirir çünkü üst devirleri daha güzeldir.
onur işte burda bi detay var. sanırım ankaranın rakımı çok yüksek. istanbulda veya benzer yükseklikte ki şehirlerde farklı yürüyor. misalen benim arabanın gücü 300 metre üzerine çıkınca düşüyor gibi. 2000 metre rakıma çıksa hiç gitmeyecek belki
forumda 3.20D ile accord denedi accordla hemen hemen aynı gittiler. izmirde öyle oluyorankarada belki accord fark yiyecek.
tabiki olabilir ama 320d tü kaka değil yani senlede dalga geçer benlede dalga geçer öyle söyleyimbu ankara rakımında da f-h-e li vti ı da geçme ihtimali var.160 tan sonra kesilme olayı mevcut değil kaldı ki senin benim arabam 200-210 arası teknik veriye sahipse o aracın 235 km teknik verisi var.
walla eğer 80 den basıp roll yaparsak oyuncak eder ona eminim. ama sıfırdan kalkıp çok uzun basılırsa pek sanmıyorum.
işte dediğin gibi ankara rakımında f-e-h vti 320D kadar gitmeyebilir. ama istanbulda millet basıyor geçiyor. Ki uzunda bende çok 320D ile bastım.
Bana öyle şakalar yapamadı. sadece izmir otobanda gişelerde bi hızlanmasını gördüm gerçekten ürkünçtü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)