aslında ilker abinin de benim de (forumda sadece ikimizde hb manuel var sanırım baska gormedım) onu gecerız buna atar yaparız olayı olmadı hiç bir zaman.
bazı kişiler kullanmadan bınmeden yarısmadan sadece kagıt uzerınde bakıp deler gecer gecer bıdaha gecer gibi abzurt yorumları üzerine piyasada pek olmadığı için kimsenin bilmediği bi araba hakkında konusuyoruz.
bazısı da bılıyorum el arabasıyla gecerım havasında alman fanatıklıgı yapıyor olmasından kaynaklı.
bazısı işi okdr cok abartıyor ki kendı soyledıgı ıle celısıyor. yada kendı soyledıgı ıle baskasının soyledıgı celisıyor.
biliyorum bazıları şimdi gicik ayar oldu ama... atar yapana her türlü atarı yapmak mübahtır.
aa ozmn cidden kesin deneyelim. ben 140lık golf arıyordum denemek ıcın olur senın aracda cok guzel olur. tamam haber verıcem sana sen genede ozelden numaranı atarmısın bana. bıde neredesın ıst da hastal yolunda sıkarız. orası aksam bombos kmlerce duz bos...
yakın bi yer yapın da bende geleyim.senle deneriz benim arabanın yükü ne kadar etkilemiş öğreniriz.
tmm abi=) haberleşiriz
400 tl sana sadakam olsun. Kimin ne olduğu belli merak etme sen. boş konuşmayı bırak ben araba ayarlayıp arayacağım seni ama sen hala cep numaranı yazmadın döt korkusumu oluştu ? Bu kadar atar gidere öyle söylerim. 400 tl yi bir gecede pavyonda hiçbir şey yapmadan harcıyorum. sıkıntı yok.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
senin sülalenden başlarım it köpeği görürsün. ben en başında da delikanlı gibi ver numaranı araba ayarlayınca haber edeyim dedim. kendi şerefsizliğinle bu cevapları benden alıyorsun. 33 yaşında bir adam gibi delikanlı değilsin dansöz gibisin aynen pavyondaki karılar gibi.
sölediğim zoruna gitti hemen küfüre başla...
Rs Racing Garage
bundan sonra senin gibi dansözlere cevap bile vermem. ahah çakma tayyarınla hayatında başarılar.
Rs Racing Garage
sadaka kime veriyorsun sen terbiyesiz. sana insan gibi yazıyorum envai çeşit terbiyesizlik yazıyorsun. 30 yaşında yazmışsın 15 lik bebeler gibi yazdın resmen sana telefon verirmiyim ben. hele senin lafına inanıp ankaraya gelirmiyim. it gibi korktum senden çok titredim.
ben sana 1 kere demişim vericem diye. sonrada sen hala atar yaptığın için bana saplamazsan o parayı alırım dedim. Eğer ben parayı geri isteyecek olsam sana nie vereyim diyim? ufak beyinli ve karaktersiz olduğun için para lafı ediyorsun? delikanlı adamın ağzından bir kere laf çıkar.
Rs Racing Garage
bu saatten sonra cevap dahil vermicem yakında gelcem istanbula orda deneriz benim 5.20 ile saplayıp dönerim benzin parası dahil istemem için rahat olsun. ama yolda da refüje sokarım bu söylediğin küfür yüzünden it köpeği görürsün. git bildiğin yerede şikayet et yavru kuşum. hadi bye harikalar dünyanda yaşamaya devam et
Rs Racing Garage
Ya bi sakin olun hiç bir konu bu kadar ateşli olmamıştı. 30 küsür yaşında adamlarsınız. İlker abi sen de,Serdar abi sen de. Valla kusura bakmayında yaptığınız hiç olmamış. Konu konuluktan çıkmış. 1.8 civic 140 hp de,passat 1.8 t 150 hp de fena yürümeyen araçlar. Herkes fikrince aracın ne derece gideceğini yazmış. Bilmem kaç senelik konu için birbirinizi yiyeceksiniz. Ağır olun..
Vw Cc & Mk 5 Gti
gerek yok artık ne ben cevap veririm ne de o bana bişeler saçmalasın. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. bojwer kim kime saplarsa saplasın umrumda değil.
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)