5 vites de 240 görmek var 6. vitesde o hızı görmek var
5 vites de 240 görmek var 6. vitesde o hızı görmek var
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yaw sizinle daha fazla tartışmam ben artık. 5 ci viteste 240 gören araba ile 6 . viteste 240 gören araba aynı oranda mı hızlanıyor. kaldı ki 240 gören civic 1,8 hb sport yok bildiğim kadarı ile. dağdan filan inilirse belkipassatında öyle hafif eğimde görebileceğini sanmam.
ufuk yarın akşam müsait olursan beraber deneyelim benim araç seninkine oranla ne kadar hantallaşmış görmem lazım.
oktandan olmuştur onlar
bendede p0299 arızası var turbo basıncım düşük,inş çözülür sıkıntılarımız.o golfte bi olay olmalı daha geçen trafikte denk gelen muhtemelen otomatik fd6 ile selektör atmasıyla bastık.ben 3 kişiydim.ısıklarda da kalktık.adam başta geri kalıyordu ama 140-145 gibi yetişip açılmaya başlıyordu.
istanbula gelirsem neden olmasın sıkıntılar çözülürse bi iddiam olur,yok çözülmezse stok gelirim iddiam olmasada deneriz yine tanışmış oluruz.
deneyelim soner abi araç serviste bu cumartesiye yetişirse sıkıntısı çözülürse ,pazar buluşması olur veya ayrı cıkar deneriz.ben haber veririm.
sıkıntı olmaz. bi kaç defa gerilim yaşasak da deneysel tecrübe insanlarını severim. arada bir fiesta ile iskandinav flick videonu izliyorum.kırık motorla da olsa deneriz. yeterki sonradan saçma şeyler konuşulmasın.
insanlar sıkıntılı o zaman.. madem vtecin 1.5 boy arkasından gidebiliyor 1.8 yeni civic, millet 1-1.5 boyu çöpe atsın huzurlu yeni modelli 1.8 civice binsin. yapmayın allah aşkınıza aklınız alıyo mu böyle bir şeyi? boy sayma kavramı doğru mu o önemli. benim arkadaşım var, 2 araç basarken 2 boy var arada, arkadaşım 5-6 boy oldu abi diyor. bence böyle bi durum var. yada hakikaten 1.8 civic alınacak araba ama millet hala vti diye tutturmuş gidiyor
vti arkasından 1,5 2 boy gitmesi doğru. ben az oynanmış vti ile denediğimde 5-6 boy yedim ki aracımda ses sistemi var ciğerli bi sistem.
bursada denedik yine aracımda bagaj doluydu ve benzin sistemi sorunluydu. ancak 4 boy oldu.
30 liraya civic 1,8 alan adam konfor güvenlik vs için alır. 20 liraya vti alan adam devir çevirmek için alır. keyif için alır.
Ben 1,8 civic alırken 24 liraya ep3 vardı. düşeş. 30 a bunu aldım. ep3 kötü araba mı? keyif meselesi.
200 le giderken önüne bişey çıksa vti ile kurtarma şansın 1,8 den bi hayli az olur.
valla 1.8 Civic alasım geldi![]()
![]()
ben bulayım passat haber edicem seni özelden cebini yolla. yada bende gelirim istanbula sıkıntı olmaz herzaman heryerde deplasmana çıkarız
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)