User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
245 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Civic 1.8 Hb Mi Passat 1.8 T mu?

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 vites de 240 görmek var 6. vitesde o hızı görmek var
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw sizinle daha fazla tartışmam ben artık. 5 ci viteste 240 gören araba ile 6 . viteste 240 gören araba aynı oranda mı hızlanıyor. kaldı ki 240 gören civic 1,8 hb sport yok bildiğim kadarı ile. dağdan filan inilirse belki passatında öyle hafif eğimde görebileceğini sanmam.

ufuk yarın akşam müsait olursan beraber deneyelim benim araç seninkine oranla ne kadar hantallaşmış görmem lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur 3.0 geçer veya geçemez demiyorum arada ki farkı anlamadın. yolda denk gelmeler tabii ki kriter değil.
    ancak bu forumda veya caddede eğlenen tiplerden kimse 3.0 a6 ile type R bile rakip görmez kendine. fakat ışıklarda kafa göz çıkarıp kışkırtmayı da bilirler. yani geçelim öyle rakip olamaz laflarını.

Fd6 için bişey demiyorum. bana da denk gelenler çok hafif geldi. 6000 rpm i görmeden geçilebilir. tabii bu arada iyice de ölü değil. fd6 ile 122 lik golf videoları vardı sende izlemişsindir.

Benimle denemek istersen istanbula geldiğinde deneriz. hiç sorun değil. geçmek de var geçilmek de. şu sıralar yakıt sistemim zayıf zaten. P171 hatası veriyor araç. üzerinde ses sistemi de var yüklü şekilde. kısacası kasmana gerek yok. şu hali ile kafa göz gitmemiz lazım. veya az bi fark olur. sonuç kesin olmaz.

yalnız passat konusunda iddaalıyım. kendi aracım dediğim koşullarda çok bişey demiyorum ancak üzerinde ıvır zıvır ağırlık olmayan sağlıklı civic çok rahat geçer. 200 km hızlarda 4 boy açması lazım.
    oktandan olmuştur onlar
    bendede p0299 arızası var turbo basıncım düşük,inş çözülür sıkıntılarımız.o golfte bi olay olmalı daha geçen trafikte denk gelen muhtemelen otomatik fd6 ile selektör atmasıyla bastık.ben 3 kişiydim.ısıklarda da kalktık.adam başta geri kalıyordu ama 140-145 gibi yetişip açılmaya başlıyordu.
    istanbula gelirsem neden olmasın sıkıntılar çözülürse bi iddiam olur,yok çözülmezse stok gelirim iddiam olmasada deneriz yine tanışmış oluruz.
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur senin Audi ile benim megane'ı bir deneyelim..
    deneyelim soner abi araç serviste bu cumartesiye yetişirse sıkıntısı çözülürse ,pazar buluşması olur veya ayrı cıkar deneriz.ben haber veririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı olmaz. bi kaç defa gerilim yaşasak da deneysel tecrübe insanlarını severim. arada bir fiesta ile iskandinav flick videonu izliyorum. kırık motorla da olsa deneriz. yeterki sonradan saçma şeyler konuşulmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw sizinle daha fazla tartışmam ben artık. 5 ci viteste 240 gören araba ile 6 . viteste 240 gören araba aynı oranda mı hızlanıyor. kaldı ki 240 gören civic 1,8 hb sport yok bildiğim kadarı ile. dağdan filan inilirse belki passatında öyle hafif eğimde görebileceğini sanmam.

ufuk yarın akşam müsait olursan beraber deneyelim benim araç seninkine oranla ne kadar hantallaşmış görmem lazım.
    yazdıklarına totomla gülüyorum. çık gel ankaraya ben sana bulayım bir tane stock passat. bulunca pm atarım bakalım noluyor ozaman.

hey Allah'ım tayyar zannedionuz ya.. ilk önce bir 206 gti geçsin 1.8 civic
    Rs Racing Garage

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar sıkıntılı o zaman.. madem vtecin 1.5 boy arkasından gidebiliyor 1.8 yeni civic, millet 1-1.5 boyu çöpe atsın huzurlu yeni modelli 1.8 civice binsin. yapmayın allah aşkınıza aklınız alıyo mu böyle bir şeyi? boy sayma kavramı doğru mu o önemli. benim arkadaşım var, 2 araç basarken 2 boy var arada, arkadaşım 5-6 boy oldu abi diyor. bence böyle bi durum var. yada hakikaten 1.8 civic alınacak araba ama millet hala vti diye tutturmuş gidiyor
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyelim soner abi araç serviste bu cumartesiye yetişirse sıkıntısı çözülürse ,pazar buluşması olur veya ayrı cıkar deneriz.ben haber veririm.
    bu haftadan itibaren öbür hafta sonuna kadar yokum.. 20 maysıtan itibaren deneyebiliriz.. stock 122 hp tfsi değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur senin için ankaraya gelirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur senin için ankaraya gelirim.
    merak etme benzinini ben karşılarım saplar benzin parasını da istemem geri postlarım için rahat olsun
    Rs Racing Garage

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok seertt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlar sıkıntılı o zaman.. madem vtecin 1.5 boy arkasından gidebiliyor 1.8 yeni civic, millet 1-1.5 boyu çöpe atsın huzurlu yeni 1.8 civice binsin. yapmayın allah aşkınıza aklınız alıyo mu böyle bir şeyi? boy sayma kavramı doğru mu o önemli. benim arkadaşım var, 2 araç basarken 2 boy var arada, arkadaşım 5-6 boy oldu abi diyor. bence böyle bi durum var. yada hakikaten 1.8 civic alınacak araba ama millet hala vti diye tutturmuş gidiyor
    vti arkasından 1,5 2 boy gitmesi doğru. ben az oynanmış vti ile denediğimde 5-6 boy yedim ki aracımda ses sistemi var ciğerli bi sistem.

bursada denedik yine aracımda bagaj doluydu ve benzin sistemi sorunluydu. ancak 4 boy oldu.

30 liraya civic 1,8 alan adam konfor güvenlik vs için alır. 20 liraya vti alan adam devir çevirmek için alır. keyif için alır.

Ben 1,8 civic alırken 24 liraya ep3 vardı. düşeş. 30 a bunu aldım. ep3 kötü araba mı? keyif meselesi.

200 le giderken önüne bişey çıksa vti ile kurtarma şansın 1,8 den bi hayli az olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 1.8 Civic alasım geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak etme benzinini ben karşılarım saplar benzin parasını da istemem geri postlarım için rahat olsun
    iban numaramı veriyorum 400 lira havale et geliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bulayım passat haber edicem seni özelden cebini yolla. yada bende gelirim istanbula sıkıntı olmaz herzaman heryerde deplasmana çıkarız
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüzgara gerek yok. daha ortada passat yok atarlanıyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüzgara gerek yok. daha ortada passat yok atarlanıyorsunuz.
    bizde R yok bilader bunu herkes bilir. sen koskoca istanbulda passat bulamıon biz döt kadar ankara'da buluruz içini ferah tut sen. Kağıt üzerinde at koşturmaya devam et
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçelim bunları kalk gel parasını vericem yazıyorsun. sonra araba bulalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu haftadan itibaren öbür hafta sonuna kadar yokum.. 20 maysıtan itibaren deneyebiliriz.. stock 122 hp tfsi değil mi?
    o zaman deneriz abi sorun değil.dediğim gibi araçta basınc sıkıntısı var düşük basınç arızası veriyor.serviste şu an.duruma göre stok veya yazılımlı olucak.bir de egzoz var başka birşey yok filtresine kadar orjinal egzoz dışında.18 jant var ayrıca.122 lik a3.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti arkasından 1,5 2 boy gitmesi doğru. ben az oynanmış vti ile denediğimde 5-6 boy yedim ki aracımda ses sistemi var ciğerli bi sistem.

bursada denedik yine aracımda bagaj doluydu ve benzin sistemi sorunluydu. ancak 4 boy oldu.

30 liraya civic 1,8 alan adam konfor güvenlik vs için alır. 20 liraya vti alan adam devir çevirmek için alır. keyif için alır.

Ben 1,8 civic alırken 24 liraya ep3 vardı. düşeş. 30 a bunu aldım. ep3 kötü araba mı? keyif meselesi.

200 le giderken önüne bişey çıksa vti ile kurtarma şansın 1,8 den bi hayli az olur.
    şahsi fikrimdir, istediği kadar devir çevirsin vti- kabulüm. 1.8 madem vti ın 1-1.5 boy arkasından gidebilecek kapasistede bir araba, vti alandan şüphe ederim ben. vti dan kat be kat kaliteli konforlu. ama renk-zevk ortaya giriyor neyse ben hala 1.4 tsi dayım
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)