User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
245 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Civic 1.8 Hb Mi Passat 1.8 T mu?

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçelim bunları kalk gel parasını vericem yazıyorsun. sonra araba bulalım.

ben en başında ne dedim bulayım sana haber vereyim dedim. önceki postları oku ilk önce.. ondan sonra dedim benzinini karşılar saplar gönderirim diye.. ahaha sen bana cep no nu pm le bulur bulmaz bu yakınlarda ararım gelirsin.. koyarız videoları da..
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarına totomla gülüyorum. çık gel ankaraya ben sana bulayım bir tane stock passat. bulunca pm atarım bakalım noluyor ozaman.

hey Allah'ım tayyar zannedionuz ya.. ilk önce bir 206 gti geçsin 1.8 civic
    aha burda yazmışım işte
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai Getz 1.4 Dohc - YouTube
    getz bu arada.3 gündür bendeydi kiralama şirketinden aldım başka videolarıda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    getz bu arada.3 gündür bendeydi kiralama şirketinden aldım başka videolarıda var
    Böyle müşteri olmaz olsun !
    Golf MKVII 1.6 Tdi

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo fena gidiyormuş gözüm korktu. 2005 jazz elite var. onla denk gelirse hiç bulaşmıyayım accordu olan zaten uzak dursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kulaklıkla filan dinleyin sonda balatalar otobüslerdeki retarder gibi uğultu yapıyor ölmüş artık.
    jazz filan tanımam,0-100 ü fena değil bunun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda yazmak olsun diye yazan okadar çok adam varki konuları okumadan (acı tarafıda okusada anlamıyor) kim kimi geçti benim tsı hepsini deler gecer o bunu gecer bu bunu gecer aşcı uşak bahcıvan....

kimi de cupra ya binip (240hp turbolu) typeR a kafa tutuyor utanmadan (200hp turbosuz) seat forumuna yazdım adamları ağlattım resmen... o cupracılar 240hp lik s2000 le denesin bakalım noluyor.. ama yok ozaman cupra aile arabası oluyor... şaka değil gercek seat forumlarından onde gelenlerden birinde bu konu arayın.

aynı o hesap hala turbolu aracı turbosuz araca karsı üstün görmek.
    hayır fındık kadar turbonla nereye basıyorsun.. onu anlamadım.

ben 1,8civic imi aldıgım paraya ep3 de alabılırdım maksat basmak sıkmak degıl benım ıcın mın. benzınde max. verım bu konuda leon ıle cok kıyasladım ama ...... kıyaslanamazmış bile .

önüme gelen tsı diyor. yahu tsı ın 122 olanı çöp geçin onu. turbolu 122tsı ile fd6 turbosuz aracı yarıstırmakda tsı ın acizliği bence ki uzun yolda fd6 cok rahat alacıktır. tsı ın 140 ve 160 ve üstünü bilemem... ama 140lıgı olsada denesek keşke.. kağıt uzerınde bakmakla olsak zaten almancının demesıyle deler gecerız...

ben sağlıklı bir vti ile cok ciddi bir rakıpdi benim için ve cok sağlıklı bir motoru vardır (arkadasımdır forumdandır) 7kez denedik o da şaşırdı ... cok begendı.

bana atar tutar yapacak adam önce vti ile yürürüm diyebiliyorsa gelsin benimle denesin. yok turbom var ama qodum vti ile kapışmaya yemiyor diyorsa parasını sende versen benzini harcamam arabama yazık... alınır ...

a bi de yok biri daha vardı ağır araba 0-100 ü o surede cıkıyorsa sonrasında hızını alıp 100-200 e ucarak gıdecek dıye bır varsayıma kapılmak... ilk okul cocukluğu gibi birşey... hanı torklu arac hızını aldıktan sonra kopartır gıder dese anlıcam...

garip garip yorumları okumaktan beynım sulandı....

son diceğim vti ile denemeye qodu yiyen varsa gelsin 1.8 hb manuel ve vti ile girsin aramıza NOKTA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kulaklıkla filan dinleyin sonda balatalar otobüslerdeki retarder gibi uğultu yapıyor ölmüş artık.
    jazz filan tanımam,0-100 ü fena değil bunun
    11 saniye temiz var belki 12 bile çıkar :P

getz ne gider bilmiyorum da yolda durmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ne getz i yaa gec onu... ben vtec2 ile qodumda sallıyordum onu...

arabada ne yol tutus ne guvenlık hıc bı halt olmadıgı ıcın arabanın ıcındekı kendını hızlı gıdıyor sanıyor=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accord 2,4 geçtiğini iddaa edenler var getz öyle de fantastik bir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s.i ın çakmasıymış tahtta s.i varken koreli oturmuş gezt olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100'e kadar honda 100'den sonra passat açacaktır.

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

a bi de yok biri daha vardı ağır araba 0-100 ü o surede cıkıyorsa sonrasında hızını alıp 100-200 e ucarak gıdecek dıye bır varsayıma kapılmak... ilk okul cocukluğu gibi birşey... hanı torklu arac hızını aldıktan sonra kopartır gıder dese anlıcam...

garip garip yorumları okumaktan beynım sulandı....

son diceğim vti ile denemeye qodu yiyen varsa gelsin 1.8 hb manuel ve vti ile girsin aramıza NOKTA
    Daha önceki sayfalarda bir atasözü ile durumu anlattım ama anlayana sabit kafalı olmayı bırakın. Vti a standart bir passat yetişemez arasında güç farkı ve ağırlık farkı bariz olarak mevcut Ama 1.8 honda nın passat karşısında 100 km den sonra hiçbir şansı yok. İlk okul çocukluğu derken Binmediğin araba hakkında yaptığın yorum olduğu çok belli. Elimin altından onlarca passat geçti ve 2 tanesi ile 150.000 km ye yakın yol yaptım. Neyin nasıl tepki vereceğini senden daha iyi bileyim müsade ette Agır olan araç 100 km ye hafif olan araç ile aynı sürede ulaşıyorsa mantığını çalıştırırsan ordan sonra kopartıp gideceği kesin güç ve tork bandını daha iyi kullanabildiği için. Yorum yaparken saygı sevgi çerçevesini de aşmayalım... Honda geçse ne olur passat geçne ne olur benim bir yerim büyümeyecek. Ama bırakın bu markalar için birbirinizi kırmayı artık.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önceki sayfalarda bir atasözü ile durumu anlattım ama anlayana sabit kafalı olmayı bırakın. Vti a standart bir passat yetişemez arasında güç farkı ve ağırlık farkı bariz olarak mevcut Ama 1.8 honda nın passat karşısında 100 km den sonra hiçbir şansı yok. İlk okul çocukluğu derken Binmediğin araba hakkında yaptığın yorum olduğu çok belli. Elimin altından onlarca passat geçti ve 2 tanesi ile 150.000 km ye yakın yol yaptım. Neyin nasıl tepki vereceğini senden daha iyi bileyim müsade ette Agır olan araç 100 km ye hafif olan araç ile aynı sürede ulaşıyorsa mantığını çalıştırırsan ordan sonra kopartıp gideceği kesin güç ve tork bandını daha iyi kullanabildiği için. Yorum yaparken saygı sevgi çerçevesini de aşmayalım... Honda geçse ne olur passat geçne ne olur benim bir yerim büyümeyecek. Ama bırakın bu markalar için birbirinizi kırmayı artık.
    amk bir Ankara biliyordu iki plakanı da ezberledi. gj 729 , s 6500 Passatın 3. vitesi sağlamdır. Passat 3'te kopartmaya başlar. De mi ağa
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (Vti a standart bir passat yetişemez arasında güç farkı ve ağırlık farkı bariz olarak mevcut Ama 1.8 honda nın passat karşısında 100 km den sonra hiçbir şansı yok)

vti in passat a üstünlüğünü kabul edipde.... passatın 1.8 i dagıtacagını idda etmene anlam veremiyorum ...

çünkü....

vti ın 1-2boy gerısınden giden bir arabadan söz ediyorum diyorum ....

ne yani yoksa passat vti için ağır... 1.8 için şahlanıyormu.

vti ile yarışmasam tamam dicem.. vti ile kapıştın mı passatla peki o binlerce km nin içinde...

vti passata naptı bi onu anlatsana bilelim...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem bu 1.8ler bu kadar iyi gidiyor daha bugüne kadar bir tane rolling videosunu göremedim
    ankarada her hafta deneme oluyor
    bir tanesi gelsinde stock 1.8tyi geçmeyi bıraksında o kadar bolt on feh vti var 2 boy tamponuna yanaşsın bizde görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hiç MANUEL HB CİVİC gördün mü ki ?

mevcut satısında arabanın fıyatı cok yuksektı. alanlarda hep otomatık vs aldı manuel alan cok tektuk...

arac sahıplerıde hep ortayasın uzerı oldu. bak sahibinden e 10-15 tane manuel hb civic var ozaman anlarsın...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hiç MANUEL HB CİVİC gördün mü ki ?

mevcut satısında arabanın fıyatı cok yuksektı. alanlarda hep otomatık vs aldı manuel alan cok tektuk...

arac sahıplerıde hep ortayasın uzerı oldu. bak sahibinden e 10-15 tane manuel hb civic var ozaman anlarsın...
    geçtiğimiz yaz bizzat satışını yaptım
    kadirbey otomotiv satış temsilcisiydim ve 2 güne yakın kullanma fırsatım oldu
    heralde bizim sattığımız arabanın ciğerlerini ameliyatla almışlar ki öyle ahım şahım bir izlenim bırakmadı bizde

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakım farkı
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)