ocağına incir ağacı dikmene gerek yok ogrenci adamsın fırfır gezicen
dizel+tek kapı+tip sıfat vs tam biçilmiş kaftan![]()
![]()
ocağına incir ağacı dikmene gerek yok ogrenci adamsın fırfır gezicen
dizel+tek kapı+tip sıfat vs tam biçilmiş kaftan![]()
![]()
1881 - 193∞
Bmwnin çekindiğim tek yönü KM si , alacağımız araç yaklaşık 120 bin kmde
bu kilometre bakılması dikkat edilmesi yerler nerelerdir , bakımlı araçsa alınır mı ?
aynen demek istediğim tam anlamıyla buydu
e90'la okula gittiğimde arkadaşlar abini nereye bırakıpta geldin diyolar meselacoupeyle cıkınca babanın yada bi büyüğün tek kapı arabaya bineceğini düşünmüyolar
baba parası-baba arabası biraz farklı oluyo o kısımda
![]()
şu baya iyiymiş km komninasyon filan
Connecting site...
iç dış m paket değil de iç dış temiz, düzgün kullanılmış ve mümkün olduğunca düzgün bakılmışın yanında az kmli bi araç bakın bence.
bir de şöyle bir ön yargıyı dahil edeyim. m paket kullanıcısı belki arabayı biraz daha zorlamış olabilir
param olsa linkte ki aracı düşünürdüm açıkçası. kombinasyon olarak ta farklı en azından.
Alacagin herhangibir e9x in 90k km den sonra devirdaim ponpasi gidecek hazirlikli olmal gerek. Onun harici e9x ler genel olarak sorunlu araclar degiller . Egerki bmw de karar kilindiysa kesinlikle ekranli olmali. Ekransiz bir bmw nin siradan bir aractan hicbir farki yok gozumde.
Denk geldigi kadari ile makyajsiz kasa e92/3 lerde ekran yok denecek kadar az heralde ? Bana gereksiz geliyor ~100k verip bmw aliyorsun ne ekran var ne recaro var ...
ama e92 177 alacağına e90 olsun 184 olsun derim kesinlikle ,gidiş olarak bariz bir fark var, yakıtı da daha düşük. Düzünden alırsın, m pakete çevirmek kolay , son çıkan e90, hazır paketli m paketlerle ayırmakta zor, koltuklar vs aynı bariz bir fark yok.
Bende dün itibariyle E92 den vazgeçtim gibi , sebebine gelince motor 177 lik olacak bu sıkıntı özellikle alabileceğim araçların kmsi bakımından , nerdeyse aynı fiyata dediğiniz gibi 184 lük full m paket E90 alınabiliyor daha düşük kilometrede olması da cabası , öncelikle E90 184 lük bakacağız umarız istediğimiz gibi bulabiliriz yoksa bi anlık kararla mercedes olur![]()
Bazı şeyler daha net oturdu kafamda öncelikle 177 likten yani E92 den vazgeçildi..
Şimdiki aklımda kalan iki araç ise 2011 E90 320d 184 HP (M paket) vs 2011 C180 1.8 AMG
Bugün canlı olarak önümden geçti mercedes çok başka bişi gerçekten..
Varmıdır beni bu ikilemden kurtaracak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)