User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Evo 8 - Bugeye STİ ?

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/drag...p-12-a-49.html

927 ve 928'. mesajlara bakın...
    9sn de akhisarı koşan GC8de STOCK STI şanzımanı vardı...

Videoyu izleyin:BORKED
    9.464 yapan bu arabada (9.3 de yaptı aynı haftasonu) "STANDART STI ŞANZIMAN" vardı...
    O süreye inebilmek için kaç hp lazım bir arabaya onu da hesap edersiniz bir zahmet...

Çok komik değil mi?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru bir karşılaştırma olmamış. bugeye serisi 2001-2002, evo 8 ise 2003-2004. evo 9 2005'te çıktı piyasaya. yani evo 8 in muadili blobeye diyebiliriz. ama illaki bu iki araç arasında kıyaslama yapılacaksa evo 8 daha ağır basar. yeni her zaman daha iyidir, teknolojisi, kalitesi vs. (standart araçlar için konuşuyorum, modifiyeli olanlarda durum değişir). ben bugeye ı sadece iyi bir yerde motoru yapılmışsa ve referanslı bir arabaysa düşünürdüm. diğer türlü evo 8 alırdım.

ben de zamanında evo ve subaru arasında kalmıştım. ancak benimkiler muadildi, evo 9 vs hawkeye. benim tercihim subaru oldu. nedenlerini şöyle sıralayabilirim:
    1) boxer motor sesi
    2) görüntü (hawkeye serisi bence tüm subaru ve evo serilerinin en güzeli)
    3) kolay ve nispeten ucuz parça temini
    4) türkiye'de daha yaygın olması (motor yapılması, modifiye edilmesi vs yi kastediyorum)

3 yıldan uzun bir süredir subaru kullanıyorum. sıkıntı çıkarmıyor mu, çıkarıyor tabi ki ama aktarması, yol tutuşu, şanzımanı çok başarılı. hele pistte

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/drag...p-12-a-49.html

927 ve 928'. mesajlara bakın...
    9sn de akhisarı koşan GC8de STOCK STI şanzımanı vardı...

Videoyu izleyin:BORKED
    9.464 yapan bu arabada (9.3 de yaptı aynı haftasonu) "STANDART STI ŞANZIMAN" vardı...
    O süreye inebilmek için kaç hp lazım bir arabaya onu da hesap edersiniz bir zahmet...

Çok komik değil mi?
    Pist bayagi kisaydi yanlis hatirlamiyorsam burda
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

500hp ye kadar EVO 500hpden sonra STİ

bence tam tersi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 yıldan uzun bir süredir subaru kullanıyorum. sıkıntı çıkarmıyor mu, çıkarıyor tabi ki ama aktarması, yol tutuşu, şanzımanı çok başarılı. hele pistte
    Pistte demissinde en hizli subaru 02:41.08 donmus Istanbul Park'ta en hizli evodan 11 saniye kadar daha yavas, nasil olacak bu isler

Piste cikinda subaru gorelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru bir karşılaştırma olmamış. bugeye serisi 2001-2002, evo 8 ise 2003-2004. evo 9 2005'te çıktı piyasaya. yani evo 8 in muadili blobeye diyebiliriz. ama illaki bu iki araç arasında kıyaslama yapılacaksa evo 8 daha ağır basar. yeni her zaman daha iyidir, teknolojisi, kalitesi vs. (standart araçlar için konuşuyorum, modifiyeli olanlarda durum değişir). ben bugeye ı sadece iyi bir yerde motoru yapılmışsa ve referanslı bir arabaysa düşünürdüm. diğer türlü evo 8 alırdım.

ben de zamanında evo ve subaru arasında kalmıştım. ancak benimkiler muadildi, evo 9 vs hawkeye. benim tercihim subaru oldu. nedenlerini şöyle sıralayabilirim:
    1) boxer motor sesi
    2) görüntü (hawkeye serisi bence tüm subaru ve evo serilerinin en güzeli)
    3) kolay ve nispeten ucuz parça temini
    4) türkiye'de daha yaygın olması (motor yapılması, modifiye edilmesi vs yi kastediyorum)

Kücük bir düzeltme yapabilirseniz. 2005 yılında Evo 8 üretimi devam etti. 2006'da 9 cıktı.
    ☻/
    /▌
    / \

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya Evo 9 u hiç karıştırmayın standart turbo ile canberkin aracının neler yaptığı ortadaydı.

ps: Güneş abi pazar günü roadrunner i izleyebiliyoruz mu pistte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistte demissinde en hizli subaru 02:41.08 donmus Istanbul Park'ta en hizli evodan 11 saniye kadar daha yavas, nasil olacak bu isler

Körfez pistinde dönüyor Subaru'lar 30 tane evo toplansında piste çıksın görelim

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ona biraz subaru sahiplerinin araclari uzerindeki hassas ve nazik kullanimi diyelim yeni kasa hatta standart bi sti in 2.30-2.35 donmemesi garip olan.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gunes,

Ankara'da elimizin altında öyle gidebileceğimiz pist olsa, inan tersi olur.

Ankara'dan araçları yükle, piste gir, geri yükle dön demek, ne yazık ki sizin gibi her hafta sonu piste gidebilmeyle karşılaştırılamıyor.

Ama son birkaç seferdir körfeze gidebiliyoruz, 51 dönen ve günlük kullanılan STi var misal...

İstanbulpark ta inşallah olacak, Ankara subarucularının aklında bayağı bir zamandır var, ama denk getiremedik herkesi birden...

Günlük araba tercihine gelirse, ben olsam bugeye yerine EVO8 alırım. Sonuçta model farkı var, yıl farkı var.

Ama muadili olan blobeye 2005 STi mı, EVO8 mi dersen, iş tersine döner, DCCD'li STi ülkemiz şartlarında her türlü tercih sebebi olur, gerek parça açısından, gerek günlük binebilmek odaklı, gerek sorunsuzluk olarak...

Son olarak, EVO-STi kardeştir, bunları ayıran kalleştir.

Selamlarımla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufvozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F1 pisti varken korfez'e mangala gidilir artik

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona biraz subaru sahiplerinin araclari uzerindeki hassas ve nazik kullanimi diyelim yeni kasa hatta standart bi sti in 2.30-2.35 donmemesi garip olan.
    Pist orada, transponder orada, donen doner, don(e)meyen bakar

Alıntı Lancerution Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps: Güneş abi pazar günü roadrunner i izleyebiliyoruz mu pistte
    Sezonu kapattim eksiklerden oturu aslinda ama one kilitli diff takiyorum ve sanzimani duzeltiyorum yarin insallah, yetisirse test amacli cikmayi planliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufvozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Haklısınız abicim Subi lerin toplanıp pist organizasyon yapmaları çok güzeldi,
    de Körfezde süre yapmış evolar var subilerin bi sürelerini öğrenemedik acaba ne durumda diye güneş abim de resmi bir süre olup olmadığını bilmediği için öyle dediğini düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Son olarak, EVO-STi kardeştir, bunları ayıran kalleştir.

Selamlarımla...
    EVO-STi kardestir ama istanbul'daki subicileri piste cekemedik bir turlu, artik ara gaz verme yontemini deniyorum gelsinler diye

Benim inancim supersportlari rahatsiz edebilecek subarularin evolarin yapilabilecegi uzerine, eglenceli kisim o zaman basliyor zaten. Gelin dostum beraber eglenelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sezonu kapattim eksiklerden oturu aslinda ama one kilitli diff takiyorum ve sanzimani duzeltiyorum yarin insallah, yetisirse test amacli cikmayi planliyorum.

O zaman pazar günü Bora abiyle beraber senide izlemek istiyoruz abi iki kanatlı görelim

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah, her seferinde toplanmaya çalışıyoruz, aksilik çıkıyor, umarım Angara ekibi de gelip İstanbulpark'ı öğrenecek zamanla, sonra da süreler gelmeye başlar, senin setup gibi pist odaklı araba yapanlar başladı artık şükür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız abicim Subi lerin toplanıp pist organizasyon yapmaları çok güzeldi,
    de Körfezde süre yapmış evolar var subilerin bi sürelerini öğrenemedik acaba ne durumda diye güneş abim de resmi bir süre olup olmadığını bilmediği için öyle dediğini düşünüyorum.
    Ben subaru hızlı evo hızlı filan demedim yanlış anlaşılma olmasın. Arkadaş pistte görelim dedi o yüzden. şu organizasyondaki adamların en fazla 5 tanesi bu foruma üye sanki subaru" pistte kırılır diye çıkmıyorlar" anlaşılmasın.
    piste çıktım ertesi gün işe gittim arabamla. standardın dışına çıkınca zaten iyi olan araba değil iyi yüklenen araba sağlam ve hızlı zaten.
    saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman pazar günü Bora abiyle beraber senide izlemek istiyoruz abi iki kanatlı görelim
    Sanzimanin gecmeme sorunu cozduk, bu seferde baski balata adam gibi ayirmadigi icin 4000 ve uzeri devirlerde vitesler cartlamadan gecmiyor, simdi repair kit'le twin plate'i yeniliyoruz, hazir acmisken one de quaife'in atb lsd'sini takiyoruz. Bakalim bakalim neler olacak

Bora widebody'si sayesinde buyuk lastik takabiliyor, dunya kadarda tecrubesi var bu pistte, bi aksaklik olmazsa 2:20 (+- 2sn) donecegini tahmin ediyorum.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist bayagi kisaydi yanlis hatirlamiyorsam burda
    375 metre idi pist bu videoda...
    o haliyle en hızlı süre 9.9küsür süre ile MSky'a aitti öncesinde...

27 metre kısa olsa pist, +200km ile 375. metreden geçen ve 402. metreye kadar hızlanan araç ne kadar daha extra süre yapar sence?
    0 km den kalkıp 375 metre yol alırken 9.3 sn ihtiyaç duyan arabanun +200km ile 27 metreyi kat etmesi fazla zaman almaz,her şekilde 10sn altı rahat çıkartırdı ve bunu STOCK şanzımanla, pistin VHT'siz kısmında STOCK YÜRÜYEN ve STOCK AKTARMA ile yaptı....

Burada DP555 muhabbeti yapmıyorum, zaten araba söküldü...
    Videoyu koymamdaki araç STOCK STI ŞANZIMAN, STOCK STI YÜRÜYEN ile bazı arkadaşların ÇOK KOMİK dedikleri güçleri kaldıranilmesidir...

STI iyi EVO kötü demiyorum asla ama Aktarma ve Yürüyende STI'n "çok komik" denilecek seviyedeki güçleri kaldırmasını anlatmaya çalıştım...
    2 aracın da artıları var birbirine göre, kişinin tercihine kalmış, birisi iyi diğeri kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın yani....
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)