User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: Evo 8 - Bugeye STİ ?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    375 metre idi pist bu videoda...
    o haliyle en hızlı süre 9.9küsür süre ile MSky'a aitti öncesinde...

27 metre kısa olsa pist, +200km ile 375. metreden geçen ve 402. metreye kadar hızlanan araç ne kadar daha extra süre yapar sence?
    0 km den kalkıp 375 metre yol alırken 9.3 sn ihtiyaç duyan arabanun +200km ile 27 metreyi kat etmesi fazla zaman almaz,her şekilde 10sn altı rahat çıkartırdı ve bunu STOCK şanzımanla, pistin VHT'siz kısmında STOCK YÜRÜYEN ve STOCK AKTARMA ile yaptı....

Burada DP555 muhabbeti yapmıyorum, zaten araba söküldü...
    Videoyu koymamdaki araç STOCK STI ŞANZIMAN, STOCK STI YÜRÜYEN ile bazı arkadaşların ÇOK KOMİK dedikleri güçleri kaldıranilmesidir...

STI iyi EVO kötü demiyorum asla ama Aktarma ve Yürüyende STI'n "çok komik" denilecek seviyedeki güçleri kaldırmasını anlatmaya çalıştım...
    2 aracın da artıları var birbirine göre, kişinin tercihine kalmış, birisi iyi diğeri kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın yani....
    Kac metre oldugu hala tam olarak bilinemeyen bir pistte yapilan yarista yarisan tork grafigini ve kullanilan parcalari bilmedigimiz bir aractan mumkunse net rakamlar kullanarak bahsetmeyelim keza herhangi gecerliligi olan bir yaris bile degil, bosuna varsayimlara girmeyelim yani.

Benim bildigim TR'de 10 saniye alti arac hala yok 1/4 mil'de ama bu baska bir konu.

STI'in aktarmasi, sistemin yapisindan oturu EVO'dan daha saglam olabilir ama yok efendim 1000 beygir kaldirir, stock aktarma ile WRC'ye katilsan kirilmaz tadinda aciklamalarda hayali olmaktan oteye gitmiyor, hem anlamsiz hem gereksiz bir muhabbete surukluyor konuyu, gerek yok bunlara..
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kücük bir düzeltme yapabilirseniz. 2005 yılında Evo 8 üretimi devam etti. 2006'da 9 cıktı.
    Mitsubishi introduced the Lancer Evolution IX in Japan on March 3, 2005,[16] and exhibited the car at the Geneva Motor Show for the European market the same day.[17] The North American markets saw the model exhibited at the New York International Auto Show the following month.[18] The 2.0 L Mitsubishi Sirius engine#4G63 engine has MIVEC technology (variable valve timing), and a revised turbocharger design boosting official power output at the crankshaft to 291 PS (214 kW; 287 hp) and torque to 392 N·m (289 lb·ft).

wikipediadan alıntıdır. evo 9 2005'de çıktı.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz niye draglarda o kadar yildir srock yuruyenli bi evo goremiyoruz arkadsdlsr 23456789 farketmez nerde bu cok saglam yuruyenli evolar? Draglarda yillardir stock sanzuman yuruyenli bir suru subaru yarisiyor 9 sn yapiyor 10 sn yapiyor farketmez 375 meteede 9sn yapmis farketmez hadi ultra mega yuruyenli evolarinizla girin siz 300 metreyi 9 sn gidin bizde izliyelim.bencede bosa yorum yapiyoruz daha dayanikliligini bile test etmeye g.tunuzun yemedigi bi arabanin yuruyenini gelip bidi bidi savunuyosunuz.birakin bos muhabbetide uygulama gorelim.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz niye draglarda o kadar yildir srock yuruyenli bi evo goremiyoruz arkadsdlsr 23456789 farketmez nerde bu cok saglam yuruyenli evolar? Draglarda yillardir stock sanzuman yuruyenli bir suru subaru yarisiyor 9 sn yapiyor 10 sn yapiyor farketmez 375 meteede 9sn yapmis farketmez hadi ultra mega yuruyenli evolarinizla girin siz 300 metreyi 9 sn gidin bizde izliyelim.bencede bosa yorum yapiyoruz daha dayanikliligini bile test etmeye g.tunuzun yemedigi bi arabanin yuruyenini gelip bidi bidi savunuyosunuz.birakin bos muhabbetide uygulama gorelim.
    Terbiyesizlik yapmadan yazabilsen oturur konusuruz ama bu sartlarda mumkun degil.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet haklisin fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu draglarda stock sanzuman ve yuruyenle 10 sn giden evo gordugumuz zaman konuya devam ederiz.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mitsubishi introduced the Lancer Evolution IX in Japan on March 3, 2005,[16] and exhibited the car at the Geneva Motor Show for the European market the same day.[17] The North American markets saw the model exhibited at the New York International Auto Show the following month.[18] The 2.0 L Mitsubishi Sirius engine#4G63 engine has MIVEC technology (variable valve timing), and a revised turbocharger design boosting official power output at the crankshaft to 291 PS (214 kW; 287 hp) and torque to 392 N·m (289 lb·ft).

wikipediadan alıntıdır. evo 9 2005'de çıktı.
    Tesekkürler bilgi için. Ben Tr şartlarını düşünmüştüm wikipedia'ya bakmamıstım. Eski aracım 2005 Evo 8'di. Bildigim kadarıyla TR'de 2005 evo 9 yok. TR biraz geriden takip ediyor sanırım.
    ☻/
    /▌
    / \

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000hpyi dilinize doladınız masturbasyon yapıyorsunuz

hiçbişey degiştirmeden kılçıksız 600hplik evoyla dragta kaç kere kalkabilirsiniz ? draglara giren evoların sadece şanzıman masraflarıyla stiya komple blok alınır

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulutcum tebrik ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkürler bilgi için. Ben Tr şartlarını düşünmüştüm wikipedia'ya bakmamıstım. Eski aracım 2005 Evo 8'di. Bildigim kadarıyla TR'de 2005 evo 9 yok. TR biraz geriden takip ediyor sanırım.
    aynen doğrudur kardeşim...

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000hpyi dilinize doladınız masturbasyon yapıyorsunuz

hiçbişey degiştirmeden kılçıksız 600hplik evoyla dragta kaç kere kalkabilirsiniz ? draglara giren evoların sadece şanzıman masraflarıyla stiya komple blok alınır
    Çok net

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankaa, I Like that EVO diye boşa demiyolar anladın sen
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)