User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
191 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: GT-R mı? m6 mı ?

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tasarim , performans olarak sanirim gtr dusunurdum zaten nedense bmw ye isinamiyorum hem m6 diaaridan yine bilmeyen icin 6 serisi gibi ama gtr hep gtr

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paraya sıkıntı yoksa ve yurt dışı işi yapabiliyosan seçenekler o kadar çoğalıyo ki türkiyede tek bile olabilirsin mesela bi SSC Tuatara 6.9 v8 twin turboyla (çok fena uçtum )
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi dılarıdan bakan olarak yazıyorsunuz genelde güzel hoş. GTR sahibi olan bir insan olarak. Sürekli tıkırtı yapar; bir müddet sonra 1. ve 2. vitesden ses gelmeye başlar.

Aracın içerisinde cızırtılar başlar. Arabaya şöyle en az 20.000$ harcamadan ahım şahım tatminkar hale gelmez.

Km de 1 tl yakar, benzinlikle ortak olursunuz. Koltukları gayet rahatsız olup bel ve *** ağrısı yapar. Arka koltuklar çok dardır.

Geri vitese taktığınızda vuruntu yapar. Bakımı pahalıdır. Müzik sistemi pat diye alaksız yerde cortlar beyni yanar.

M6 hem daha güçlü hem çok rahat hemde daha az yakar. Ve gerçekten çok daha tatminkar.

Şeklide daha güzel bence.

GTR bildiğin amerikan özentisi japon şeklinde bir araba. Nerde o R34 ler. Alakası bile yok. Camaro SS daha şekilli duruyor gtr dan.

TGOD
    Misafir
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim fikrim senin isteklerini en iyi bir italyan karsilayacaktir.

Sifir M6 almaktansa 2. el garantisi devam eden seceresi duzgun distributor cikisli bir italyan alman.

Lambo veya ferrari butce hangisine yeterse
    lambo alırsanda aventador iyidir onlarda fiyat olarak biraz uçuk,ferraride'de berlinetta gayet çekici geliyor bana ama fiyat olarak sanki ferrari olur gibi geliyor

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde sanki adam trollüyor forumu lan. Merhab akonusu bile açmadan M6 mı GTR mı ne kardeş ya

Hele sen kimsin bi anlat bakalım.

Avendatorlar F12 ler falan bir anda havada uçuştu.

TGOD
    Misafir
    Alıntı Drag-on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paraya sıkıntı yoksa ve yurt dışı işi yapabiliyosan seçenekler o kadar çoğalıyo ki türkiyede tek bile olabilirsin mesela bi SSC Tuatara 6.9 v8 twin turboyla (çok fena uçtum )
    çok fena uçtuk hemde

TGOD
    Misafir
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değilde sanki adam trollüyor forumu lan. Merhab akonusu bile açmadan M6 mı GTR mı ne kardeş ya

Hele sen kimsin bi anlat bakalım.

Avendatorlar F12 ler falan bir anda havada uçuştu.
    yok ya trollemiyorum.ben açtıydım ama merhaba konusu sanırım gözükmedi. birde zaten avendator f12 filande sadece konusu geçti diye baktım.bir ağaoğlu değilki babamız dediğim gibi 2 araç yani.yalnış yaptıysak af ola. eskişehirliyim adım ahmet.istanbulda okuyorum.formunuzu gezerken gördüm üye oldum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni m6 yi kimse pek bilmiyo sanirim ne kadar teknolojik ve ustun bir alet oldugunu
    hemende gtr vti secenegini gorupte atlayanlar gibi

m6 daha iyi bir araba ama amac onemli, pist odakliysa gtr diger kriterler m6
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenı M6'ım olmadı ancak Mk1 ve Mk3 GTR kullandım.
    Oncelıkle ıkı ayrı arac.Secımı ne bekledıgınızı bılerek yapın.
    Mk3 harıcı Gtr tavsıye etmem.
    Butcenızı bılmıyorum ancak yenı M6 bakıyorsanız180-200 euro var.Mk2 turbo herseye cozum olucaktır....

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi dılarıdan bakan olarak yazıyorsunuz genelde güzel hoş. GTR sahibi olan bir insan olarak. Sürekli tıkırtı yapar; bir müddet sonra 1. ve 2. vitesden ses gelmeye başlar.

Aracın içerisinde cızırtılar başlar. Arabaya şöyle en az 20.000$ harcamadan ahım şahım tatminkar hale gelmez.

Km de 1 tl yakar, benzinlikle ortak olursunuz. Koltukları gayet rahatsız olup bel ve *** ağrısı yapar. Arka koltuklar çok dardır.

Geri vitese taktığınızda vuruntu yapar. Bakımı pahalıdır. Müzik sistemi pat diye alaksız yerde cortlar beyni yanar.

M6 hem daha güçlü hem çok rahat hemde daha az yakar. Ve gerçekten çok daha tatminkar.

Şeklide daha güzel bence.

GTR bildiğin amerikan özentisi japon şeklinde bir araba. Nerde o R34 ler. Alakası bile yok. Camaro SS daha şekilli duruyor gtr dan.

insanlara bunlari anlatmak cok zor tamam gtr cok guzel ve kullanimi zevkli ama bir okadar da rahatsiz edici yonleri var 1 ay icinde 5 10 kere kullanmis biri olarak dusuncelerinize katiliyorm yakit konusunada ozellikle katiliyorm inanilmaz yakiyo

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski m6 dir o e63 galiba. Yinede yaklasamaz gtr a nurburgringte track pack ne zaman cikicak bakalm. Test eden bazi firmalarin bugune kadar test ettigi en hizli kalkan, en cabuk duran ve donuslerde en cok g kuvveti olusturan arac oldu track pack. 0-60mph 2.7sn full stock beygir hala 545
    Kesinlikle yaklaşamaz. Felaket bir süre yapmış yani track pack'i bi araştıralım bakalıım.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

TGOD
    Misafir
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yenı M6'ım olmadı ancak Mk1 ve Mk3 GTR kullandım.
    Oncelıkle ıkı ayrı arac.Secımı ne bekledıgınızı bılerek yapın.
    Mk3 harıcı Gtr tavsıye etmem.
    Butcenızı bılmıyorum ancak yenı M6 bakıyorsanız180-200 euro var.Mk2 turbo herseye cozum olucaktır....
    bütçe o kadar uçuk değil ama biraz zorlamayla m6 alabiliriz.beklentim biraz gösteriş biraz coolluk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişiye göre değişir.amaç yarış otomobili ise ben olsam tamamen safkan GTR alır m6 ile arasında ki fark ilede makine mi modlar keyfime bakardım,

ha benim param bankada fazlalık yapıyor parayla ilgili sorunum yok ben tiki takılmak istiyorum diyor isen bencede bi italyan tercih etmelisin , halada paran varsa onlarlada alıp başını yürürsün

arz talep meselesi

TGOD
    Misafir
    yani m6 daha ekonomik diyorsunuz Caesar abi

TGOD
    Misafir
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişiye göre değişir.amaç yarış otomobili ise ben olsam tamamen safkan GTR alır m6 ile arasında ki fark ilede makine mi modlar keyfime bakardım,

ha benim param bankada fazlalık yapıyor parayla ilgili sorunum yok ben tiki takılmak istiyorum diyor isen bencede bi italyan tercih etmelisin , halada paran varsa onlarlada alıp başını yürürsün

arz talep meselesi
    dediğim gibi bütçe italyanlara yetmez

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen Beklentiye baglı

Eger bu ikisi varsa secenek olarak GTR cok daha kendını gösteren bir araç

Ancak benım tercıhım F430 olurdu

Ferrari Ferraridir
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

HCN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGOD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütçe o kadar uçuk değil ama biraz zorlamayla m6 alabiliriz.beklentim biraz gösteriş biraz coolluk
    Turbo s düşünmezmisiniz ? GT-R performansı M6'nın gösterişi diyorsanız güzel seçenek olur
    Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında önemli olan araca para verip almak değil, aldıkdan sonraki şeyleri, yıllık yapıcağın km,servis bakımı ,lastiği ,kaskosu vergisi , yakıtını , sıfır alırsan 2.eldeki kaybını ,yıllık olarak göz önünde bulundurmalısın.
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlam bir m6 videosu düşerse belki gtr fikri değişebilir insanların.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)