i20'nin navisi ne bilmiyorum ancak eğer elantra'larda kullanılan navigasyonsa zaten inanılmaz kullanışsız . dokunmatiği ise ayrı bi intihar sebebi
Soner,
sorun çıkarmasın,kafam rahat olsun,donanımlı olsun uzun yıllar binelim diyorsanız ve milletin aaa hyundai'a para mı verilir demelerine karşı gülüp geçeceksiniz i20 alın
dsg sorun çıkarma ihtimalini göze alıyorsanız,daha konforlu ve daha kaliteli bunlara rağmen daha donanımsız olanı tercih edecekseniz ve araç her bakıma girdiğinde bu fatura ne böyle demeyecekseniz ibiza alın
bence ikisini de bir test edin yenge karar versin![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Soner,
Yeni Yarislerde şanzıman sorunu çözüldü diye duymuştum,eskiler tam bomba ama en ufak bayırda bile çok kaçırıyodur araba. İçi çok boş ve basit gelmişti bana.
Dsg'den ziyade Doğuş'tan dolayı o gruptan araba almayı düşünmüyorum artık.Çok ukhalalar,adam yerine koymadıkları oluyor.
Yeni Hyundai'ler tip olarakta donanım olarakta çok iyi,ben alacak olsam donanım için Hyundai alırdım.
Fatih,
zaten ona bıraktım kankacım, tutturdu ekran diye.. Evin heryeri lcd diyorum anlamıyor
Hakan,
Kankacım mmt var diye biliyorum bende. Demek ki yanlış biliyormuşum ona da bakayım tekrar.. Olmadı hyundai ödeme açısından da kolay olacak zaten.
Yusuf,
sana yazacak bişe bulamadım, facetime ara lan![]()
Levent,
wikipedi gibi adamsın toyota konusundaSagolasın kardeşim..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)