Bizim buralarda type r a dokunmus olan usta bile yok
10 bin bnm icin gecerli bsy oldu koy cekiciye ist.a bsy oldu koy cekiciye ist.a ki ben sakin kullanan biriside deilm hani illaki bsy olur .
Bizim buralarda type r a dokunmus olan usta bile yok
10 bin bnm icin gecerli bsy oldu koy cekiciye ist.a bsy oldu koy cekiciye ist.a ki ben sakin kullanan biriside deilm hani illaki bsy olur .
İnstagram:
guven_arabacioglu
Hangisini alırsan aklının diğerinde kalacağı bi karşılaştırmaiçine sinen bir polo gti alınacak fiyata biraz araştırılıp temizliği bilinen bir ep3 de bulunabilir. Polodaki yağ yakma ve dsgde oluşabilecek sorunlar tedirgin ediyor insanı. Kazasız, temiz bir type r daha ağır basıyo bana göre. Temiz bir type r her zaman para eder, istediğin zaman da satıp polo gti alınabilir. Düzgün bir polo bulma ihtimali çok daha kolay olacaktır hem de..
keyif almak istiyosan typer
yok hızlı olsun günlük rahat kullanım olsun diosan gti cupra vs. olabilir
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Konfora onem veririm ic tasarim falan pek ilgimi cekmez
Peki soyle bi type r satip gti yada cupra alan yok mu ya![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Ben olsam Cupra alırdım. Yeni her zaman yenidir. Hem de yakışıklı.
Bir diğer düşünce güzel bir e30 un sesi keyfini diğerleri vermez(apaçi mod )
Keşke golf gti parasına s3 olsaydı o zaman diyorum![]()
2.0 tfsi makine daha mantıklı geliyor konudaki 2 seçenekten de , fakat aralındaki tercihim cupra olurdu benim de.
Polo gti gerçekten cupra kadar spor değil , görüntü vs. Yere basışı bile bi tedirginlik uyandırıyor bende sanki cupranın döndüğü yerde takla atar hissi veriyor.. Cupra ile mutlu olursunuz diye düşünüyorum
sizin konuya benzer bir konu geçen sene açmıştım çok arada kaldım gittim en son ep3 aldım sonuna kadar doldurdum günlükte bindim her bindiğimde inanılmaz zevkle bindim arkadaşımın polo gti'ı var benimle aynı anda aldı oda ben arabaya totalde bindiğim kadar yatırdım enson sattım o hala biniyor huzurla.sonuç olarak huzurlu gezmek istiyorsan tsi ama çılgın bir araç istiyorsan ep3 al tabiki bankadada bi 10bin 20bin dursun rahat durmassın çünkü![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Cupra al, bas yere : )
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Typer alma imkanı varken tsi bakmaya gerek yok.TSİ zaten daha sonrada alabilirsin.
hergençkızın rüyası olan gelinlik gibidir ep3+18 lik rus muhabbetine de katılıyom
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Biraz abartmamışmısın Cupra'nın döndüğü yerde GTİ takla atar gibi geliyor demekle?
Bu çok yanlış bi düşünce bence.
GTİ tüm testlerde Cupra'dan daha iyi yol tutuyor.
Yere basış görüntüsünün fazla bir önemi yok.
Gallardo GTR'dan çok daha fazla yere basıyor ama GTR her pistte Gallardo'yu ağlatıyor![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)