Güven zor bi karar.Benim düşüncem turbo bi arabaya geçBırak ep3 ü cupra yı biradaha bekle ben yazılım atıyım nasıl yürüdügünü gör sonra sanada bi gti alalım
![]()
yalnız peşin peşin söyliyim cupra alıcan benimki kadar gitmicek.Baştan kabullen ha dersen ki bende gizli spec'ciyim ozaman yürüyebilirsin belki benle.Dimi?![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
- Abi TypeR Almaaaa![]()
( Alırsan Burgaz gişelerde beklerim burgaza sokmam seni hayallerimi rahat bırak
)
eğer ikinci el sıkıntısı yoksa 43 bin tl ye ***** sitede astra j 16T 180 hp manuel var hem yüklemeye de gelir hem donanım olarak baya doludur
ilan no:143903260
(ilan sahibini tanımam sadece fikir amaçlı paylaştım)
Kardeşim sen şahsi yorumunu yazıyorsunda ben Ahmet usta'nın yorumunu mu yazıyorum?
'Cupra'nın döndüğü yerde Gti sanki takla atar hissi veriyor' yazmışsın böle gereksiz bir yorum mu olur?
Kaç sefer Cupra ile döndüğün virajı Gti ile viraj döndün de takla attın?
Sen yanlış bi yorum yapıyorsun bende senin yanlış yazdığını buraya yazıyorum.
Modifiyeli Polo gibi duruyor diyebilirsin bu gayet normal herkes her arabayı beğenmez ama sen öyle bişey yazıyorsunki baştan aşşağıya saçma.
Ayrıca kimse mizah departmanı değil burda,senin gibi laf olsun diye yorum yapanlar yüzünden konular kirleniyor.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Yanlışım kendimi tam olarak ifade edemeyişim. Klavyeden anlatamayabiliyor insan bazen demek istediğini. Cuprayı direksiyonuna oturarak test etme imkanım oldu, gti da ise sadece yolcu oldum. Yorumda anlatmak istediğim sürüş hissi değil , sadece görüntü itibari ile verdiği his idi. Gti ı kullanan arkadaşımın ''kabiliyeti sebebi ile belki de bana bi tık geride hissi verdi, belki yol zemininden ötürü olmuştur , belki lastik farkıdır bilemiyorum.
Konuda kirlilik yarattıysam konu açıp fikir almak isteyen kişiden özür dilerim, yazımın baştan aşağıya saçma bir tarafı yok. 10 cümle içinden 1 cümleyi eleştirip bütün yazın saçma , laf olsun diye mesaj atan insansın , gereksiz yorum vs vs şeyler yazmanız da hoş olduedit : Yaptığım yorumları , başka konulara yazdıklarımı okursanız laf olsun diye mesaj atan biri olmadığımı görebilirsiniz. 4- 5 sene kadar üye olmadan takip ettim , yazcak bişeyim olana kadar okumakla yetinmeliyim diye. Kırıcı olmak herşeyden daha kolay şu ortamda, canın saolsun neyse uzadı iyi akşamlar.
Ya yanlış anlamışsın yazdıklarımı kırıcı olduysam özür dilerim amacım kırıcı olmak değil böle düşünürsen cidden üzülürüm.
Sadece yazdığın yazının yanlış olduğunu söledim sana gereksiz,yanlış bir yazı olmuş bunu söylemek istedim.
Polo Gti viraj kabiliyeti Cupra'ya göre iyi olan bi araba olduğu için yazdım bunları.
Kırıcı olduysam o benim ayıbımdır tekrar özür diliyorum senden kardeşim.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
corsa opcyide düşünebilirsiniz aslında
Vmax Performance
Konuyu iyice p*ç ettim ama valla şu toplumda böyle cevap alabilince mutlu oluyorum inanınBaşta ben tam olarak anlatamadım haklısınız , teşekkür ederim şu tavrınız için böyle cevap yazdıktan sonra istediğiniz lafı söyleyin mutlu olurum
..
edit : az önce gördüm seçeneklerden alakasız , sahibini de tanımıyorum ama bütçe var ise neden olmasın ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5324025/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)