User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
95 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tsi 180 mi Ep3 mü ?

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz abartmamışmısın Cupra'nın döndüğü yerde GTİ takla atar gibi geliyor demekle?
    Bu çok yanlış bi düşünce bence.
    GTİ tüm testlerde Cupra'dan daha iyi yol tutuyor.
    Yere basış görüntüsünün fazla bir önemi yok.
    Gallardo GTR'dan çok daha fazla yere basıyor ama GTR her pistte Gallardo'yu ağlatıyor
    Öyle deme adam emekli pilot...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra al, bas yere : )
    Mantikli dusunce cupra ..
    Abi sıkılırsan haberim olsun kirmizi yere basik sunroflu bi cupra'm alsun isterim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güven zor bi karar.Benim düşüncem turbo bi arabaya geç Bırak ep3 ü cupra yı biradaha bekle ben yazılım atıyım nasıl yürüdügünü gör sonra sanada bi gti alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güven zor bi karar.Benim düşüncem turbo bi arabaya geç Bırak ep3 ü cupra yı biradaha bekle ben yazılım atıyım nasıl yürüdügünü gör sonra sanada bi gti alalım
    Can'cim tmm 208 gti alayim manuel falan da butce kisitli
    Sana simdi 40 bin teklif etsem saldirirsin bana ortasini falan bulma sanizimiz da yok yani
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız peşin peşin söyliyim cupra alıcan benimki kadar gitmicek.Baştan kabullen ha dersen ki bende gizli spec'ciyim ozaman yürüyebilirsin belki benle.Dimi?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can'cim tmm 208 gti alayim manuel falan da butce kisitli
    Sana simdi 40 bin teklif etsem saldirirsin bana ortasini falan bulma sanizimiz da yok yani
    Ayıp ediyosun niye saldırıyım bidaha burgaza gelmem sadece saka biyana bütce 40 bin civarı ise birazdaha zorlayabilirsen 2013 ibiza al bence yoksa serhan seni coook üzer stock olarak kıyaslarsak eski kasalara göre 2013 ler bariz hızlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız peşin peşin söyliyim cupra alıcan benimki kadar gitmicek.Baştan kabullen ha dersen ki bende gizli spec'ciyim ozaman yürüyebilirsin belki benle.Dimi?
    Serhan sana tunel yaparim hic biyere gidemezsin
    Ayıp ediyosun niye saldırıyım bidaha burgaza gelmem sadece saka biyana bütce 40 bin civarı ise birazdaha zorlayabilirsen 2013 ibiza al bence yoksa serhan seni coook üzer stock olarak kıyaslarsak eski kasalara göre 2013 ler bariz hızlı.
    2011 alirsam serhan uzcek 2013 alirsam sen uzcen ben en iyisi sagdan yavas yavas ilerleyim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Abi TypeR Almaaaa ( Alırsan Burgaz gişelerde beklerim burgaza sokmam seni hayallerimi rahat bırak )

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ikinci el sıkıntısı yoksa 43 bin tl ye ***** sitede astra j 16T 180 hp manuel var hem yüklemeye de gelir hem donanım olarak baya doludur
    ilan no:143903260
    (ilan sahibini tanımam sadece fikir amaçlı paylaştım)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - Abi TypeR Almaaaa ( Alırsan Burgaz gişelerde beklerim burgaza sokmam seni hayallerimi rahat bırak )
    Ulan cenker sirf sana inat 1-2 ayda olsa bi ep3 alasim war ama neysee
    Alıntı ulas79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ikinci el sıkıntısı yoksa 43 bin tl ye ***** sitede astra j 16T 180 hp manuel var hem yüklemeye de gelir hem donanım olarak baya doludur
    ilan no:143903260
    (ilan sahibini tanımam sadece fikir amaçlı paylaştım)
    Abi tsk ediorm suanlik cupra var aklimda
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke golf gti parasına s3 olsaydı o zaman diyorum 2.0 tfsi makine daha mantıklı geliyor konudaki 2 seçenekten de , fakat aralındaki tercihim cupra olurdu benim de.

Polo gti gerçekten cupra kadar spor değil , görüntü vs. Yere basışı bile bi tedirginlik uyandırıyor bende sanki cupranın döndüğü yerde takla atar hissi veriyor.. Cupra ile mutlu olursunuz diye düşünüyorum
    ŞAhsi görüşümü yazmışım yorumumda. Gözümde yarattığı imaj bu , araba testlerde viraj dönmüyor mu demişim sanki. Forumun mizah departmanı iş başında

Modifiyeli polo gibi duruyor diyorum her ortamda da savunurum bunu , fikir istenmiş yazmayalım mı

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen şahsi yorumunu yazıyorsunda ben Ahmet usta'nın yorumunu mu yazıyorum?
    'Cupra'nın döndüğü yerde Gti sanki takla atar hissi veriyor' yazmışsın böle gereksiz bir yorum mu olur?
    Kaç sefer Cupra ile döndüğün virajı Gti ile viraj döndün de takla attın?
    Sen yanlış bi yorum yapıyorsun bende senin yanlış yazdığını buraya yazıyorum.

Modifiyeli Polo gibi duruyor diyebilirsin bu gayet normal herkes her arabayı beğenmez ama sen öyle bişey yazıyorsunki baştan aşşağıya saçma.

Ayrıca kimse mizah departmanı değil burda,senin gibi laf olsun diye yorum yapanlar yüzünden konular kirleniyor.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Kardeşim sen şahsi yorumunu yazıyorsunda ben Ahmet usta'nın yorumunu mu yazıyorum?
    'Cupra'nın döndüğü yerde Gti sanki takla atar hissi veriyor' yazmışsın böle gereksiz bir yorum mu olur?
    Kaç sefer Cupra ile döndüğün virajı Gti ile viraj döndün de takla attın?
    Sen yanlış bi yorum yapıyorsun bende senin yanlış yazdığını buraya yazıyorum.

Modifiyeli Polo gibi duruyor diyebilirsin bu gayet normal herkes her arabayı beğenmez ama sen öyle bişey yazıyorsunki baştan aşşağıya saçma.

Ayrıca kimse mizah departmanı değil burda,senin gibi laf olsun diye yorum yapanlar yüzünden konular kirleniyor.
    Yanlışım kendimi tam olarak ifade edemeyişim. Klavyeden anlatamayabiliyor insan bazen demek istediğini. Cuprayı direksiyonuna oturarak test etme imkanım oldu, gti da ise sadece yolcu oldum. Yorumda anlatmak istediğim sürüş hissi değil , sadece görüntü itibari ile verdiği his idi. Gti ı kullanan arkadaşımın ''kabiliyeti sebebi ile belki de bana bi tık geride hissi verdi, belki yol zemininden ötürü olmuştur , belki lastik farkıdır bilemiyorum.

Konuda kirlilik yarattıysam konu açıp fikir almak isteyen kişiden özür dilerim, yazımın baştan aşağıya saçma bir tarafı yok. 10 cümle içinden 1 cümleyi eleştirip bütün yazın saçma , laf olsun diye mesaj atan insansın , gereksiz yorum vs vs şeyler yazmanız da hoş oldu edit : Yaptığım yorumları , başka konulara yazdıklarımı okursanız laf olsun diye mesaj atan biri olmadığımı görebilirsiniz. 4- 5 sene kadar üye olmadan takip ettim , yazcak bişeyim olana kadar okumakla yetinmeliyim diye. Kırıcı olmak herşeyden daha kolay şu ortamda, canın saolsun neyse uzadı iyi akşamlar.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışım kendimi tam olarak ifade edemeyişim. Klavyeden anlatamayabiliyor insan bazen demek istediğini. Cuprayı direksiyonuna oturarak test etme imkanım oldu, gti da ise sadece yolcu oldum. Yorumda anlatmak istediğim sürüş hissi değil , sadece görüntü itibari ile verdiği his idi. Gti ı kullanan arkadaşımın ''kabiliyeti sebebi ile belki de bana bi tık geride hissi verdi, belki yol zemininden ötürü olmuştur , belki lastik farkıdır bilemiyorum.

Konuda kirlilik yarattıysam konu açıp fikir almak isteyen kişiden özür dilerim, yazımın baştan aşağıya saçma bir tarafı yok. 10 cümle içinden 1 cümleyi eleştirip bütün yazın saçma , laf olsun diye mesaj atan insansın , gereksiz yorum vs vs şeyler yazmanız da hoş oldu edit : Yaptığım yorumları , başka konulara yazdıklarımı okursanız laf olsun diye mesaj atan biri olmadığımı görebilirsiniz. 4- 5 sene kadar üye olmadan takip ettim , yazcak bişeyim olana kadar okumakla yetinmeliyim diye. Kırıcı olmak herşeyden daha kolay şu ortamda, canın saolsun neyse uzadı iyi akşamlar.
    Ya yanlış anlamışsın yazdıklarımı kırıcı olduysam özür dilerim amacım kırıcı olmak değil böle düşünürsen cidden üzülürüm.
    Sadece yazdığın yazının yanlış olduğunu söledim sana gereksiz,yanlış bir yazı olmuş bunu söylemek istedim.
    Polo Gti viraj kabiliyeti Cupra'ya göre iyi olan bi araba olduğu için yazdım bunları.
    Kırıcı olduysam o benim ayıbımdır tekrar özür diliyorum senden kardeşim.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa opcyide düşünebilirsiniz aslında
    Vmax Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan sana tunel yaparim hic biyere gidemezsin

2011 alirsam serhan uzcek 2013 alirsam sen uzcen ben en iyisi sagdan yavas yavas ilerleyim
    Yok be sen al yeterki yazılımda yaparız sahane olur bol bol gazlarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yanlış anlamışsın yazdıklarımı kırıcı olduysam özür dilerim amacım kırıcı olmak değil böle düşünürsen cidden üzülürüm.
    Sadece yazdığın yazının yanlış olduğunu söledim sana gereksiz,yanlış bir yazı olmuş bunu söylemek istedim.
    Polo Gti viraj kabiliyeti Cupra'ya göre iyi olan bi araba olduğu için yazdım bunları.
    Kırıcı olduysam o benim ayıbımdır tekrar özür diliyorum senden kardeşim.
    Konuyu iyice p*ç ettim ama valla şu toplumda böyle cevap alabilince mutlu oluyorum inanın Başta ben tam olarak anlatamadım haklısınız , teşekkür ederim şu tavrınız için böyle cevap yazdıktan sonra istediğiniz lafı söyleyin mutlu olurum ..

edit : az önce gördüm seçeneklerden alakasız , sahibini de tanımıyorum ama bütçe var ise neden olmasın ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5324025/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok be sen al yeterki yazılımda yaparız sahane olur bol bol gazlarız
    Biraz daha zamani var haci yil bi bitsin bakalim da

edit : az önce gördüm seçeneklerden alakasız , sahibini de tanımıyorum ama bütçe var ise neden olmasın ?
    Connecting site...
    Saolasin opel dusunmuyorum ..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)