User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Tsi 180 mi Ep3 mü ?

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bindiği aracı savunur ama emın ol typardan sonra leon cuprayada başka hızlı arabalarada binen herkesin içinde o typer aşkı sesı hala yatar, bu yeter zaten aracın tercih edilmesinde.türkiyeye az giriş yapmış araçlar zamanla değeri fazlalaşıyor alır almaz bu alan kişinin tercihi ama tipsiz megane rsle typarı kıyaslama yane kahve fincanı gibi kasası var 0 polo al yükle typer al yükle ikisinede bin ozman anlarsın milletin neden 45 50 liraları verdiğini ep3e paşa. huzur isteyen gitsin poloda almasın seatda almasın araba 10 bın kmde yağ yakıyor cayır cayır sandık mtoru sorunu hele bunlar yenı araba geçsin typer gibi bir 10 12 yaşlarına gelsinler görebilecekmisin sen 1.4 tsi adam gibi sonuç açık ara herzaman ortada unutma bunu

komikmi olmaya çalışıosun yoksa ciddimisin bu yazıda
    böyle yorumlar okudukça hondadan iyice soğuyor insan..

bundan 2-3 sene evvel en kral yürüyen feh typer ı 28 e aldık. 2 sene binip o civarlarda yine sattık.
    Şuan en kral feh typer gözümde 25-26 dan yukarı etmez. Üstünü yazanlar yaptığı masraflardan zarar etmemek için yada arabadan kar etmek isteyenlerdir.
    Ha vermiyorlarmı ep3 leri o paralara patlasın ellerinde derim alırım o fiyatlara mis gibi bir Megane Rs güzel bi yazılım turbo cooler (270-280hp) ile caff cufff en kral ep3 le yürütürüm.

atesaydiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford Focus ST 2005-2009 kasa candır...

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atesaydiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford Focus ST 2005-2009 kasa candır...
    Onerin icin tsk ederim kararimi verdim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komikmi olmaya çalışıosun yoksa ciddimisin bu yazıda
    böyle yorumlar okudukça hondadan iyice soğuyor insan..

bundan 2-3 sene evvel en kral yürüyen feh typer ı 28 e aldık. 2 sene binip o civarlarda yine sattık.
    Şuan en kral feh typer gözümde 25-26 dan yukarı etmez. Üstünü yazanlar yaptığı masraflardan zarar etmemek için yada arabadan kar etmek isteyenlerdir.
    Ha vermiyorlarmı ep3 leri o paralara patlasın ellerinde derim alırım o fiyatlara mis gibi bir Megane Rs güzel bi yazılım turbo cooler (270-280hp) ile caff cufff en kral ep3 le yürütürüm.
    Senin aracının ilanını görmüştüm sahibinden comda 25000 liraya.demekki olabiliyormus

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin aracının ilanını görmüştüm sahibinden comda 25000 liraya.demekki olabiliyormus

ozaman ilan fiyatından önce içeriğini iyi oku ..
    Araca 15.000 TL ekstra parça koyup stock f7r parası yazacak halim yok..
    Yazımıda iyi oku feh typer için konuştum üzerine masraf yapıp zarar etmek istemeyenler için fiyatın 5-10 fazla yazılması normal zaten feh typer için 25 ten yukarısı haram..
    Bir arkadaş atmosferik giderinden bahsetmiş o paraya turbo megane rs le yürüo falan filan yazmış
    gelsin benim aracımında maliyeti 28.000 i buldu aracım atmosferik .. bu fiyat olayı sadece aracın gideriyle oluosa gelsin osurtayım bende 50.000 tl yazayım ozaman

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25e beli bükülmemiş typer bul ruhsatını senin üstüne yaparım okan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 e f7r alana kadar 28 e tek parça boyalı megane rs alırım. Sende bunu iyi okuuu

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25e beli bükülmemiş typer bul ruhsatını senin üstüne yaparım okan
    ben 25 e typer var alın diye birşey söylemedim olması gereken fiyat bu üstünü haketmiyor dedim. Kalkıp 3 tane kar etmek için araba alıp satan kişi 50.000 tl yazarsa adamlarda ona buna bakarak gaza geliyor olay o zaten başka bişi değil kalkıpta stock bir ep3 e ne kadar temiz olursa olsun 30 dan yukarısını verenede anlam veremiyorum zaten..

25 e f7r alana kadar 28 e tek parça boyalı megane rs alırım. Sende bunu iyi okuuu
    kardeşim ben f7r ı atmosferik yükleyip gazlamak için aldım aldığım para + yapacağım masrafıda hesap edip aldım senin gibiler için stock f7r larda var 13-14 lira eli ayağı düzgün stock istiosan git onlardan al benim satma derdim yok kendi zevkim için yaptım para benim araba benim isteyen alır isteyen uzaktan bakar videolarını izler .. ss f7r bana şuanki maliyetine stock oynanmamış masraf edilmemiş megane rs ede typer ada binerdim zaten herkesin kendi zevki stock binceksen git al o paraya eli yüzü düzgün bi megane rs tın tın stock stock sunroofunuda açıp gezersin işte ne güzel typer dan çok daha iyidir..

Ha dip not bende kendi görüşümü söyleyim o altınızdaki yürüyen tabut 106 gti lara 15-20 lira vereceğime alırım stock f7r döner dolaşır 106 gti ın içinden geçerim buda benim zevkim mesela yapmadığım şeyde değil stockken 20 lira yazan 106 ı boylar boyu geçtim en düzgün (stock) 106 gti da gözümde 11 den yukarı etmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw 106 yi 50 boy gecsen ne olur gecmesen ne olur senin mantigina göre söyledim ben.madem type r 28 falan eder f7r yi altinlada kaplasan 25 etmezistersen 2jz swap yap.type rida isine gelen alir o fiyatlara.milletin keyfinin kahyasimisin

RenaultSport
    Misafir
    Yaw 106 yi 50 boy gecsen ne olur gecmesen ne olur senin mantigina göre söyledim ben.madem type r 28 falan eder f7r yi altinlada kaplasan 25 etmezistersen 2jz swap yap
    ben sana feh typer 28 e aldık şuandada 25 ten yukarı etmez dedim. Senin verdiğin örnek gırlak f7r .. stock f7r zaten 13-14 ten fazla etmez bu noktayı anlamıyorsun sen yada anlamak istemiyorsun. Sana şöle kısaca sölim ben 25 e typer alsam 15.000 tl sadece yürürüne ekstra parça koyup zaten yine 25 e satmam tabiki 40.000 tl yazarım sen bence yazdıklarımı iyi oku anla sonra cevap yaz.

2jz swap f7r yap 30.000 e ben alıcıyım cümle alem içindede yemin ediyorum sana tiko 30 bin tl verip alacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam haklısın kardeşim sustum.f7r yide severim bu arada.

RenaultSport
    Misafir
    f7r seviosanda yapılan emeğe biraz saygı duymanı beklerdim.
    Yapılmayan yada yapılmaya üşenilen yada korkulan bir araca girdik halada ufak tefek uğraşıyoruz.
    Bu kadar uğraştan sonra sadece yapılan masrafı üzerine koyup araca o fiyatı yazmam kadar doğal birşey yok. Alan kişide bukadar uğraşmadan parasını verip almış olcak. Ha açıkça sölemek gerekirse zaten satmak gibide bir derdim yok ilanı açış nedenimbu taraflarda denemeye pek araç bulunmuyor belki gören hızlı araçlar olursa denemek için mesaj atar diyeydi ilanıda iyi okursan anlarsın aslında..
    Neyse sonuç olarak bende 106 gti ları severim tabut dediğime bakma ama forum ortamı sende kusura bakma.

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180 lık tsi gurubu icin sunları soyleyebilirim.Modern, yeni çizgiler,otomatik vites secenekleri vs. suan alınabilecek baska arac yok gibi. EP3 ler 10 yaslarını doldurdular, yoruldular yarıstılar.Ep3 den aldıgın haz ile tsi gurubundan aldıgın haz aynı olmayacak.Type R yarıs arabasıdır ( Pist drag vs.) S. içinde pek rahat gezemessin. Diger modeller ile ş.içi hem gazlar hemde piyasa yapabilirsin. Seçim senin. Type R hacimli araba, atmosferik muhendislik harikası bir motora sahip.Tamamen haz meselesi.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ek araçsa kesinlikle typer al her gazladıgında 18lik rusa binmiş gibi olursun düzgünü alırsan
    Bekledigim cevap bu Alem adamsın Efe.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kıyaslama yapmam ikiside çok faklı dünya bence hangisini için daha çok istiyorsa onu al her ikisi ilede mutlu olabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f7r seviosanda yapılan emeğe biraz saygı duymanı beklerdim.
    Yapılmayan yada yapılmaya üşenilen yada korkulan bir araca girdik halada ufak tefek uğraşıyoruz.
    Bu kadar uğraştan sonra sadece yapılan masrafı üzerine koyup araca o fiyatı yazmam kadar doğal birşey yok. Alan kişide bukadar uğraşmadan parasını verip almış olcak. Ha açıkça sölemek gerekirse zaten satmak gibide bir derdim yok ilanı açış nedenimbu taraflarda denemeye pek araç bulunmuyor belki gören hızlı araçlar olursa denemek için mesaj atar diyeydi ilanıda iyi okursan anlarsın aslında..
    Neyse sonuç olarak bende 106 gti ları severim tabut dediğime bakma ama forum ortamı sende kusura bakma.
    Estağfurullah sende kusura bakma. Benim demek istediğim bazi talep gören arabalarin piyasasi inanilmaz artti 2-3 sene içinde. Mesela 2-3 sene önce boyasiz 15 e clio rs ilani gorulebiliyordu.16 17 milyara orijinal sarı 106,27-28 e type r alinabiliyordu.ama artık imkansız.bi tarafimizida yirtsak sonuç degismeyecek arabana yaptıklarını okudum techte izledim videolarini önceden. İnşallah dahada hizlanirsin.bu arada konudayi da işgal ettik kusura bakmayın

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya aslinda type r mantikli gibi.
    Cunku iyi kotu palio var surekli bosta sehir ici falan.
    Uzun yol desek cooper'la gidiorm ama gel gelelim bizm buralarda ep3 falan anlayan hic yok alip kullanan oldu tabi fakat bsy olsa koy cekiciye istanbula.
    Bnmde sewmedigim seyler hani sorun sıkıntı.
    180 tsi alsam vw seat hepsinin servisleri mevcut bide yeni bi arac.
    Wala karar veremiorm yaa
    birşey sorucam TSİ yeni nesil ep3'den anlamayan tsi'dan nasıl anlayacak?

bence ep3 sesi yeterli bence
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birşey sorucam TSİ yeni nesil ep3'den anlamayan tsi'dan nasıl anlayacak?

bence ep3 sesi yeterli bence
    Bulundugum bolgede vw ve seat servisi mevcut.yeni araba zaten garantili vs.
    Honda yok ki olsa bile serviste 3 kati daha fazla fiyat sunuyolar ayrica serviste calisanlar bile atiyorum 20 kisiden 1 kisi anlar type r dan.

Ayrica olay sadece ses ise gixxer i calistirip gaz vermek yeterli.bana gore dunyanin en guzel sesi
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180 lık tsi gurubu icin sunları soyleyebilirim.Modern, yeni çizgiler,otomatik vites secenekleri vs. suan alınabilecek baska arac yok gibi. EP3 ler 10 yaslarını doldurdular, yoruldular yarıstılar.Ep3 den aldıgın haz ile tsi gurubundan aldıgın haz aynı olmayacak.Type R yarıs arabasıdır ( Pist drag vs.) S. içinde pek rahat gezemessin. Diger modeller ile ş.içi hem gazlar hemde piyasa yapabilirsin. Seçim senin. Type R hacimli araba, atmosferik muhendislik harikası bir motora sahip.Tamamen haz meselesi.

Bu yorumu dikkate alabilirsin.Fanatik değil objektif bakış açısı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)