User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: 23.000 tlye kadar araç seçimi

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim araç kaç binde sen kaç kmdir kullanıyorsun?

Söylendiği gibi arıza durumu var mı?

Ben aracı kullandım çok konforluydu. Donanımlıydı, sürüşü güzeldi. Arkadaştaki triptonic vitesti ve arıza ışı yakıyordu sürekli. O da sattı Vtec2 aldı şimdi fanatik Hondacı.

Fakat ekonomi önemli lpgye 30 kuruş zam geldi dizel bu gidişle avantajı geri alacak.
    Abi şöyle söyliyim aracı akrabadan arkadaşın akrabasından aldım. 60bin kmdir bildiğimiz yerde. Ben 6 -7 bin kmdir kullanıyorum. Dizel araç ***** bilinçli kullanılmış olması çok önemli kriter 2.elde.

Soğukken sıkıştırılmamış, beklemeden stop edilmemiş bir araç aldığım için , ha bütün bakımları da kayıtlı , hiç bir sıkıntım yok allaha şükür.

2 yıl 30 bin km falan vtec2 kullandım. Ben vtec2den sonra çok çok daha mutluyum diyebilirim. Direksiyon , yol tutuş , sakin kullanımda bile bir çok araçtan seri oluşu, konforu , koltukları , donanımı artıları. Ben otomatik pejo almam alana hayırlı işler
    Yani vtec2 sadece 0-100 0-130 açısından mutlu ediyordu beni. Fakat ***** benzin fiyatları ile ne 0 -100 ü Sakin kullanırken gerçekten çok sıkmıştı. Basamadıktan sonra benzinli araç almam ben , basınca da hakkını versin diye artık turbodan şaşmam kurcalamak kolay..

Edit: şuan 152 binde aracım. Bir yıl kadar ödemişte yattı , ara ara kullanılmış çok nadir, sahibi bayanın eşi vefat ettiği için. Yani 2012 de 142 bin olmuş. sonraki bir yıl içinde 1000 km yapmış yapmamış. O sayede az kmli alabilmiş oldum.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şöyle söyliyim aracı akrabadan arkadaşın akrabasından aldım. 60bin kmdir bildiğimiz yerde. Ben 6 -7 bin kmdir kullanıyorum. Dizel araç ***** bilinçli kullanılmış olması çok önemli kriter 2.elde.

Soğukken sıkıştırılmamış, beklemeden stop edilmemiş bir araç aldığım için , ha bütün bakımları da kayıtlı , hiç bir sıkıntım yok allaha şükür.

2 yıl 30 bin km falan vtec2 kullandım. Ben vtec2den sonra çok çok daha mutluyum diyebilirim. Direksiyon , yol tutuş , sakin kullanımda bile bir çok araçtan seri oluşu, konforu , koltukları , donanımı artıları. Ben otomatik pejo almam alana hayırlı işler
    Yani vtec2 sadece 0-100 0-130 açısından mutlu ediyordu beni. Fakat ***** benzin fiyatları ile ne 0 -100 ü Sakin kullanırken gerçekten çok sıkmıştı. Basamadıktan sonra benzinli araç almam ben , basınca da hakkını versin diye artık turbodan şaşmam kurcalamak kolay..

Edit: şuan 152 binde aracım. Bir yıl kadar ödemişte yattı , ara ara kullanılmış çok nadir, sahibi bayanın eşi vefat ettiği için. Yani 2012 de 142 bin olmuş. sonraki bir yıl içinde 1000 km yapmış yapmamış. O sayede az kmli alabilmiş oldum.
    Teşekkürler kardeşim.
    Bu Pejoyu kullanan memnun kullanmayana da hep sorunlu nedense
    Fransızlar akıllı araç yapıyorlar ekonomik, donanımlı ve ucuz.
    Şu son lpg zammından sonra var niyetim ya bakalım hayırlısı.
    Aracını kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler kardeşim.
    Bu Pejoyu kullanan memnun kullanmayana da hep sorunlu nedense
    Fransızlar akıllı araç yapıyorlar ekonomik, donanımlı ve ucuz.
    Şu son lpg zammından sonra var niyetim ya bakalım hayırlısı.
    Aracını kazasız belasız kullanırsın inşallah.
    Rica ederim Merak ettiğiniz başka bir konu olursa yardımcı olmak isterim. Yıllarca hondacı forumunda takılınca pejo hep tü kaka diye düşündürüyordu Çok yakın arkadaşım sayesinde tanıştım , abim gibi güvenebildiğim pejo ustası eski servis atölye şefi biriyle tanıştım da içim rahat hani bi sıkıntı olursa korkusu yok.
    Baktığınız araç olursa hem gösterme konusunda hem bakımları açısından yardımcı olabilirim.

CdemireL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 1.6 hdi dinamiq hakkında ne diyorsunuz peki sonuç olarka?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CdemireL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 1.6 hdi dinamiq hakkında ne diyorsunuz peki sonuç olarka?
    donanımını bilmiyorum ama 1.6 hdi 207 alınır
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)