Orçun abi, mesajının sonuna "bu konuya daha yazmam" yazmayı unutmuşsun. : )
Konu amacından çok saptı, çirkinleşmeye de başladı bir hayli... Taraflar tutumlarını çok bozdular. Kendi adıma deneme sonuçları geldiği vakit tekrar konuşma taraftarıyım.
Printable View
Orçun abi, mesajının sonuna "bu konuya daha yazmam" yazmayı unutmuşsun. : )
Konu amacından çok saptı, çirkinleşmeye de başladı bir hayli... Taraflar tutumlarını çok bozdular. Kendi adıma deneme sonuçları geldiği vakit tekrar konuşma taraftarıyım.
Orcunn inanarak mı yazdın sen bunu
Bana sabit gucten bahset 1 2 kere sure alinmis limitler zorlanmis kirilmis tekrar yapilmis milyarlar dokulmus tekrar proje cizilmisten degil
Benim yanimda bir tane bile stok bmw duramaz hatta 2 ucak olur kardes bildigim araba hakkinda yorum yapma
Senin behsettin arac twinturbo arti nos senin m3 diye bahsettigin arabadan 10 tane daha parasi harcanmis mert abinin arabasi kime neyi anlatiyon
Karıştırılan bir şey var , eleştirenlerin yada cevap yazanların yaş küçük olunca siz arabacı mısınız ? bu zamana kadar hangi arabayla hangi arabayı geçtiniz ki , ne bilebilirsiniz tribine giriliyor. Tamam bu camiada , project cars bölümünde net bişeyler söylemek için , yada tavsiye vermek için kendin bir vida sıkmış olmak , kendin bişeyler yapmış olmak gerekir. Ama hangi araba ne kadar gider bilmek için internette birazcık araştırma yapmak yeterli oluyor , hele ki azcık ingilizce de varsa :) Süreçlerle ilgili bişeyleri daha fazla biliyor olmanız , sonucu da ben bilirim diye yanıltmasın bazen sonuç yeterince açıktır. Bilgiye ulaşmak bu kadar zor değil.
Kaldı ki karşındaki kim olursa olsun üslup bozmak , hakarete başvurmak hiç bir zaman kazanmaya götürmez..
Saygılar.
Ya siz anlamıyosunuz ya ben anlatamıyorum abi senin araban yüklüde bu adamın arabası niye stock yükleyin 2sinide görelim kim kimi eziyor. Bu arada ben kimsenin aracından bahsetmedim genel konuştum.Ki ona kalırsa sırf 15 20 hp daha fazla alabilmek için milyarlar dökülen arabalar var. 5.0 mustang'ı ağzına kadar yükleyip stock m3ler yanımda duramaz derseniz ayıp edersiniz... Ben kimseyi aşağılamak yada ezmek peşinde değilim ben sadece eşit ve adil olunması taraftarıyım o kadar.
yok canım dahilmi değilmi diye sordum ama bulunca söyleyeceğim 0-300 yaparız, madem araç benim kuralda benim
buarada bmw aşırı beslemeye geçmediği sürece tarzında yazılarınız var bmwnin şuan kaç tane atmosferik aracı mevcut
birde önceki sorularıma cevap alırsam, sevinirim
f10 m5 aşırı besleme dip not
bmw sanırım aşırı beslemeye geçmiş :D
E36 E46 m3 den bahsediyorum asiri besleme olmassa cok yavaslar malasef ciddi arabalara karsi
Mesela hangi araçlarla kıyaslıyorsunuz bu araçları?
Kardes caniniz sikiliyor galiba
Evet yanimda duramaz cunku bende asir beslemeyim tamam m5 varsa yonlendirirnde deneyelim o zaman
Tekrar soyluyorum
Eski nesil 36 46 m3 atmo oldugu surece yavas
150 hp lik mustang yaninda m5 de duramaz tamam
Cunku eski nesilden ciktim moturmu yeni nesil yaptim
Ve bende asiri beslemeyim
neyin sidik yarışı bu ben anlamıyorum??
onu bunu sıkarım o turbo bu turbo dediğünşz setup ile. gazihanın dizeli kadar zaman dan bahsedemiyorsunuz. setupsa dizelede yapınca mermi oluyor.
birde habire arabacılık konuaıdr gidio. youtubeda videolar duruyoedur biz 2004-2005 lerde m50 325 turbo yapıp biniyorduk. kendimiz yapıyorduk dikkat. garaj yardımı değil.
herkea bildğü marka hakkında uçsun beyler