kaç burdan :D
Printable View
E36 328i nin fabrika verisi son surati :236 km/h
Polo GTI in : 229 km/h arada oyle fark falan yok
Bu degerler cok fazla anlam ifade etmiyor
Misalki guncel kasa 320d nin son surati : 230 km/h ama Gti dan 0 dan aon surate kadar 5 boy uzeri fark yer
Yani bazi degerler reelde direkt anlam ifade etmeyebilir
Denemek lazim
zamanının katalok değerlerini yuttuk 242 olduğuna eminim. 320i içinde 217-214 değerleri vardır. gti içinde 224km diye biliyorum.
olmaz ya azami süratlar arası 10km nin ne olduğunu kimse bilmiyormu? bmw nin son vites oranı 1 dir. bu yüzden dere tepe heryerde son süratini rahat görür
Al ağa uykusuz bir gece daha :D deneyin görün gti'ın son hızı 229. Eğer iyi bir duzlukteyseniz standart gtı zorlanmadan 7. Vites 5800 devirde 248 km hızı görebiliyor.
"e-92 m3 ve polo mu :D :D :D " diyenler bahsedilen polunun specleri hızı ağırlığı biliniyormuki ":D :D" diyorlar ? Yolda giden polo var uçan polo var diyim gerisini siz anlayın.
328 in top speedini bilmiyorum ama ben stokken 3 kişi 245 i gördüm.
Sen fazla şey biliyorsun anlaşıldı Tarkan abide yanlış biliyorsun. Fabrika verisi senin 240 görüyorum deyipte 215 le gittiğin anlamına gelmiyor. Fabrika verisi son hız diye geçen şey arabanın son dişlisi ve max gücü verdigi devirdeki gittiğin hızdır. Atıyorum gtı max gücünü 5.xxx devirde veriyordur. 5.xxx rpm 7. Vitesteki hızın 229 km dir. Sen çevirirsen 6.xxx rpm hız artıyor işte. Yanılma payı yine var tamam ama şahindeki gibi 180 gösteripte 150 vurmuyor örnek veriyorum.gtı 200 le sabit giderken driftbox cihazı ekranı 196 gösteriyor.
evet tam olcmek ıcın 200lerde baslamak lazım..
e46 240tı e36 328 528 236ydı abı 320 e36 214... 318 ısler 213 e46sı 320nın 220 gıbıydı sanırım aerosu ondan dolayıkotuydu e36 nın:):)
aynen topta 10 kmnın uzerı farklar zaten 200 e gelmeden yada ocıvarda kendını bellı eder..
çook güzel ozaman şu soruma cevap ver.
bmw grubu araçların son otomatikleri hariç hepainin son vites dişlisi 1 dir. vede nerdeyse tüm araçlarıda son viteate kesiciyw girebilir. maks güçleri ise 5750 civarıdır ama 6500 çevirirler.
kısacası o dediğin olması mümkün değil. orta devirlerde maks gücü veren bir amerikanın azami sürati çok düşük çıkardı yoksa.
Abi her markanın max hız anlayışı veya yeninin eskinin standartları farklı olabilir bu konuda bilgim yok. CC aracının max gücü 5.400 rpm civarı veriyordur diye tahmin ediyorum. 7. Vites eğimsiz yolda 5.400 rpm de dijital hızdan bi bak dene bakalım. Bunu doğrulayacak mı
Arkadaşlar birşeye açıklık getireyim;
Aracım stock oğlu stock sedan e36 328i, hatta diff bile açık. asc li ve manuel.
merak edenler için söylüyorum;
1.vites 70kmh
2.vites 105-110 arası devamını tam hatırlayamıyorum.
30-40 km/h hız ile deneme yapacağız yola göre de değişebilir..
Stock polo gti (dsg) ile keyfi amaçlı deneyeceğiz ve en kısa zamanda video çekeceğim.Sanırım bu haftasonu olabilir (belki). Hiçbir şekilde altını çizerek söylüyorum iddaa YOKTUR. Sonucu herkes görsün diye düzgün bir video çekmeye çalışacağız.
Karşılaştırmalar yapılmış herkes iddaasını koysun diye oraya anket koydum anket.Bazılarınız saplar içinden geçer tarzında laflar etmiş ona nazaran yazıyorum Polo geçerse üzülecek yada hırs yapacak bir insan değilim bunu bilin istedim.
bahçeşehir yolunda z4 3.0 otomatikle denedim. 3 boy açiyorum 200 e kadar daha farklida olabilirdi. dv-filtre var aracimda okadar. 3 kapi cam tavansiz.
Poloculara bir özgüven gelmiş gördüğüm kadarıyla , hiç sağlıklı bir e36 328 e denk gelmemişler sanırım.
arm ile bi tanışamadık ya görüyorum bazen yköyde 328i. bg9081 gti bnim aklındao lsun :) çaylaniriz bi ara tolga abi sende çok boşladin :(
tolga aklımdasın abi :) aynen çaylanırız görünce çevirme yap ;)
fikir versin diye koyuyorum ortalığı kızıştırmak için değil gençler :D ;